Μάθετε τα πάντα που πρέπει να ξέρετε για τα μεγέθη φύλλου χαρτιού της Βόρειας Αμερικής

Το ANSI θέτει τα πρότυπα για τα μεγέθη χαρτιού της Βόρειας Αμερικής

Τα κοινά μεγέθη φύλλων χαρτιού που είναι γνωστά ως μεγέθη φύλλων της Βορείου Αμερικής χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία γραφικών τεχνών και εκτύπωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. Το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων (ANSI) μετρά τα μεγέθη φύλλων σε ίντσες και βασίζει τα μεγέθη των φύλλων σε πολλαπλάσια του τυπικού μεγέθους επιστολόχαρτου: 8.5x11, 11x17, 17x22, 19x25, 23x35 και 25x38 είναι τυπικά φύλλα. Εκτός της Βόρειας Αμερικής, χρησιμοποιούνται μεγέθη φύλλων ISO, τα οποία μετρώνται σε χιλιοστά.

Βασικά μεγέθη φύλλων φύλλων της Βόρειας Αμερικής

Τα μεγέθη γονικού φύλλου είναι τα μεγάλα πρότυπα φύλλα από τα οποία κόβονται τα μικρότερα φύλλα. Κατασκευάζονται σε αυτά τα μεγέθη στους χαρτοβιομηχανίες και αποστέλλονται όπως και σε εμπορικές εταιρείες εκτύπωσης και σε άλλους χρήστες χαρτιού ή κοπεί σε μικρότερα μεγέθη και αποστέλλονται ως κομμένα μεγέθη. Η πλειοψηφία των χαρτοφυλακίων ομολόγων, βιβλίων, γραφής, offset, βιβλίων και κειμένων είναι διαθέσιμη σε ένα ή περισσότερα από αυτά τα μεγέθη.

Ο σχεδιασμός εγγράφων και έργων εκτύπωσης που κάνουν πλήρη χρήση αυτών των μεγεθών φύλλων μειώνει το απόρριμμα χαρτιού και διατηρεί το κόστος κάτω. Ορισμένα βαριά χαρτιά έρχονται σε άλλα μεγέθη - η ετικέτα είναι διαθέσιμη σε φύλλο 22,5 x 28,5 ιντσών, δείκτης σε φύλλα 25,5 x 30,5 ιντσών και καλύπτει σε φύλλα 20 x 26 ιντσών, για παράδειγμα. Ελέγξτε με τον εμπορικό εκτυπωτή σας πριν σχεδιάσετε για αυτά τα χαρτιά για την πιο οικονομική αποκοπή από τα φύλλα γονέων.

Βασικά μεγέθη φύλλων σε κομμάτια της Βόρειας Αμερικής

Τα μεγέθη κοπής φύλλων της Βόρειας Αμερικής είναι τόσο οικεία ώστε ακόμη και οι χρήστες στις χώρες ISO είναι εξοικειωμένοι με αυτά. Αναφέρονται συχνά σε προγράμματα λογισμικού και αυτά τα τέσσερα κοινά μεγέθη περιλαμβάνονται στα Φύλλα Στυλ Cascading. Αυτοί είναι:

Αυτά δεν είναι τα μόνα μεγέθη κοπής, μόνο τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα. Συχνά πωλούνται σε δεσμίδες 250 ή 500 φύλλων.