Τα 8 καλύτερα ηχεία ντους για αγορά στο 2018

Πάρτε τις μουσικές σας στο ντους

Ποιος δεν αγαπά να βγάζει ένα τραγούδι στο ντους ή να ακούει μουσική κατά το πλύσιμο; Δυστυχώς, δεν μπορούν όλα τα ηχεία να χειριστούν να βρέχονται (και δεν μπορείτε, δεν πρέπει, να πάρετε το smartphone σας στο ντους ή την μπανιέρα μαζί σας), γι 'αυτό αξίζει να επενδύσετε σε κάτι που κάνει. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι αδιάβροχων ηχείων: αυτά που κρέμονται στην κεφαλή του ντους και άλλα που βρίσκονται σε ένα ράφι ή στην πλευρά της μπανιέρας. Έτσι, αν θέλετε να ζωντανέψετε την καθημερινή ρουτίνα ντους σας ή πρέπει να κρατήσετε τα παιδιά διασκέδασης κατά τη διάρκεια του λουτρού, κοιτάξτε αυτά τα καλύτερα ηχεία ντους όταν θέλετε να τραγουδήσετε μαζί με τις αγαπημένες σας μελωδίες.

Με απότομη εμφάνιση που συνδυάζει έναν συμπαγή τύπο και έναν ήχο μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, το Ultimate Ears Wonderboom είναι ένα υπέροχο ηχείο που είναι φιλικό προς το ντους. Η βαθμολογία IPX7 επιτρέπει στο Wonderboom να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερού για 30 λεπτά, γι 'αυτό είναι περισσότερο από κατάλληλο για το ντους. Το έτοιμο ηχείο Bluetooth επιτρέπει αναπαραγωγή έως 100 πόδια μακριά από συμβατό smartphone ή tablet και παρέχει έως και 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση. Το ηχείο 4,6 x 4,2 x 5,24 ιντσών ζυγίζει ένα φτωχό 1,3 κιλά, αλλά έχει εκπληκτικά μεγάλο ήχο με 360 βαθμούς ηχητικής απόδοσης που είναι τόσο τραγανό και μπάσο βαρύ. Μια δοκιμή πτώσης από ύψος 1,7 μέτρα προσφέρει κάποια ειρήνη στο μυαλό σε περίπτωση που το ηχείο πέφτει από ένα ψηλό ράφι. Είναι διαθέσιμο σε έξι διαφορετικά χρώματα (μπλε subzero, ροζ κασμίρ, κόκκινο μπλε, λιλά, μαύρο φάντασμα και πέτρινο γκρι).

Το Boom Swimmer Duo της Polk Audio έχει βαθμολογία IPX7, οπότε και το μακρύτερο ντους με την υψηλότερη πίεση νερού δεν θα βλάψει το ηχείο. Κατασκευασμένο για να είναι εύπλαστο, το άκρο της ουράς 2.62 x 9.72 x 2.62-ιντσών μπούμα μπορεί να τυλίξει γύρω από σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο, συμπεριλαμβανομένης της κεφαλής ντους. Το Boom έρχεται επίσης με μια βεντούζα για να κολλήσει σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια για ακόμη περισσότερες επιλογές τοποθέτησης. Πέρα από την τοποθέτηση σε επιφάνεια, το Boom προσθέτει ένα ακόμα στρώμα χρηστικότητας με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που επιτρέπει κλήσεις χωρίς χέρια απευθείας στο ντους (αλλά πιθανώς δεν είναι το καλύτερο μέρος για μια τηλεφωνική κλήση). Εάν δεν έχετε ήδη πουλήσει στο boom, η συμπερίληψη τόσο των ανθεκτικών στη βρωμιά όσο και των κρουστικών επιπέδων προσθέτει ένα ακόμα στρώμα προστασίας από τις σταγόνες και παρέχει λειτουργικότητα σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η σειρά προϊόντων Amazon της AmazonBasics συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το αδιάβροχο ασύρματο μίνι ηχείο Bluetooth δεν αποτελεί εξαίρεση. Μαζί με την φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή, η βαθμολογία IP67 επιτρέπει την επισήμανση ως σκόνη, αδιάβροχη και αδιάβροχη. Διπλασιάζοντας ως ηχείο ντους, το υλικό συμβατό με Bluetooth 4.0 συνεργάζεται με οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth με απόσταση έως και 33 πόδια μακριά από τον οδηγό ήχου τριών watt και ένα παθητικό υπογούφερ. Το εξωτερικό καουτσούκ παρέχει ένα μικρό μέτρο αντίστασης στην κρούση σε περίπτωση που πέσει από το ράφι του ντους. Μετρώνει 3,31 x 3,31 x 1,77 ίντσες και ζυγίζει 4,64 ουγκιές, ώστε να μπορεί να υπερβεί το μπάνιο και σε άλλες περιπέτειες, όπως rafting και καγιάκ.

Σχεδόν το μέγεθος ενός βιβλίου με βιβλιαράκι, το φορητό ηχείο Bluetooth Libratone One Click είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το μοναδικό στυλ επιτρέπει τον ήχο των 360 μοιρών μαζί με 12 ώρες ζωής της μπαταρίας να διαρκούν όχι μόνο στο ντους, αλλά και για μια ολόκληρη μέρα στην παραλία. Η βαθμολογία IPX-4 το καθιστά ανθεκτικό στην ψεκασμό, οπότε ενώ τεχνικά δεν είναι αδιάβροχο, θα είναι καλό για το ντους. Αντίθετα, η Libratone 4,7 x 1,6 x 8 ιντσών ξεχωρίζει χάρη στα δύο εναλλάξιμα αξεσουάρ της, συμπεριλαμβανομένου του μικρού αγκίστρου και της μεγαλύτερης λαβής στυλ για το μεσημεριανό. Το τελευταίο από τα δύο είναι πιο ιδανικό για το ντους όπου μπορεί να κρεμάσει από την κεφαλή του ντους και να εκτοξεύσει τα τραγανή πρίματά του ακριβώς προς την κατεύθυνση σας. Διαθέτει επίσης ένα woofer τριών ιντσών, ένα tweeter μιας ίντσας και δύο παθητικούς οδηγούς.

Μεγάλος ήχος χωρίς σπάσιμο της τράπεζας βοηθάει το ηχείο Sharkk 2O Bluetooth να είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν κάτι ανθεκτικό και αδιάβροχο. Διαθέτοντας περισσότερα από 100 πόδια σύνδεσης Bluetooth, ο ταξινομητής IP67 Shark προσθέτει τόσο αδιάβροχα όσο και αδιάβροχα οφέλη μαζί με την αδιάβροχη βαθμολογία. Οι 10 ώρες της διάρκειας ζωής της μπαταρίας είναι αρκετά σύμφωνες με τις ανταγωνιστικές επιλογές και υπάρχει ακόμη και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για την απάντηση κλήσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν να καταστήσει το Sharkk μια άξια αγορά, αλλά είναι η στιβαρή καουτσούκ κατασκευή και σχεδιασμός που πραγματικά κάνουν το Sharkk να ξεχωρίζει. Μέσα στο ελαστικό πλαίσιο είναι διπλά ηχεία τεσσάρων watt για δυναμικό ήχο. Με βάρος 1,9 κιλών, διαθέτει ιμάντα μεταφοράς που του επιτρέπει να κρεμάσει από μια κεφαλή ντους, αλλά το πλαίσιο 11,4 x 4 x 3 ιντσών τοποθετείται καλύτερα σε ένα ράφι ή στο πλάι της μπανιέρας.

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο συνδυασμό μεγέθους και τιμής, το Anker SoundCore Sport είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Διαθέτοντας μια αδιάβροχη βαθμολογία IPX7 (έως και ένα μέτρο για έως και 30 λεπτά), το ηχείο προσφέρει κρυστάλλινο ήχο για να τραγουδήσει μαζί με τις αγαπημένες σας μουσικές κομμάτια πριν από τη νύχτα του καραόκε. Στην πραγματικότητα, τροφοδοτείται με έναν οδηγό τριών watt και ένα παθητικό υπογούφερ. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας μεγαλύτερη από 10 ώρες, η συνδεσιμότητα Bluetooth του Anker μπορεί να τροφοδοτήσει το SoundCore έως και 33 πόδια μακριά από μια συσκευή. Ο συμπεριλαμβανόμενος λουράκι καρπού διπλώνει για να κρεμάσει το 3.35 x 3.35 x 1.77-ίντσα, οκτώ ουγκιά SoundCore από ένα ντους για εύκολη ακρόαση χωρίς να πάρει στο δρόμο.

Για μια συσκευή που μετρά μόνο 1,38 x 5 x 5 ίντσες και ζυγίζει μόλις λίγα κιλά, το Braven Mira προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ένα ντουζ έτοιμο ηχείο. Powered από μια μπαταρία 1200mAh, το Mira μπορεί να παίξει μέχρι και 10 ώρες πριν απαιτήσει την επαναφόρτιση. Ο αρθρωτός γάντζος είναι ομοιόμορφος με τη συσκευή όταν είναι κλειστός στο πίσω μέρος του υλικού, αλλά όταν ανοίγει, δημιουργεί έναν εξαιρετικό τρόπο να κρεμάσετε από μια κεφαλή ντους εύκολη ακρόαση. Ο σχεδιασμός και η μπαταρία, το πραγματικό φινίρισμα του Braven Mira είναι ο ήχος: Δύο οδηγούς και ένα παθητικό καλοριφέρ επιτρέπουν τον πλήρη ήχο, τα τραγανά υψηλά επίπεδα και τα εξαιρετικά μπάσα. Ο ήχος του παρελθόντος, η βαθμολογία IPX5 προσφέρει αντοχή στο νερό, αλλά δεν είναι αδιάβροχη (έτσι δεν μπορεί να επιβιώσει μια πτώση στην μπανιέρα). Εντούτοις, η Mira θα απομακρύνει χειροκίνητα την εκτόξευση πίσω από το ντους χωρίς να επιβραδύνει.

Υπάρχουν αδιάβροχα ηχεία που προσφέρουν καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στη συνέχεια υπάρχει το Fugoo Sport. Με διάρκεια μπαταρίας έως και 40 ώρες σε 50 τοις εκατό, το Fugoo είναι δευτερεύον σε τίποτα όταν πρόκειται να παίξει μουσική μεταξύ επαναφορτίσεων. Ίσως ο μόνος λόξυγκας με το Fugoo είναι το μέγεθός του. Σε 7 x 4 x 9 ίντσες, θα χρειαστεί να τοποθετηθεί σε ράφι ή στο πλάι μιας μπανιέρας. Ευτυχώς, ανεξάρτητα από το πού τοποθετείτε το Fugoo, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον ήχο υψηλής πιστότητας που υποστηρίζεται από μια αδιάβροχη βαθμολογία IP67 που επιτρέπει την εμβάπτιση στο νερό για έως και 30 λεπτά σε ένα μέτρο. Στο εσωτερικό του Fugoo υπάρχουν έξι οδηγοί που απλώνονται σε όλες τις τέσσερις πλευρές της συσκευής για να τροφοδοτήσουν τον ήχο 360 μοιρών. Ένα ζεύγος ομοιοκατευθυντικών μικροφώνων με φωνητική λειτουργία και ένα αμφίδρομο μεγάφωνο για την απάντηση μιας κλήσης απευθείας από το ηχείο. Έχει επίσης υποστήριξη τόσο για το Siri όσο και για το Google Now για να παίξει μουσική ή να ρωτήσει για τις καιρικές συνθήκες και τις αθλητικές αποδόσεις.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .