Παράθυρο προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows v1.07

Μια πλήρης αναθεώρηση του προγράμματος προβολής κλειδιών προϊόντων των Windows, ενός Εργαλείου εύρεσης κλειδιού

Το πρόγραμμα προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows είναι, όπως πιθανώς μαντέψατε, ένα βασικό πρόγραμμα εύρεσης για Windows. Υποστηρίζονται πολλές εκδόσεις των Windows και εμφανίζονται μερικές πρόσθετες λεπτομέρειες λειτουργικού συστήματος.

Το πρόγραμμα είναι φορητό και σας επιτρέπει να αντιγράφετε απλά το κλειδί προϊόντος , να το εξάγετε σε ένα αρχείο ή να το εκτυπώσετε.

Σημαντικό: Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις του προγράμματος Finder για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά προγράμματα εύρεσης γενικά.

Κάντε λήψη του Προγράμματος προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του Windows Product Key Viewer v1.07, το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Αυγούστου 2015. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows

Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών συστημάτων που εντοπίζει τα κλειδιά προϊόντος για:

Βρίσκει κλειδιά για λειτουργικά συστήματα: Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP , Windows 2000, Windows ME, Windows 98, Windows 95 και Windows Server 2008/2003

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου στο πρόγραμμα προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows

Το Windows Product Key Viewer είναι ένα τέλειο εργαλείο για την εύρεση του κλειδιού προϊόντος σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows.

Εκτός από το κλειδί προϊόντος, το πρόγραμμα προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows εμφανίζει επίσης τον εγγεγραμμένο χρήστη και την οργάνωση, το χρόνο λειτουργίας του συστήματος, τον αριθμό έκδοσης των Windows και το αναγνωριστικό προϊόντος, τον οδηγό GUID, τον αριθμό κατασκευής και την ημερομηνία εγκατάστασης. Ωστόσο, ενώ μπορεί να ακούγεται γεμάτο, το κλειδί προϊόντος εμφανίζεται σαφώς στο κέντρο του προγράμματος, οπότε δεν είναι καθόλου σύγχυση.

Κάτι που δεν μου αρέσει είναι ότι ενώ μπορείτε να αντιγράψετε το κλειδί προϊόντος από το πρόγραμμα και στο πρόχειρο, όταν επιλέγετε να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε το κλειδί, αυτό περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα που βρίσκει το πρόγραμμα, όπως το ID προϊόντος και το GUID του μηχανήματος .

Επειδή το πρόγραμμα προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows είναι τόσο μικρό σε μέγεθος, είναι πραγματικά τέλειο για την αποθήκευση σε μια μονάδα flash , κάτι που είναι πολύ καλή ιδέα εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλούς υπολογιστές.

Δεν βρήκατε αυτό που αναζητούσατε με το πρόγραμμα προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows;

Δοκιμάστε ένα διαφορετικό ελεύθερο πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών ή ίσως ακόμη και ένα εργαλείο εύρεσης κλειδιού υψηλής ποιότητας .

Κάντε λήψη του Προγράμματος προβολής κλειδιών προϊόντος των Windows