Πώς να εμφανίσετε κεφαλίδες στο Yahoo Mail

Εμφάνιση της κεφαλίδας του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μήνυμα Yahoo Mail

Συνήθως δεν χρειάζεται να ψάχνετε πίσω από τις σκηνές όταν χρησιμοποιείτε το Yahoo Mail . Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μερικές φορές δεν λειτουργούν σωστά, και δεδομένου ότι κάθε μήνυμα έρχεται με το δικό του αρχείο καταγραφής που περιγράφει λεπτομερώς όλα τα βήματα που έχει λάβει, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό.

Οι κεφαλίδες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail συνήθως αποκρύπτονται, αλλά αν προκύψουν προβλήματα - όπως μπορείτε να λάβετε ένα μήνυμα πολύ καιρό μετά την αποστολή - μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις γραμμές κεφαλίδας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να βρείτε μια κεφαλίδα Email στο

  1. Άνοιγμα του Yahoo Mail.
  2. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε από την κεφαλίδα.
  3. Στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος του μηνύματος, δίπλα στο Spam , υπάρχει ένα κουμπί για περισσότερες επιλογές. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε το μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προβολή ακατέργαστου μηνύματος .
  4. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα με το πλήρες μήνυμα, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κεφαλίδας και ολόκληρου του μηνύματος.

Τι περιλαμβάνεται στην κεφαλίδα αλληλογραφίας του Yahoo

Οι πληροφορίες κεφαλίδας στα μηνύματα αλληλογραφίας του Yahoo περιλαμβάνονται στις πλήρεις λεπτομέρειες των ακατέργαστων μηνυμάτων.

Όλες οι πληροφορίες ξεκινούν από την κορυφή με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία στάλθηκε το μήνυμα. Υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το πότε αποσταλεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση IP του διακομιστή αποστολής και πότε ο παραλήπτης έλαβε το μήνυμα.

Η γνώση της διεύθυνσης IP του διακομιστή από την οποία αποστέλλεται το μήνυμα μπορεί να είναι χρήσιμη αν υποπτεύεστε ότι η πραγματική ταυτότητα του αποστολέα έχει παραποιηθεί ή παραποιηθεί. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για τη διεύθυνση IP με μια υπηρεσία όπως το WhatIsMyIPAddress.com.

Για παράδειγμα, εάν διαπιστώσετε ότι η τράπεζά σας έχει στείλει ένα παράξενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να διερευνήσετε ποιος πραγματικά έστειλε το μήνυμα, μπορείτε να διαβάσετε τη διεύθυνση IP στην κορυφή της κεφαλίδας. Εάν διαπιστώσετε ότι η διεύθυνση IP δείχνει σε έναν διακομιστή από έναν τομέα ( xyz.co ) που είναι διαφορετικός από τον ιστότοπο της τράπεζάς σας ( realbank.com ), τότε είναι πιθανό η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να ήταν πλαστογραφημένη και το μήνυμα να μην προέρχεται από την τράπεζά σας .