Πώς να αποστείλετε ηλεκτρονικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα iPhone, iPod touch και iPad

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari σε συσκευές iPad, iPhone ή iPod touch.

Το πρόγραμμα περιήγησης Safari για iOS σάς δίνει τη δυνατότητα να στείλετε ηλεκτρονικά ένα σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα που βλέπετε σε μερικά απλά βήματα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να μοιραστείτε γρήγορα μια σελίδα με κάποιον. Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο για να μάθετε πώς γίνεται. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari επιλέγοντας το εικονίδιο Safari, που βρίσκεται συνήθως στην αρχική οθόνη της συσκευής σας.

Το Safari πρέπει τώρα να είναι ορατό στη συσκευή σας. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε να μοιραστείτε. Στο παραπάνω παράδειγμα, έχω πάει στην αρχική σελίδα του Computing & Technology. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση της επιθυμητής σελίδας, αγγίξτε το κουμπί Κοινή χρήση που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας και αντιπροσωπεύεται από ένα σπασμένο τετράγωνο με ένα βέλος επάνω στο προσκήνιο. Το Φύλλο Κοινού iOS θα πρέπει να είναι πλέον ορατό, επικαλύπτοντας το κάτω μισό του παραθύρου του Safari. Επιλέξτε το κουμπί Αλληλογραφία.

Η εφαρμογή Mail iOS πρέπει τώρα να ανοίξει με εμφανισμένο μερικώς σύνθετο μήνυμα. Στη γραμμή Θέμα για το μήνυμα θα συμπληρωθεί ο τίτλος της ιστοσελίδας που έχετε επιλέξει να μοιραστεί, ενώ το σώμα θα περιέχει τη διεύθυνση Web της σελίδας. Σε αυτό το παράδειγμα, η διεύθυνση URL είναι http://www.about.com/compute/ . Στα πεδία Ο : και Cc / Bcc , πληκτρολογήστε τον επιθυμητό παραλήπτη (ες). Στη συνέχεια, τροποποιήστε τη γραμμή Θέματος και το κείμενο κειμένου, αν θέλετε. Τέλος, όταν είστε ικανοποιημένοι με το μήνυμα, επιλέξτε το κουμπί Αποστολή.