Τι είναι το Portable έκδοση του Photoshop;

Προσοχή στις τοποθεσίες που προσφέρουν Photoshop Portable ή Photoshop Lite Versions

Δεν υπάρχει έκδοση Photoshop Portable ή Photoshop Lite που δημοσιεύεται ή υποστηρίζεται από την Adobe. Αν βρείτε μια έκδοση του Photoshop Portable διαθέσιμη για λήψη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για μια παράνομη ρωγμένη έκδοση του Photoshop, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει έναν ιό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό.

Μη υποστηριζόμενες ή πειρατικές εκδόσεις του Photoshop

Όλες οι παρακάτω λήψεις δεν υποστηρίζονται ή είναι πιθανόν πειρατικές και θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν με δική σας ευθύνη:

Μετακίνηση της Adobe στην υπηρεσία συνδρομής

Πολλές παράνομες λήψεις εξαφανίστηκαν αφού η Adobe μετέφερε το λογισμικό της σε ένα μοντέλο βασισμένο σε συνδρομές που ονομάζεται Creative Cloud. Παρόλο που εξακολουθείτε να βρίσκετε παλαιότερες εκδόσεις που βασίζονται σε CD του λογισμικού που προσφέρονται από ιδιώτες προμηθευτές ή ιστότοπους όπως το eBay, πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε ουσιαστικά μόνοι σας κατά την αγορά αυτού του λογισμικού. Η Adobe δεν υποστηρίζει πλέον τις εκδόσεις της εφαρμογής και εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη χορήγηση αδειών κατά την εγκατάσταση αυτού του λογισμικού - το οποίο είναι πιθανό - η Adobe δεν θα σας βοηθήσει.

Προσοχή για το & # 39; Λογισμικό Photoshop

Μια άλλη ένδειξη ότι το λογισμικό ενδέχεται να μην είναι νόμιμο ή υποστηρίζεται συμβαίνει όταν αγοράζετε έναν υπολογιστή και ο πωλητής σας παρουσιάζει μια λίστα λογισμικού που θα φορτωθεί στον νέο υπολογιστή σας με μια μικρή επιπλέον χρέωση. Οι πιθανότητες είναι ότι το λογισμικό είναι παράνομο.

Αν το λογισμικό είναι ήδη σε έναν χρησιμοποιημένο υπολογιστή που αποκτάτε, ίσως αντιμετωπίσετε σημαντικά ζητήματα αν τα πράγματα πάνε στραβά. Εάν η άδεια χρήσης του λογισμικού δεν έχει μεταφερθεί σε εσάς, μπορείτε να ξεχάσετε οποιαδήποτε υποστήριξη.

Προσιτή νόμιμη επιλογή στο Photoshop

Οι χρήστες που δεν χρειάζονται την πλήρη ισχύ του Photoshop μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με το Adobe Photoshop Elements . Αυτό το οικονομικά προσιτό λογισμικό είναι ένα αυτόνομο πακέτο από την Adobe που λειτουργεί πρωτίστως με τις προσωπικές σας φωτογραφίες. Μπορείτε να φωτίσετε, να προσθέσετε εφέ, να βελτιώσετε τη σαφήνεια και να προσθέσετε χρώμα με το Photoshop Elements. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας, να τις καθαρίσετε και να τις βρείτε σε άτομα, μέρη ή εκδηλώσεις.

Εφαρμογές Photoshop για κινητές συσκευές

Για όσους αναζητούν κινητή έκδοση του Photoshop, η Adobe προσφέρει πολλές εφαρμογές για κινητές συσκευές iOS και Android. Κάθε μια από τις εφαρμογές επικεντρώνεται σε μια περιορισμένη πτυχή των εργαλείων και των δυνατοτήτων του Photoshop. Οι εφαρμογές του Photoshop είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμες στο Google Play και στο Apple App Store: