Ποια είναι τα επιτεύγματα;

Ερώτηση: Ποια είναι τα επιτεύγματα;

Απάντηση: Τα επιτεύγματα είναι ένας ειδικός τρόπος για να σας ανταμείψουμε για να παίζετε παιχνίδια καθώς και για να σας κρατάμε υποχρεωμένους να συνεχίζετε να παίζετε. Τα επιτεύγματα είναι διαθέσιμα για κάθε παιχνίδι Xbox 360 καθώς και για όλα τα παιχνίδια του Xbox Live Arcade (τα παιχνίδια του Xbox 360 Indie δεν έχουν όμως επιτεύγματα). Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικά επιτεύγματα για να κερδίσει και κυμαίνονται από απλά πράγματα όπως η βαθμολόγηση ενός touchdown στο Madden NFL ή η εκτέλεση ενός τέλειου γύρου σε αγώνες αγώνων ή απλώς φινίρισμα στα επίπεδα Call of Duty . Υπάρχουν επίσης πολύ πιο δύσκολα επιτεύγματα, όπως η απομάκρυνση δεκάδων χιλιάδων δολοφονιών στο Gears of War , η εξεύρεση όλων των συλλεκτικών αντικειμένων σε ένα παιχνίδι όπως οι Sleeping Dogs ή η μάχηση ενός παιχνιδιού στην πιο δύσκολη δυσκολία.

Στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, τα επιτεύγματα που κερδίζετε και τα σημεία των gamerscore που συνδέονται με αυτά δεν είναι εξίσου σημαντικά, αλλά μπορούν να σας δώσουν κάποιο επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσετε να παίζετε παιχνίδια. Επειδή μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε τι παίζουν οι φίλοι σας και τι επιτεύγματα έχουν μέσα από το ταμπλό του Xbox 360, κρατώντας ένα βήμα μπροστά από τους φίλους σας και προσπαθώντας να παραμείνετε στην κορυφή των τοπικών leaderboard προσθέτει επιπλέον αναπαραγωγή σε παιχνίδια. Κερδίζοντας μερικά ακόμα σημεία του gamerscore, ολοκληρώνοντας μια άλλη κούρσα ή θέτοντας ένα νέο υψηλό σκορ, σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε να παίζετε παιχνίδια πολύ καιρό μετά να το αφήσετε πίσω στην παλιά αποτυχία πριν από το Xbox 360. Μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία ότι Περνάω περισσότερο χρόνο με τα παιχνίδια τώρα από ό, τι συνήθιζα και είναι εξ ολοκλήρου εξαιτίας των επιτευγμάτων.

Λιανική και παιχνίδια κατόπιν ζήτησης Τα παιχνίδια Xbox 360 διαθέτουν 1000 GamerScore αλλά περισσότερα μπορούν να προστεθούν ως DLC. Τα παλαιότερα παιχνίδια του Xbox Live Arcade είχαν ανώτατο όριο 200 GS, αλλά τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν σε 400 πόντους.

Είναι μια αρκετά τολμηρή δήλωση, αλλά νομίζω ότι τα επιτεύγματα και τα σημεία των gamerscore που συνδέονται με αυτά είναι μερικές από τις μεγαλύτερες καινοτομίες των τελευταίων ετών. Σας αναγκάζουν να παίξετε περισσότερο και πραγματικά κάνουν τα παιχνίδια πιο διασκεδαστικά και ικανοποιητικά για να παίξουν.

Το μόνο μικρό μειονέκτημα των επιτευγμάτων είναι ότι λίγο πολύ σκότωσαν τους κώδικες εξαπάτησης στα παιχνίδια. Οι απατεώνες αποτελούσαν διασκεδαστικά μικρά extras που καθιστούσαν ευκολότερα τα παιχνίδια (ή μερικές φορές πιο σκληρά) ή πρόσθεταν περίεργα νέα πράγματα στα παιχνίδια. Θα είχαν κάνει τα επιτεύγματα πάρα πολύ εύκολο, όμως, έτσι οι περισσότεροι προγραμματιστές απλά δεν τους συμπεριλαμβάνουν πια. Χωρίς κωδικούς εξαπατάω!

Το Xbox One - Επιτεύγματα εμφανίζονται επίσης σε κάθε παιχνίδι του Xbox One, και τα μικρά ψηφιακά παιχνίδια indie και τα πλήρη παιχνίδια "AAA" όλα έχουν τουλάχιστον 1000 σημεία GamerScore που συνδέονται με αυτά. Μερικά παιχνίδια μπορούν να έχουν περισσότερα, όπως η Halo Master Chief Collection, η οποία έχει 6000+ GS τώρα! Επίσης, δεδομένου ότι το GamerTag είναι το ίδιο και στο Xbox 360 και το Xbox One, το GamerScore είναι το συνολικό σας σκορ για τα επιτεύγματα που κερδίζετε και για τα δύο συστήματα. Αρκετά δροσερό, σωστά;