Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Samsung S Pen σαν επαγγελματία

10 πράγματα να κάνουν με αυτό το δροσερό γραφίδα

Το Samsung S Pen κάνει περισσότερο από ό, τι σας βοηθά να πατήσετε εντολές στην οθόνη. Στην πραγματικότητα, το S Pen είναι τώρα τόσο ικανό ώστε να συγχωρεθείτε γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει. Ακολουθούν οι χρήσεις για το Samsung S Pen που αγαπάμε περισσότερο.

01 από 10

Χρησιμοποιώντας την εντολή S Pen Air Command

Η εντολή S Pen Air είναι το κέντρο εντολών της γραφίδας . Εάν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό σας, ενεργοποιήστε την τώρα. Δείτε πώς:

  1. Πατήστε το εικονίδιο Air Command που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης όταν αφαιρείτε το S Pen. Θα παρατηρήσετε ότι το κουμπί δεν θα λειτουργήσει με το δάχτυλό σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το S Pen για να το πατήσετε.
  2. Όταν ανοίγει το μενού Air Command, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις .
  3. Μεταβείτε στην ενότητα Κατάργηση του μενού που εμφανίζεται και χρησιμοποιήστε το στυλό S ή το δάκτυλό σας για να αγγίξετε το κουμπί Όταν η πένσα S έχει αφαιρεθεί.
  4. Εμφανίζεται ένα νέο μενού με τρεις επιλογές:
    1. Ανοικτή εντολή αέρα.
    2. Δημιουργία σημείωσης.
    3. Μην κάνεις τίποτα.
  5. Επιλέξτε την εντολή Open Air.

Την επόμενη φορά που θα βγάλετε τη στυλό S, το μενού Air Command θα ανοίξει αυτόματα. Μπορείτε επίσης να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί στο πλάι της πένας S, ενώ αιωρείται η άκρη της πένας σας πάνω στην οθόνη για να ανοίξει το μενού.

Αυτό το μενού είναι το κέντρο ελέγχου σας. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή, αλλά οι προεπιλεγμένες ενεργοποιημένες εφαρμογές ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε επιπλέον εφαρμογές αγγίζοντας το εικονίδιο + στο μενού Air Command. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε σε αυτές τις εφαρμογές σχεδιάζοντας μια καμπύλη γραμμή γύρω από το εικονίδιο Air Command.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο Air Command με την άκρη της πένας S έως ότου σβήσει για να μετακινηθεί γύρω από την οθόνη αν διαπιστώσετε ότι η προεπιλεγμένη θέση της στην οθόνη είναι δύσκολη.

02 από 10

Γρήγορες σημειώσεις με σημειώσεις οθόνης

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό γνώρισμα της χρήσης της πένας S είναι η δυνατότητα εμφάνισης οθόνης. Με το Ενεργοποίηση οθόνης ενεργοποιημένο, δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας για να κάνετε μια γρήγορη σημείωση.

Αφαιρέστε απλά την πένα S από την υποδοχή της. Η εφαρμογή Οθόνη σβησίματος ξεκινάει αυτόματα και μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε στην οθόνη. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα και το σημείωμα σας αποθηκεύεται στις σημειώσεις της Samsung.

Για να ενεργοποιήσετε την ένδειξη οθόνης οθόνης:

  1. Πατήστε το εικονίδιο Air Command με το S Pen.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.
  3. Εναλλαγή της υπενθύμισης στην οθόνη.

Μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα χαρακτηριστικά της γραφίδας με τα τρία εικονίδια στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας:

03 από 10

Αποστολή ζωντανών μηνυμάτων διασκέδασης

Το Live Messages είναι ένα από τα πιο cool χαρακτηριστικά που ενεργοποιούνται από το S Pen. Χρησιμοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να σχεδιάσετε τη δημιουργία δροσερών GIF για να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τα ζωντανά μηνύματα:

  1. Πατήστε το εικονίδιο Air Command με το S Pen.
  2. Επιλέξτε Live message.
  3. Θα ανοίξει το παράθυρο Live Message όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το αριστούργημά σας.

Τρία εικονίδια στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής σας επιτρέπουν να ελέγχετε ορισμένες από τις λειτουργίες του μηνύματος:

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε από ένα στερεό έγχρωμο φόντο σε μια φωτογραφία αγγίζοντας το φόντο. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα από τα πολλά στερεά χρώματα ή να επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή φωτογραφιών σας.

04 από 10

Μεταφράστε τις γλώσσες με το στυλό Samsung Stylus Pen

Όταν επιλέγετε την επιλογή Μετάφραση από το μενού Air Command, συμβαίνει κάτι μαγικό. Μπορείτε να τοποθετήσετε το stylus της Samsung σε μια λέξη για να μεταφράσετε τη γλώσσα σας από τη μία γλώσσα στην άλλη. Αυτό είναι χρήσιμο αν κοιτάζετε έναν ιστότοπο ή ένα έγγραφο που βρίσκεται σε άλλη γλώσσα.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε από τη μητρική σας γλώσσα σε μια γλώσσα που προσπαθείτε να μάθετε (από τα αγγλικά στα ισπανικά ή από τα ισπανικά στα αγγλικά, για παράδειγμα).

Όταν τοποθετείτε το στυλό σας πάνω από τη λέξη για να δείτε τη μετάφραση, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ακούτε τη λέξη σε προφορική μορφή. Για να το ακούσετε, απλά πατήστε το εικονίδιο του μικρού ηχείου δίπλα στη μετάφραση. Αν πατήσετε την μεταφρασμένη λέξη, θα μεταφερθείτε στο Google Translates όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της λέξης.

