Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο από μια αντιπροσωπεία σε απευθείας σύνδεση: Πώς λειτουργεί

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων στο Διαδίκτυο μπορούν να είναι χρήσιμες και εξοικονόμηση χρόνου για τους αγοραστές

Σε μια εποχή όπου σχεδόν τίποτα μπορεί να αγοραστεί online με το πάτημα ενός ποντικιού, η αγορά αυτοκινήτου στο διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη. Οι περισσότεροι τοπικοί αντιπρόσωποι έχουν διαδικτυακά τμήματα πωλήσεων αυτοκινήτων, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο online από το απλό κλικ στο αυτοκίνητο της επιλογής σας και τον έλεγχο.

Η πλήρης διαδικασία αγοράς ενός αυτοκινήτου στο διαδίκτυο ποικίλλει από μία αντιπροσωπεία στην άλλη, αλλά οι περισσότερες ακολουθούν την ίδια βασική διαδικασία:

  1. Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μέσω διαδικτύου και ζητήστε μια αναλυτική προσφορά.
  2. Ελέγξτε την προσφορά και συγκρίνετε την με τις πληροφορίες τιμολόγησης που βρίσκετε στο διαδίκτυο.
  3. Επικοινωνήστε με άλλους αντιπροσώπους αν η προσφορά τιμής φαίνεται υψηλή.
  4. Εάν εντοπίσετε μια χαμηλότερη τιμή, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να διαπραγματευτείτε χαμηλότερη τιμή.
  5. Ζητήστε μια δοκιμαστική μονάδα, εάν προτιμάτε να οδηγείτε το αυτοκίνητο πριν την αγοράσετε.
  6. Επισκεφθείτε την αντιπροσωπεία και ολοκληρώστε την συναλλαγή αυτοπροσώπως, σύμφωνα με τους όρους που συμφωνήσατε στο διαδίκτυο.

Online Αγορά Αυτοκινήτου Vs. Επισκεφθείτε την Αντιπροσωπεία

Η παραδοσιακή εμπειρία αγοράς αυτοκινήτου ξεκινά με το περπάτημα στην πόρτα μιας τοπικής αντιπροσωπείας και συνάντηση με έναν πωλητή. Όταν βρείτε ένα αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, θα παρατηρήσετε ότι έχει το αυτοκόλλητο προτεινόμενης λιανικής τιμής (MSRP) κατασκευαστή στο παράθυρο. Εκεί ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της αγοράς αυτοκινήτου και των online αγορών αυτοκινήτων είναι ότι σπάνια θα συναντήσετε ένα MSRP στο διαδίκτυο. Τα τμήματα πωλήσεων αυτοκινήτων στο Διαδίκτυο επικεντρώνονται συνήθως στις πωλήσεις όγκου, πράγμα που σημαίνει ότι συνήθως ξεκινάτε με μια πολύ χαμηλότερη τιμή όταν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο online. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αρχική τιμή που ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων αυτοκινήτων στο διαδίκτυο αναφέρει θα είναι πολύ κοντά στο απόλυτο ελάχιστο που η αντιπροσωπεία θα πουλήσει αυτό το όχημα.

Πώς αγοράζει ένα αυτοκίνητο από μια αντιπροσωπεία σε απευθείας σύνδεση εργασία;

Αφού έχετε κάνει κάποια έρευνα και έχετε αποφασίσει την συγκεκριμένη μάρκα και το μοντέλο που θέλετε και έχετε εντοπίσει σημαντικά χαρακτηριστικά όπως το προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας ή αυτόματη στάθμευση , η αγορά αυτού του οχήματος στο διαδίκτυο μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο συγκεντρωτικής αντιπροσωπείας. Αυτοί οι συγκεντρωτές έχουν το πλεονέκτημα να αντλούν πληροφορίες από πολλές αντιπροσωπείες, τόσο τοπικές όσο και μακρινές, που σας επιτρέπουν να δείτε γρήγορα πολλά διαφορετικά δυνητικά οχήματα.

Ο δεύτερος τρόπος για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία σε απευθείας σύνδεση είναι να πλοηγηθείτε απευθείας στο δικτυακό τόπο του αντιπροσώπου. Αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να καλέσετε την αντιπροσωπεία και να ζητήσετε να μιλήσετε με το διαδικτυακό τμήμα πωλήσεων.

Η γενική διαδικασία αγοράς ενός αυτοκινήτου στο διαδίκτυο αρχίζει με την επιλογή του οχήματος που σας ενδιαφέρει και ζητώντας μια προσφορά. Από εκείνο το σημείο, μπορεί να μπορείτε να προχωρήσετε μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ακόμη και μηνυμάτων κειμένου. Το τμήμα πωλήσεων στο διαδίκτυο θα σας παρέχει έναν αριθμό που είναι συνήθως χαμηλότερος από το MSRP και μπορείτε να προχωρήσετε από εκεί. Και αν αγαπάτε αληθινά την απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας, μπορείτε επίσης να είστε σε θέση να καταχωρήσετε το όχημά σας στο διαδίκτυο όταν ολοκληρωθεί.

Μειονεκτήματα της αγοράς αυτοκινήτου σε απευθείας σύνδεση

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την αγορά ενός αυτοκινήτου εντελώς online είναι ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε το αυτοκίνητο από την άνεση του σπιτιού σας. Εάν αυτό δεν σας ενοχλεί, ωστόσο, τότε μπορείτε πραγματικά να είστε σε θέση να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη συναλλαγή χωρίς ποτέ να περπατάτε το πόδι στην αντιπροσωπεία. Ορισμένοι αντιπρόσωποι θα παραδώσουν ακόμη και το νέο σας αυτοκίνητο μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε online, έχετε μερικές διαφορετικές επιλογές.

  1. Πριν από ένα απόσπασμα, επισκεφτείτε μια τοπική αντιπροσωπεία και ζητήστε να πάτε σε δοκιμαστική μονάδα. Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρα, αφού θα πρέπει να επισκεφθείτε την αντιπροσωπεία και να αντιμετωπίσετε έναν παραδοσιακό πωλητή.
  2. Ζητήστε μια δοκιμαστική μονάδα μετά την απόκτηση μιας προσφοράς online. Δεδομένου ότι ήδη ασχολείστε με το τμήμα πωλήσεων στο διαδίκτυο, μπορείτε να επισκεφθείτε την αντιπροσωπεία με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν χρονοβόρες πωλήσεις.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι ότι έχετε επιλέξει τη σωστή μάρκα και μοντέλο και είστε ικανοποιημένοι με την τιμή, θα είστε έτοιμοι να υπογράψετε. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την επίσκεψη του αντιπροσώπου για τη φυσική κατοχή του οχήματος, αν και ορισμένοι αντιπρόσωποι έχουν συσταθεί για να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή στο διαδίκτυο.

Ηλεκτρονικές αγορές κόκκινες σημαίες αυτοκινήτων

Ενώ αγοράζετε ένα αυτοκίνητο σε απευθείας σύνδεση μπορεί να εξοικονομήσει τόσο χρόνο και χρήμα, ορισμένοι αντιπρόσωποι είναι πιο τεχνολογικά καταλαβαίνω από άλλους. Το μεγαλύτερο πράγμα που θέλετε να παρακολουθήσετε είναι ότι ορισμένοι αντιπρόσωποι χρησιμοποιούν τους ιστοτόπους τους ως έναν τρόπο να δημιουργήσουν οδηγούς και να προσελκύσουν πιθανούς αγοραστές να επισκεφθούν την αντιπροσωπεία και να συνεργαστούν με έναν παραδοσιακό πωλητή. Αυτό εξουδετερώνει τελείως τον σκοπό των online αγορών αυτοκινήτων, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι να αναζητήσουμε.

Όταν επικοινωνείτε για πρώτη φορά με το τμήμα πωλήσεων αυτοκινήτων διαδικτύου της τοπικής αντιπροσωπείας σας, θα πρέπει να περιμένετε να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια τηλεφωνική κλήση ή ένα κείμενο με ένα απόσπασμα. Εάν ζητάτε πρόσθετες πληροφορίες, όπως τις συγκεκριμένες επιλογές που περιλαμβάνει ένα όχημα, ποιους φόρους και τέλη θα πρέπει να πληρώσετε ή μια εκτιμώμενη συνολική τιμή, θα πρέπει επίσης να περιμένετε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Οι αντιπρόσωποι που αρνούνται να παρέχουν online αποσπάσματα ή άλλες συναφείς πληροφορίες, συνήθως ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δημιουργία οδηγών και απλά να σας φτάσουν στην πόρτα για να ακούσετε έναν τόπο πωλήσεων. Εάν αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επικοινωνήσετε με έναν διαφορετικό τοπικό αντιπρόσωπο και να ελπίζετε ότι το διαδικτυακό τμήμα πωλήσεων είναι καλύτερα εξοπλισμένο.