Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο μέγεθος γραμματοσειράς και μέγεθος γραμματοσειράς στο Outlook

Δεν είστε κολλημένοι με βασικές γραμματοσειρές στο Outlook

Όταν το Microsoft Outlook είναι εγκατεστημένο για πρώτη φορά, ορίζει τη γραμματοσειρά για τη σύνταξη και την ανάγνωση αλληλογραφίας σε μια μικρή γραμματοσειρά Calibri ή Arial. Αν αυτή δεν είναι η γραμματοσειρά που προτιμάτε, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις γραμματοσειρών ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά αλληλογραφίας στο Outlook σε οτιδήποτε θέλετε. Υπάρχουν πολλά μέρη για να λάβετε δωρεάν γραμματοσειρές. Μικρότερες, φτηνότερες, μεγαλύτερες ή συμβατικές γραμματοσειρές - το Outlook τις αποδέχεται όλα.

Τρόπος αλλαγής της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς και μεγέθους στα Outlook 2016 και 2013

Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στο Outlook 2016 και το 2013:

  1. Μεταβείτε στο μενού Αρχείο > Επιλογές .
  2. Κάντε κλικ ή επιλέξτε την κατηγορία Αλληλογραφία στην αριστερή πλευρά.
  3. Επιλέξτε το κουμπί Χαρτικά και γραμματοσειρές ....
  4. Ανοίξτε τη γραμματοσειρά ... στην ενότητα που περιέχει τη γραμματοσειρά που θέλετε να αλλάξετε. Οι επιλογές σας είναι Νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , Απάντηση ή προώθηση μηνυμάτων , και Σύνθεση και ανάγνωση μηνυμάτων απλού κειμένου .
    1. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει θέμα ή χαρτικά, μπορείτε να επιλέξετε Θέμα ... και, στη συνέχεια, την επιλογή (Χωρίς θέμα) για να την απενεργοποιήσετε.
  5. Επιλέξτε τον τύπο γραμματοσειράς, το στυλ, το μέγεθος, το χρώμα και το εφέ που προτιμάτε.
  6. Επιλέξτε OK μία φορά για να τελειώσετε και στη συνέχεια δύο φορές περισσότερο για να κλείσετε το παράθυρο Υπογραφές και χαρτιά και τις επιλογές του Outlook.

Τρόπος αλλαγής της προεπιλεγμένης γραμματοσειράς και μεγέθους στα Outlook 2007 και 2003

  1. Μεταβείτε στο μενού Εργαλεία > Επιλογές ....
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Μορφή αλληλογραφίας .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Γραμματοσειρές ... κάτω από Χαρτικά και γραμματοσειρές .
  4. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά " Γραμματοσειρά ..." στο πλαίσιο " Νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" , " Απάντηση" ή "Προώθηση μηνυμάτων " και " Σύνθεση και ανάγνωση μηνυμάτων απλού κειμένου", για να επιλέξετε τα επιθυμητά πρόσωπα, μεγέθη και στυλ γραμματοσειράς.
    1. Στο Outlook 2003, χρησιμοποιήστε το κουμπί Επιλογή γραμματοσειράς ... για Κατά τη σύνταξη ενός νέου μηνύματος , κατά την απάντηση και την προώθηση , και κατά τη σύνταξη και την ανάγνωση απλού κειμένου .
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
    1. Στο Outlook 2003, εάν το χαρτοπωλείο έχει οριστεί ως προεπιλογή κάτω από το στοιχείο Χρήση αυτού του χαρτοφυλακίου από προεπιλογή , η γραμματοσειρά που καθορίζεται σε αυτό μπορεί να αντικαταστήσει τη γραμματοσειρά που μόλις επιλέξατε. Μπορείτε είτε να προσαρμόσετε το χαρτοπωλείο ώστε να συμπεριλάβετε την αγαπημένη σας γραμματοσειρά είτε να δώσετε εντολή στο Outlook να αγνοήσει τις γραμματοσειρές που καθορίζονται συνολικά στο χαρτοπωλείο.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Σημείωση: Εάν ορίσετε ένα προεπιλεγμένο χρώμα για απαντήσεις και διαβιβαζόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά το Outlook αρνείται να το χρησιμοποιήσει, δοκιμάστε να ορίσετε μια προεπιλεγμένη υπογραφή .