05 από 10

Το στυλό S κάνει την πλοήγηση στον ιστό ευκολότερη

Όταν χρησιμοποιείτε το S Pen, η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι πολύ πιο εύκολη. Ειδικά όταν συναντάτε έναν ιστότοπο που δεν διαθέτει έκδοση κινητού τηλεφώνου ή δεν λειτουργεί καλά σε κινητή μορφή.

Μπορείτε πάντα να δείτε την έκδοση desktop του ιστότοπου και να χρησιμοποιήσετε το S Pen αντί του κέρσορα.

Για να επισημάνετε μια λέξη ή φράση, απλώς πιέστε την άκρη της πένας S στην οθόνη. Στη συνέχεια, καθώς σύρετε τη μάνδρα, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε όπως θα κάνατε με ένα ποντίκι. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ πιέζοντας το κουμπί στην πλευρά της πένας S ενώ πραγματοποιείτε μια ενέργεια.

06 από 10

Το S Pen διπλώνει ως μεγεθυντικό φακό

Μερικές φορές κοιτάζοντας τα πράγματα σε μια μικρή οθόνη μπορεί να είναι δύσκολη. Αν θέλετε να κοιτάξετε πιο κοντά πρέπει να πιάσετε για να επεκτείνετε τη σελίδα. Υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος.

Επιλέξτε Μεγέθυνση από το μενού Air Command για να χρησιμοποιήσετε το S Pen ως μεγεθυντικό φακό.

Όταν ανοίγετε, θα βρείτε τα στοιχεία ελέγχου στην επάνω δεξιά πλευρά που σας επιτρέπουν να αυξήσετε τη μεγέθυνση. Μόλις τελειώσετε, απλώς πατήστε το κουμπί Χ για να κλείσετε το μεγεθυντικό φακό.

07 από 10

Άλλες εφαρμογές με μια ματιά

Η ματιά είναι μια όμορφη λειτουργία που σας επιτρέπει να μετακινείτε εμπρός και πίσω μεταξύ των εφαρμογών με ευκολία. Όταν πιέζετε το Glance στο μενού Air Command από μια ανοικτή εφαρμογή, αυτή η εφαρμογή γίνεται μια μικρή οθόνη κάτω στην κάτω δεξιά γωνία.

Όταν θέλετε να δείτε ξανά αυτήν την εφαρμογή, τοποθετήστε το στυλό σας πάνω από τη μικρή οθόνη. Αυξάνεται σε πλήρες μέγεθος και θα πέσει ξανά κάτω όταν μετακινείτε το S Pen.

Όταν τελειώσετε, απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο μέχρι να εμφανιστεί ο κάδος απορριμάτων και στη συνέχεια να τον σύρετε στον κάδο απορριμμάτων. Μην ανησυχείτε, όμως. Η εφαρμογή σας εξακολουθεί να είναι εκεί που πρέπει να είναι. μόνο η προεπισκόπηση έχει εξαφανιστεί.

08 από 10

Γράψτε απευθείας στα στιγμιότυπα οθόνης με την εγγραφή οθόνης

Η οθόνη Write είναι μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές για τη λήψη φωτογραφιών και τη λήψη σημειώσεων. Από οποιαδήποτε εφαρμογή ή έγγραφο στη συσκευή σας, χρησιμοποιήστε το S Pen για να επιλέξετε Screen Write από το μενού Air Command.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης αποσπάται αυτόματα από τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε. Ανοίγει σε ένα παράθυρο επεξεργασίας για να μπορείτε να γράψετε στην εικόνα χρησιμοποιώντας διάφορες επιλογές για στυλό, χρώματα μελάνης και περικοπή. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να μοιραστείτε την εικόνα ή να την αποθηκεύσετε στη συσκευή σας.

09 από 10

Smart Select για δημιουργία κινούμενων GIF

Αν είστε fan των animated GIF , τότε το Smart Select είναι η δυνατότητα που θα αγαπήσετε περισσότερο.

Επιλέξτε Smart Select από το μενού Air Command από οποιαδήποτε οθόνη για να τραβήξετε ένα τμήμα αυτής της σελίδας ως ορθογώνιο, lasso, ωοειδές ή animation. Επιλέξτε την επιλογή που θέλετε, αλλά η κινούμενη εικόνα λειτουργεί μόνο με βίντεο.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε τη συλλογή σας και ο τερματισμός της εφαρμογής είναι τόσο εύκολος όσο πατάτε το πλήκτρο X στην επάνω δεξιά γωνία.

10 από 10

Samsung S Pen για περισσότερο και περισσότερο και περισσότερο

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με το Samsung S Pen. Μπορείτε να γράψετε απευθείας σε μια εφαρμογή επιλέγοντας την επιλογή στυλό μέσα στο έγγραφο. Και υπάρχουν δεκάδες μεγάλες εφαρμογές εκεί που σας επιτρέπουν να είστε παραγωγικοί ή δημιουργικοί με το στυλό S όπως θέλετε. Όλα από περιοδικά έως βιβλία για ζωγραφική και πολλά άλλα.

Καλή διασκέδαση με το στυλό Samsung S

Τα όρια του τι μπορείτε να κάνετε με το Samsung S Pen είναι ατελείωτα. Και νέες εφαρμογές εισάγονται καθημερινά για να επωφεληθούν από τις δυνατότητες του S Pen. Αφήστε το να χαλαρώσει και να διασκεδάσετε με το στυλό.