Προειδοποίηση καταναλωτών: Η Sony για να κλείσει το ηλεκτρονικό κατάστημα και πολλά άλλα ....

Dateline: 08/04 / 2015Σύνδεση στην τηλεοπτική γη

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη ανακοίνωση της Sharp ότι αποσύρονται από την αμερικανική τηλεοπτική αγορά (καθώς και το υπόλοιπο της Βόρειας και της Sound America), τα μάτια βρίσκονται στους δύο υπόλοιπους κατασκευαστές τηλεοπτικών καναλιών της Ιαπωνίας, Panasonic και Sony.

Τόσο η Panasonic όσο και η Sony έχουν λάβει οικονομικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, ειδικά στον τομέα της τηλεόρασης, με αποτέλεσμα η Panasonic να εγκαταλείψει τελικά την τηλεόραση Plasma και να βρει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην εμπορική δύναμη της Best Buy για να πουλήσει τα προϊόντα της.

Για τη Sony, οι τελευταίες χρονιές ήταν επίσης δύσκολες στην αγορά της τηλεόρασης, με την αδυναμία να απομακρυνθούν οι LG και Samsung - και τώρα με τα brands με έδρα την Κίνα αυξάνοντας το προφίλ τους στις ΗΠΑ και η παγκόσμια αγορά της τηλεόρασης της Sony το μερίδιο παίρνει πιέζεται περαιτέρω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Sony να ανανεώσει τη στρατηγική της μειώνοντας τον αριθμό των τηλεοπτικών μοντέλων και των προσφορών μεγέθους οθόνης σε έναν πιο εύχρηστο αριθμό και εστιάζοντας περισσότερο στους καταναλωτές που αναζητούν ένα ποιοτικό προϊόν.

Η Sony αλλάζει στρατηγική πώλησης προϊόντων

Έχει βγει το Word ότι η Sony κάνει επίσης κάποια περαιτέρω υποχώρηση, όχι με τον ίδιο τρόπο όπως Sharp, αλλά ίσως εξίσου σημαντική.

Ενώ η Sony εξακολουθεί να εμπορεύεται τηλεοράσεις και άλλα προϊόντα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης (βλέπε την καταχώρισή μου στο τέλος αυτού του άρθρου για τα μοντέλα 2015/16), έχει ανακοινώσει επίσημα ότι οι καταναλωτές δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγοράζουν προϊόντα της Sony απευθείας μέσω του Online ή Brick -και-Καταστήματα Εταιρείας Κονιάματα.

Για να το θέσουμε απλά, η Sony κλείνει το ηλεκτρονικό της κατάστημα από την 1 μ.μ. την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015. Μετά τις 28 Αυγούστου, οι επισκέπτες στο διαδίκτυο θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, αλλά θα απευθύνονται σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σε απευθείας σύνδεση και σε τούβλα για πρόσθετες πληροφορίες αγοράς.

Εκτός από την αλλαγή της παρουσίας τους στο διαδίκτυο, η Sony θα συνεχίσει να κλείνει τα καταστήματα Sony, τα οποία θα περιλαμβάνουν πλέον όλες τις τοποθεσίες, εκτός από την τοποθεσία της Sony Tower στην πόλη της Νέας Υόρκης. Η στρατηγική της Brick-and-Mortar της Sony ήταν να μεταφερθεί σε μια ιδέα καταστήματος μέσα σε ένα κατάστημα σε συνεργασία με την Best Buy .

Στην ηλικία των καταναλωτών που αγοράζουν σχεδόν τα πάντα on-line, ακόμη και τα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου, το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων της Sony δεν είναι εντελώς απροσδόκητο, αλλά η απόφαση να κλείσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα φαίνεται αντίθετο, ιδιαίτερα όταν οι περισσότεροι ανταγωνιστές τους online ευκαιρίες για αγορές στις ιστοσελίδες τους.

Τι μπορεί να βρεθεί μπροστά για τη Sony ... Και άλλα

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν το μερίδιο αγοράς της Sony στις ΗΠΑ προχωρώντας, ειδικά όταν πρόκειται για τηλεοράσεις. Με τη Sharp και την Toshiba να βγουν από την αμερικανική τηλεοπτική αγορά το 2015, η πίεση συνεχίζεται τόσο για την Panasonic όσο και για τη Sony, οι δύο εναπομείναντες υψηλού επιπέδου κατασκευαστές τηλεοπτικών σημάτων της Ιαπωνίας, να μεταφέρουν τη φλόγα.

Μπορεί η Panasonic και η τηλεόραση της Sony να επιβιώσουν; Εάν το κάνουν, αυτό θα ήταν το βέλτιστο σενάριο, καθώς, για τους καταναλωτές, είναι το καλύτερο, το καλύτερο, όταν πρόκειται για τον ανταγωνισμό - αλλά αν δεν επιβιώσουν, ποιος θα είναι ο επόμενος να εγκαταλείψει την τηλεοπτική επιχείρηση ; Εάν ένα, ή και τα δύο, έξοδο, σίγουρα δεν θα είναι λόγω των ζητημάτων ποιότητας των προϊόντων.

Τα καλά νέα: Προϊόντα τηλεόρασης και οικιακού κινηματογράφου που ανακοίνωσε η Sony για το 2015

Η Sony παρουσιάζει επίσημα στοιχεία 2015 4K Ultra HD και 1080p TV Product Line .

Η σειρά προϊόντων Sony 2015 Blu-ray Disc Player

Επισκόπηση των δέκτες οικιακού κινηματογράφου Sony STR-DN1060 και STR-DN860 .

Η Sony ανακοινώνει τέσσερα συστήματα ήχου μπαρ για το 2015

Η Sony προχωρεί στον προβολέα βίντεο VPL-VW350ES 4K για το 2015