Οι 11 καλύτεροι προβολείς Mini που θα αγοράσουν το 2018

Παρακολουθήστε ταινίες και παρουσιάστε με αυτούς τους φορητούς μίνι προβολείς

Θυμάστε τους προβολείς; Αυτές οι ατέλειωτες συσκευές που θα χρησιμοποιήσει ο δάσκαλός σας για να μοιραστούν τις διαφάνειες με την τάξη; Λοιπόν, μια νέα κατηγορία μικρότερων, πιο έξυπνων συσκευών έχει κινηθεί σε αυτό που κάνουν προβολή ταινιών, φωτογραφιών και παρουσιάσεων ένα αεράκι. Έρχονται σε μια σειρά μεγεθών, από pico έως palmtop και επάνω, και προσφέρουν ποικιλία χαρακτηριστικών που τα καθιστούν ιδανικά για λάτρεις του home theatre, επαγγελματίες παρουσιαστές και πολλά άλλα. Διαβάστε την παρακάτω λίστα για να βρείτε τον καλύτερο μίνι βιντεοπροβολέα για τις ανάγκες σας.

Μετρώντας 3.86 x 3.86 x .87 ίντσες και ζυγίζοντας 1,2 λίβρες, το Apeman έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 120 λεπτών από μια μπαταρία 3400mAh. Είναι σε θέση να προβάλει ένα μέγεθος οθόνης έως και 100 ίντσες σε έναν τοίχο. Η ανάλυση 854 x 480 δεν είναι αρκετά υψηλή ποιότητα Full HD, αλλά η αναπαραγωγή βίντεο εξακολουθεί να φαίνεται εξαιρετική. Η συμπερίληψη των διπλών ηχείων προσθέτει στο οπτικοακουστικό μίγμα, ενώ ο αξιοσημείωτα χαμηλός θόρυβος του ανεμιστήρα σας επιτρέπει να εστιάζετε αποκλειστικά στο να βυθίσετε τον εαυτό σας σε οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη. Οι 25.000 ώρες ζωής LED επιτρέπουν την αναπαραγωγή βίντεο διάρκειας 1.000 ημερών πριν από τη βράση του λαμπτήρα. Η προσθήκη καλωδίου HDMI και υποστήριξης MHL επιτρέπει στο Apeman να συνδεθεί απευθείας με φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet για εύκολη χρήση plug and play.

Με εγγενή ανάλυση μόνο 800 x 480, ο φορητός προβολέας LED Elephas 1200 lumens LED μπορεί να μην είναι ο καλύτερος μικρός προβολέας που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά σίγουρα είναι ο καλύτερος προϋπολογισμός. Μπορεί να κλιμακωθεί μέχρι την πλήρη HD, αλλά θα χάσετε κάποια ποιότητα καθώς δεν είναι η εγγενής ανάλυση.

Σε μια θετική σημείωση, ο προβολέας αυτός διαθέτει εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας: Διαθέτει δύο θύρες USB (συμπεριλαμβανομένης θύρας 5V), μία θύρα HDMI, θύρα ήχου 3,5mm, θύρα AV και υποδοχή κάρτας SD. Λαμβάνοντας υπόψη το σημείο τιμής, έχει αρκετά όμορφα ηχεία, αλλά εάν είστε σε θέση, θα συνιστούσαμε να συνδέσετε ειδικά ηχεία μέσω του ακουστικού jack. Είναι επίσης εκπληκτικά ήσυχο, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την παρακολούθηση ταινιών. Αν είστε δύσπιστοι για την αγορά μιας συσκευής προϋπολογισμού, η δωδεκάμηνη εγγύηση και η πολιτική επιστροφής / αντικατάστασης χωρίς προβλήματα δύο μηνών πρέπει να σας επιτρέπουν να ξεκουράζεστε.

Σίγουρα, είναι ακριβό, αλλά το Optoma ML750ST αξίζει πολύ την απότομη τιμή του. Ο προβολέας LED διαθέτει εγγενή ανάλυση 1280 x 800 pixel και μπορεί να αναβαθμίσει περιεχόμενο βίντεο σε 1080i. Με 700 lumens, αποδίδει υψηλή ακρίβεια χρωμάτων και παράγει μια όμορφη, φωτεινή εικόνα.

Ο λόγος βραχυχρόνιας εκτόξευσης του ML750ST 0.8: 1 είναι επίσης να ευχαριστήσω για την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας του. Ενώ πολλοί προβολείς χρειάζονται αναλογία 1,2: 1 έως 1,5: 1 για να προβάλλουν μια μεγάλη εικόνα, το ML750ST μπορεί να κάθεται μάλλον κοντά.

Το ML750ST διαθέτει επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρα HDMI, θύρα USB, έξοδο ήχου 3,5 mm και υποδοχή microSD. Ο ενσωματωμένος αναγνώστης εγγράφων της καθιστά εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματικές εφαρμογές. Μπορείτε να προβάλλετε αρχεία PDF, DOC και πολλά άλλα από μια μονάδα δίσκου USB thumb, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέσετε το σε ένα φορητό υπολογιστή. Δυστυχώς, δεν διαθέτει εσωτερική μπαταρία, οπότε πρέπει να παραμείνετε κοντά στην πρίζα, αλλά όταν χρησιμοποιείται σε περιβάλλον γραφείου, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Οι προβολείς Pico έχουν βελτιώσει τη φωτεινότητα, το χρόνο μπαταρίας και την ποιότητα εικόνας, αλλά λίγοι έχουν τόσο πολύ σκέψη και υλικό στο ηχείο όσο αυτό το νέο προϊόν από την Anker. Το νεφέλωμα Κάψουλα είναι μια πραγματικά φορητή επιλογή ψυχαγωγίας, με ένα ομοιόμορφο ομιλητή 360 βαθμών Amazon Alexa. Το κυλινδρικό σώμα από αλουμίνιο χωρίς ραφή συνδυάζει το ηχείο και τον προβολέα σε ένα φορητό και ανθεκτικό σχέδιο. Εκτός από τον ήχο πλήρωσης χώρου, το Nebula Capsule προβάλλει μια εξαιρετικά καθαρή εικόνα, χάρη στον αλγόριθμο IntelliBright του DLP που μεγιστοποιεί τον προβολέα 100 ANSI lumen. Η εικόνα παραμένει ζωντανή και καθαρή έως και 100 ίντσες. Η έξυπνη συνδεσιμότητα ολοκληρώνει τη λειτουργία all-in-one του Nebula, χρησιμοποιώντας το Android 7.1 για να τρέχει και να μεταδίδει εφαρμογές όπως το Netflix και το YouTube απευθείας στην κάψουλα. Αυτός ο έξυπνος μίνι βιντεοπροβολέας είναι πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει μια συσκευή που μπορεί να αρπάξει και να πάει να φέρει μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία μαζί τους στο σακίδιο τους.

Ειλικρινά, θα μπορούσε να υπάρχει ένας πιο όμορφος προβολέας; Το μικροσκοπικό RIF6 CUBE είναι ένας ασημένιος κύβος 2- x 2 x 1,9 ιντσών που ζυγίζει μόλις πέντε ουγκιές, έτσι ώστε εύκολα να γλιστρήσει στην τσάντα σας. (Το σχήμα του κύβου, όμως, το καθιστά όχι τόσο φιλικό προς την τσέπη.) Στη μία πλευρά διαθέτει μια θύρα USB Micro-B για φόρτιση, ένα κουμπί τροφοδοσίας και μια υποδοχή ακουστικών. Στην αντίθετη πλευρά, διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD, θύρα mini HDMI και μικροσκοπικό τροχό εστίασης. Παράγει φωτεινότητα 50 lumens και εγγενή ανάλυση 854 x 480 εικονοστοιχείων, κάτι που είναι αρκετά κοινό για τους προβολείς pico.

Θα ήταν δύσκολο να βρούμε έναν προβολέα που οι ερωτηθέντες του Amazon ερωτεύονται περισσότερο. Το "Super dope", "μια έκπληξη σε ένα κουτί" και "φαινομενικό" είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιούνται για να το περιγράψουν. Ακόμα, το RIF6 CUBE έχει κάποια ελαττώματα: δεν συνδέεται ασύρματα και η ποιότητα του βίντεο μπορεί να είναι καλύτερη. Αλλά αν έχετε το σχεδιασμό στο μυαλό σας, αυτός ο βιντεοπροβολέας είναι ο τρόπος να πάτε.

Όσον αφορά τους προβολείς, το ποσοστό αντίθεσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Αν είναι πολύ χαμηλή, θα είναι δύσκολο να δείτε την οθόνη, ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Ο P300 είναι ένας από τους λαμπρότερους προβολείς pico στην αγορά, με 500 lumens και σταθερό λόγο αντίθεσης 2000: 1. Το P300 έχει επίσης μικρή απόσταση απόθεσης. Μπορείτε να τοποθετήσετε τον προβολέα σε απόσταση μόλις τεσσάρων μέτρων από την οθόνη και να έχετε ακόμα μια αξιοπρεπή και φωτεινή εικόνα. Αυτό το καθιστά ένα μεγάλο προβολέα τόσο για επιχειρήσεις όσο και για gaming.

Το P300 διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία που διαρκεί περίπου μία ώρα. Δεν είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να παρακολουθήσετε μια πλήρη ταινία, αλλά αν έχετε μια εφεδρική μπαταρία, θα είστε εντάξει. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κρατήσετε συνδεδεμένο μέσω HDMI. Επιπλέον, διαθέτει επιλογές συνδεσιμότητας για συνδέσεις VGA, Composite A / V, καθώς και συσκευές ανάγνωσης microSD και USB. Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους μικρούς προβολείς, το P300 διαθέτει ένα τηλεχειριστήριο, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τις έννοιες έντασης ήχου και τις μεταγωγές εισόδου, μεταξύ άλλων.

Το ZTE Spro 2 μετρά 5.2 x 5.3 x 1.2 ίντσες σε μέγεθος και ζυγίζει μόλις 1,2 κιλά, καθιστώντας το ιδανικό μέγεθος για ταξίδια. Το ZTE είναι γεμάτο από χαρακτηριστικά, όπως μια οθόνη αφής 5 ιντσών με 720p, διάρκεια ζωής μπαταρίας 2,5 ώρες και αναλογία αντίθεσης 4000: 1 για μια εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα. Το ZTE υποστηρίζει οπουδήποτε μεταξύ οθόνης 20 έως 120 ιντσών ή σχεδόν 10 ποδιών με DLP (ψηφιακή επεξεργασία φωτός). Το ZTE δεν απαιτεί καλώδια, επιτρέποντας την πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω HDMI, USB ή κάρτας μνήμης microSD, καθώς και υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth 4.0. Ο προβολέας διαθέτει επίσης ηχεία JBL που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Ο προβολέας μικροφώνου PH550 της LG Electronic είναι μια ξεχωριστή επιλογή για φορητούς προβολείς με εξαιρετικές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Ο προβολέας 4,3 x 6,9 x 1,7 ιντσών ζυγίζει 1,43 λίβρες και έχει ενσωματωμένη λειτουργία κατοπτρισμού που του επιτρέπει να συνδεθεί με ένα smartphone ή tablet για προβολή, αλλά μπορεί επίσης να προβάλλει ταινίες, εικόνες ή ακόμα και έγγραφα απευθείας από μια μονάδα USB.

Ενώ οι ασύρματες επιλογές απαιτούν συσκευή Android ή λειτουργικό σύστημα Windows (η Apple περιορίζεται από το σχεδιασμό), οι πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνουν τη ροή Bluetooth για ήχο κατευθείαν σε ένα συμβατό με Bluetooth σύστημα ήχου (ρύθμιση οικιακού κινηματογράφου, ακουστικά ή ακόμα και ηχητική μπάρα) όλη την εμπειρία προβολής. Η 2.5ωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για προβολή συνδυάζεται με συνολική διάρκεια ζωής 30.000 ωρών στη λυχνία LED της LG, προσθέτοντας έως και 10 χρόνια χρήσης ακόμη και αν ο προβολέας χρησιμοποιείται για οκτώ ώρες κάθε μέρα. Η εγγενής ανάλυση 1280 x 720 και η αναλογία αντίθεσης 100.000: 1 ξεπερνούν σχεδόν όλους τους φορητούς προβολείς μεσαίας διαδρομής.

Ας είμαστε ειλικρινείς: τα σινεμά είναι πραγματικά όλα για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τους γείτονές σας, σωστά; Έτσι, αν έχετε τα μέσα για να γλιστρήσετε, ανοίξτε για αυτόν τον προβολέα Home Cinema Epson που διαθέτει 2,500 lumens, 2,1: 1 φακούς ζουμ και μέχρι 1,000,000: 1 λόγο αντίθεσης. Η λειτουργία μνήμης φακού σας επιτρέπει να ορίσετε μια ευρεία οθόνη τύπου cinemascope αντί για οθόνη 16: 9 (HDTV), καθιστώντας πιο γρήγορη την εκκίνηση ταινιών. Επίσης, χειρίζεται περιεχόμενο 4K με aplomb και είναι συμβατό με περιεχόμενο υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR), παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιπέδων φωτεινότητας με δραματικά σκούρα και μαύρα χρώματα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για προβολή σε όλα τα περιβάλλοντα, από σκοτεινά υπόγεια έως φωτεινά ηλιοστάσια.

Ένας προβολέας σχεδιασμένος ειδικά για παιχνίδια μπορεί να σας φέρει τα παιχνίδια σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, και αυτό ακριβώς κάνει το Optoma GT1080Darbee. Διαθέτει μια λειτουργία βελτιωμένου τρόπου παιχνιδιών που αυξάνει την αντίθεση και το χρώμα παρέχοντας παράλληλα μια εντυπωσιακά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου 16ms. (Σύμφωνα με την εταιρεία, ο βιντεοπροβολέας "χρησιμοποιεί νευρο-βιολογικούς αλγόριθμους για τη βελτίωση της λεπτομέρειας και του βάθους στους τόνους του δέρματος, τις υφές και τις σχετικές επιφάνειες", πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει αποδίδει μια ευκρινή εικόνα με αστρική αντίθεση. Με 3.000 lumens για κορυφαία φωτεινότητα και λόγο αντίθεσης 30.000: 1, το GT1080 εμφανίζει τα παιχνίδια καλά σε όλες τις ρυθμίσεις φωτισμού και πάνω από αυτό έχει ένα φανταστικά σύντομο φακό, ικανό να ρίξει μια εικόνα 100 ιντσών από μια ρίψη απόσταση περίπου τριών ποδιών. Ακόμη δεν πωλούνται; Η εγγύηση ενός έτους για τα εξαρτήματα και την εργασία και η εγγύηση των λαμπτήρων 90 ημερών καθιστούν αυτή την αγορά ένα μη κακό για τους παίκτες.

Το Insignia Reverb είναι αυτό που μας αρέσει να ονομάζουμε Goldilocks από μικρούς προβολείς. Δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν είναι πολύ αμυδρό και δεν είναι πολύ ακριβό. Όταν πρόκειται για βασικά χαρακτηριστικά, όλα είναι σωστά. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας εικόνας ψηφιακής επεξεργασίας ψηφιακού φωτισμού (DLP), η οποία είναι πιο κοινή στους προβολείς pico, προσφέρει ευκρινείς εικόνες. Εξασφαλίζει 100 φωτεινές φωτεινές στροφές, γεγονός που την καθιστά ιδανική για χρήση σε σκούρες ρυθμίσεις και μπορεί να μεταφέρει μια εικόνα έως και 100 ίντσες. Με ενσωματωμένο ενισχυτή ήχου Yamaha παράγει εκπληκτικά καλό ήχο για μια τόσο μικρή συσκευή και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της λειτουργεί για 120 λεπτά. Συνολικά, αυτό ισοδυναμεί με μια σταθερή εξυπηρέτηση ευελιξίας κατά τη λήψη του προβολέα εν κινήσει.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .