Μάθετε σχετικά με τη χρήση ενός Validator HTML για την εύρεση σφαλμάτων

Ένα πρόγραμμα ή μια υπηρεσία ελέγχου HTML ελέγχει τη σήμανση HTML για σφάλματα σύνταξης, όπως ανοιχτές ετικέτες, λείπει εισαγωγικά και επιπλέον διαστήματα. Αυτά τα προγράμματα διασφάλισης ποιότητας αποτρέπουν τα σφάλματα και εξοικονομούν τεράστιες ποσότητες χρόνου χειριστή, ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται διαφορετικά σύνολα κανόνων επικύρωσης, όπως αυτά για το CSS και το XML. Ελέγξτε αυτές τις επικυρώσεις HTML για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας.

01 του 06

Υπηρεσία επικύρωσης του W3C

Υπηρεσία επικύρωσης του W3C. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Η υπηρεσία Validator του W3C είναι ένας δωρεάν ηλεκτρονικός έλεγχος επαλήθευσης που ελέγχει την εγκυρότητα της σήμανσης HTML, XHTML, SMIL και MathML. Μπορείτε να επιλέξετε να εισαγάγετε μια διεύθυνση URL για την υπηρεσία για να επικυρώσετε ένα δημοσιευμένο έγγραφο ή μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο ή να αντιγράψετε και επικολλήσετε τμήματα HTML στην ιστοσελίδα του W3C. Η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει πολλά πρόσθετα όπως τα ορθογραφικά ή τα ελεγκτικά στοιχεία σύνδεσης, αλλά παρέχει συνδέσμους όπου μπορείτε να εκτελέσετε αυτά τα εργαλεία στον ιστότοπό σας. Περισσότερο "

02 του 06

Δρ Watson

Ο Δρ. Watson (μη σχέση με τον Watson της Microsoft) είναι ένας διαδικτυακός έλεγχος HTML που δέχεται μόνο διευθύνσεις URL για δημοσιευμένους ιστότοπους. Ελέγχει την HTML, την εγκυρότητα του συνδέσμου, την ταχύτητα λήψης, τη δημοτικότητα συνδέσμων και τη συμβατότητα μηχανής αναζήτησης.

Όταν εισάγετε τη διεύθυνση URL για τον ιστότοπό σας, μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον Dr. Watson να επαληθεύσει τις συνδέσεις εικόνας και τους συνήθεις συνδέσμους και να ελέγξει ορθογραφικά το κείμενο που δεν είναι HTML. Περισσότερο "

03 του 06

HTML Validator Προσθήκη Firefox

Αν χρησιμοποιείτε τον Firefox σε Windows ή MacOS, μπορείτε να επικυρώσετε την HTML σε περιστροφή καθώς επισκέπτεστε ιστοσελίδες. Δεν κάνει πολύ πέρα ​​από την επικύρωση HTML, αλλά είναι σωστό στο πρόγραμμα περιήγησής σας, έτσι μπορείτε να το κάνετε καθώς επισκέπτεστε τη σελίδα. Απλά ανοίξτε την πηγή της σελίδας για να δείτε τις λεπτομέρειες. Περισσότερο "

04 του 06

WDG HTML Validator

Ο Validator WDG HTML είναι ένας εύκολος στη χρήση ηλεκτρονικός έλεγχος HTML που δεν κάνει τίποτα αλλά ελέγχει το HTML σας. Μπορείτε να εισάγετε μια διεύθυνση URL ή να επιλέξετε τη λειτουργία παρτίδας για να επικυρώσετε πολλές ιστοσελίδες ταυτόχρονα. Είναι ένα γρήγορο εργαλείο και μπορεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που έχετε ζήσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να επικυρώσετε αρχεία που έχουν μεταφορτωθεί ή HTML που εισάγετε απευθείας στον ιστότοπο.

Περισσότερο "

05 του 06

Validator HTML CSE

Το λογισμικό Validator CSE HTML για Windows παρέχεται σε τρεις πληρωμένες εκδόσεις: Standard, Pro και Enterprise. Μια παλαιότερη έκδοση διατίθεται ως δωρεάν λήψη, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικές εργασίες και δεν είναι η τελευταία έκδοση. Η εταιρεία προσφέρει μια περίοδο δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών.

Η βασική έκδοση επικυρώνει τα HTML, XHTML και CSS. Ενσωματώνεται με άλλο λογισμικό, ελέγχει τους συνδέσμους και την ορθογραφία, ελέγχει το JavaScript, τη σύνταξη PHP και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Η έκδοση Pro έχει αυτές τις ίδιες λειτουργίες και έναν οδηγό παρτίδας και δυνατότητες προσαρμογής, ενώ η Enterprise διαθέτει όλες τις δυνατότητες Pro και τις λειτουργίες μαζί με την υποστήριξη προτεραιότητας, επιπλέον λειτουργία TNPL και βελτιώσεις στον οδηγό παρτίδας. Περισσότερο "

06 του 06

Ελεύθερος μορφοποιητής μορφοποίησης HTML

Η ηλεκτρονική υπηρεσία μορφοποίησης Free Formatter HTML Validator ελέγχει τα αρχεία σας για συμμόρφωση με τα πρότυπα του W3C και αξιολογεί τον κώδικα για την τήρηση των βέλτιστων πρακτικών. Επισημαίνει ελλιπείς ετικέτες, άκυρα χαρακτηριστικά και αδέσποτους χαρακτήρες. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τον κώδικα σας στην ενότητα του ιστότοπου για αυτό το σκοπό ή μεταφορτώστε ένα αρχείο HTML. Περισσότερο "