Πώς να χρησιμοποιήσετε το Artboards χαρακτηριστικό του Adobe Photoshop CC 2017

01 από 05

Επισκόπηση των Artboards στο Adobe Photoshop CC 2017

Η νέα τεχνολογία Artboards του Photoshop CC 2017 είναι μια "κηλίδα" προσθήκη.

Τραβήξτε οποιαδήποτε ομάδα σχεδιαστών γραφικών μαζί και ρωτήστε τους ποιος είναι ο κύριος "πόνος τους" όταν πρόκειται για το σχεδιασμό διεπαφών για κινητές εφαρμογές και θα σας πουν "Photoshop". Αν και αυτό μπορεί να εκπλήξει αρκετούς ανθρώπους, είναι αρκετά κατανοητό. Υπάρχουν διάφορα smartphone και tablet εκεί έξω και όλα έχουν διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Αυτό οδηγεί αναπόφευκτα σε μερικές δωδεκάδες αρχείων .psd του Photoshop που περιέχουν πολλαπλά στρώματα και μια μάλλον συγκεχυμένη ροή εργασίας. Από τις 16 Ιουνίου 2015, όλα αυτά εξαφανίστηκαν. Το Photoshop περιέχει μια αραιή λειτουργία Artboards που είναι απλή και απλή στη χρήση.

Εάν είστε χρήστης του Illustrator, είστε αρκετά συνηθισμένοι στη δημιουργία και τη χρήση πινάκων τέχνης. Η νέα συνιστώσα του Photoshop του Photoshop λειτουργεί πολύ όπως το αντίστοιχο του Illustrator.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

02 του 05

Πώς να δημιουργήσετε ένα Artboard στο Photoshop CC 2017

Υπάρχουν συσκευές εν αφθονία για να επιλέξετε από την προσθήκη artboard.

Υπάρχουν δύο τρόποι δημιουργίας ενός Artboard στο Photoshop CC 2017.

Το πρώτο είναι να δημιουργήσετε ένα όταν ανοίγετε ένα νέο έγγραφο του Photoshop. Υπάρχει τώρα μια επιλογή Artboard στον Τύπο εγγράφου που εμφανίζεται. Όταν το επιλέγετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα μέγεθος artboard από το pop-down και οι επιλογές σας κυμαίνονται από ένα iPhone 6 Plus σε ένα 100 x 100 pixel Legacy iPad Size Spotlight .

Η άλλη μέθοδος είναι να επιλέξετε το εργαλείο Artboard - Μπορεί να βρεθεί κάνοντας κλικ και κρατώντας πατημένο το εργαλείο Move.

Όταν επιλέγετε το εργαλείο Artboard μπορείτε να μεταβείτε στην κορυφή της διασύνδεσης και να επιλέξετε μια προκαθορισμένη ρύθμιση από την ίδια λίστα που είδατε όταν δημιουργήσατε ένα νέο έγγραφο. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος για τον πίνακα γραφικών, να αλλάξετε τον προσανατολισμό στο Πορτραίτο ή στο Τοπίο, να προσθέσετε έναν νέο πίνακα καλλιτεχνικών έργων ή να επιλέξετε από τρεις επιλογές σχετικά με τον τρόπο χειρισμού του Artboard από το Photoshop CC 2015.

Εδώ είναι το πραγματικά τακτοποιημένο πράγμα για πίνακες τέχνης: Μπορείτε να έχετε όσα θέλετε.

03 του 05

Πώς να ονομάσετε και να αντιγράψετε τέχνης στο Photoshop CC 2017

Προσθέστε τον προσανατολισμό και τη συσκευή στο όνομα του σχεδίου.

Υπάρχουν δύο τρόποι αναπαραγωγής ενός πίνακα τέχνης. Το πρώτο είναι να ανοίξετε τον πίνακα "Επίπεδα", να επιλέξετε έναν πίνακα γραφικών και να επιλέξετε το "Διπλότυπος επιφάνεια εργασίας" από το μενού περιβάλλοντος . Η δεύτερη μέθοδος είναι να επιλέξετε τον πίνακα γραφικών στον πίνακα "Επίπεδα" και να μεταβείτε στο εργαλείο "Μετακίνηση". Με το επιλεγμένο Artboard πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Option / Alt και σύρετε ένα αντίγραφο σε μια τοποθεσία της επιλογής σας.

Προφανώς έχοντας γενικά ονόματα artboards δεν σας λέει κάτι. Για να αλλάξετε το όνομα ενός πίνακα γραφικών, επιλέξτε τον στον πίνακα "Επίπεδα" και μετονομάστε τον. Στην παραπάνω εικόνα, είναι το iPhone 6 Plus_Portrait και το iPhone 6 Plus_Landscape . Αυτό μου λέει ακριβώς ποια συσκευή και προσανατολισμός ισχύει για κάθε σχεδίαση.

04 του 05

Πώς να προσθέσετε περιεχόμενο σε ένα Artboard στο Photoshop CC 2017

Τα artboards είναι "ξεχωριστά έγγραφα σε στρώσεις".

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, ένας πίνακας artboard είναι ένα Layer. Περίπου.

Κάθε πίνακας artboard είναι ένα ξεχωριστό "πολυεπίπεδο έγγραφο" που σημαίνει οτιδήποτε μπορείτε να προσθέσετε σε ένα στρώμα που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα artboard. Στην παραπάνω εικόνα έχω πίνακες τέχνης για μια Retina iPad που έχει οριστεί σε προσανατολισμό Πορτραίτο και Τοπίο. Κάθε πίνακας έχει τα δικά του στρώματα, ομάδες στρώσεων, κείμενο, Έξυπνα αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο θα προσθέσετε σε ένα έγγραφο του Photoshop.

Επίσης, μπορείτε να μετατοπίσετε τη σειρά στρωμάτων σε κάθε πίνακας artboard και τη σειρά των artboard

05 του 05

Πώς να κάνετε προεπισκόπηση ενός Artboard του Photoshop CC 2017 σε μια συσκευή iOS

Χρησιμοποιήστε την προεπισκόπηση Adobe για να προβάλετε τους πίνακες τέχνης σας σε μια συσκευή iOS χωρίς να αφήσετε το Photoshop.

Αυτό είναι όπου Artboards γίνει μια "δολοφόνος" χαρακτηριστικό στο Photoshop.

Μαζί με την κυκλοφορία αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, υπάρχει επίσης μια εφαρμογή iOS για iPhone και iPad - Adobe Preview - που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις εργασίες σας στο iPhone ή το iPad σας, εφόσον είναι στο ίδιο ασύρματο δίκτυο με τον υπολογιστή σας ή είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή μέσω Σύνδεση USB ..

Αυτό που κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την προεπισκόπηση Adobe στη συσκευή σας και να ανοίξετε την εφαρμογή.

Στο Photoshop απλά πατάτε το νέο κουμπί Προεπισκόπηση συσκευής. Ο πίνακας προεπισκόπησης της συσκευής ανοίγει και ο πίνακας σας εμφανίζεται στη συσκευή.

Εδώ είναι που παίρνει πραγματικά "κηλίδα". Εάν αλλάξετε τον προσανατολισμό της συσκευής, εμφανίζεται στη συσκευή η κατάλληλη σχεδίαση που εφαρμόζεται σε αυτόν τον προσανατολισμό.

Μόνο το παράπονό μου είναι ότι η εφαρμογή είναι μόνο iOS. Όσοι από εμάς έχουν συσκευές Android είναι βασικά από τύχη. Παρόλο που η Adobe έχει καταστήσει σαφές ότι πολλές από τις εφαρμογές της Touch Touch θα έχουν συναδέλφους Android, μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν η Adobe θα κάνει μια προεπισκόπηση του Android της Adobe προεπισκόπηση διαθέσιμη.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Artboards στο Photoshop CC 2017, η Adobe έχει μια αρκετά εκτεταμένη επισκόπηση.