Τα 7 καλύτερα ηχεία Polk Audio που θα αγοράσουν το 2018

Ήρθε η ώρα να φέρετε ποιοτικό ήχο στο σπίτι σας

Αν πηγαίνετε για ηχεία, δεν χρειάζεται να κοιτάτε πολύ μακριά. Το Polk Audio έχει μια φανταστική σύνθεση ήχου που έχει κατασκευαστεί εδώ στις ΗΠΑ. Και είναι προσιτά σε αυτό. Έτσι, αν βρίσκεστε στην αγορά για ένα εξωτερικό ηχείο για την ηχητική συζήτηση των πάρτι της πισίνας σας, κάτι που μπορείτε να σκάσετε στην τσάντα σας καθώς κατευθυνθείτε προς το πάρκο ή ένα ηχείο που θα βάλει τη ντροπή στο σπίτι του γείτονά σας, ο Πολκς σας έχει καλύψει. Ελέγξτε τα αγαπημένα μας ηχεία Polk Audio παρακάτω.

Το RC65i είναι από καιρό ένα από τα αγαπημένα των audiophiles, χάρη στον απίστευτο ήχο τους, που τροφοδοτείται από ένα γούφερ 6,5 ιντσών και ένα tweeter με περιστροφική στήριξη 75 ιντσών. Διαθέτουν απόκριση συχνότητας 32Hz έως 20kHz και ευαισθησία 89 dB, δίνοντάς σας όλο το εύρος και τη δύναμη που θα θέλατε. Παρέχουν μια μεγάλη μεσαία σειρά και αξιοπρεπείς κορυφές, αν και για να παράγουν καλύτερα χαμηλά, δοκιμάστε να συνδυάσετε με ένα subwoofer. Τα RC65is είναι κατασκευασμένα από υλικά ανθεκτικά στην υγρασία, έτσι ώστε, εκτός από ένα καθιστικό, να λειτουργούν καλά και σε μπάνια, κουζίνες και σάουνες.

Αυτά τα ηχεία στο τοίχο είναι εύκολο να εγκατασταθούν, απαιτώντας μόνο να κόψετε μια τρύπα, να τροφοδοτήσετε τα καλώδια και να τα στερεώσετε στη θέση τους. Ωστόσο, εάν τοποθετείτε αυτά τα ηχεία σε απόσταση 6 και πλέον μέτρων στον τοίχο σας, σας προτείνουμε να τα αναποδογυρίσετε ανάποδα, έτσι ώστε το tweeter να βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αυτό σας επιτρέπει να στοχεύσετε το tweeter προς το κάθισμά σας, ώστε να αποδίδετε καλύτερη λεπτομέρεια υψηλής συχνότητας, επειδή το tweeter είναι πιο κοντά στο επίπεδο του αυτιού.

Αυτή η συμπαγής συσκευή home theater αποτελείται από τέσσερα δορυφορικά ηχεία και ένα κεντρικό κανάλι, με ηχεία ύψους 75 ιντσών από μεταξωτό θόλο και ένα πολυπροπυλένιο γούφερ 3.25 ιντσών. Έχουν απόκριση συχνότητας από 90 έως 24000 Hz, συνιστώμενη ενισχυμένη ισχύ 10w και ονομαστική αντίσταση 8 ohms, τα οποία μαζί κιμωλία για να παραδώσει ομαλή, χωρίς παραμόρφωση και τραγανή ήχους. (Εάν θέλετε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο το σύστημα, μπορείτε να το συνδυάσετε με ασύρματο υπογούφερ DSW PRO 440 και ασύρματο υποσύστημα PWSK-1.)

Σε αυτό το setup, το TL αντιπροσωπεύει την τεχνολογία "Time Lens", η οποία δηλώνει πως η Polk Audio περιγράφει την τοποθέτηση των οδηγών σε αυτά τα ηχεία υποστηρίζοντας ότι παράγει "ανώτερη απεικόνιση". Παρόλο που δεν είναι εντελώς σπάνια αυτές τις μέρες, συμπαγές σύστημα όπως αυτό. Ενσωματώνει επίσης το PowerPort, μια τεχνολογία Polk που επεκτείνει την απόκριση χαμηλής συχνότητας mid-bass οδηγού.

Ο υπέροχος ήχος δεν είναι απλώς ένα βασικό στοιχείο στο σπίτι σας. Μερικές φορές θέλετε να το πάρετε μαζί σας εν κινήσει. Όταν συμβαίνει αυτό, το ηχείο BOOM Swimmer Bluetooth της Polk Audio είναι θεά. Ζυγίζοντας λιγότερο από μια λίβρα, είναι εύκολο να πετάξετε στην τσάντα σας στο δρόμο προς την παραλία ή το πάρκο. Το σώμα του ηχείου διαθέτει ένα εύκαμπτο εξάρτημα για την ουρά, καθώς και ένα εξάρτημα κυπέλλου αναρρόφησης, ώστε να μπορείτε να το τυλίξετε γύρω από περιφράξεις ή ένα τιμόνι ποδηλάτου ή να το κολλήσετε σε έναν τοίχο.

Είναι αδιάβροχο με ονομασία IPX7, που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί σε νερό μέχρι και τα τρία πόδια για 30 λεπτά και είναι επίσης βρεγμένο και αδιάβροχο για να επιβιώσει όλες σας τις περιπέτειες. Αυτό το νεότερο μοντέλο DUO επιτρέπει επίσης στερεοφωνική σύνδεση, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε δύο ηχεία μαζί και να απολαύσετε τα αριστερά και τα δεξιά ηχεία.

Οι αναθεωρητές του Amazon επαινούν τον δυνατό ήχο του και την εξαιρετική εμβέλεια σύνδεσης, παρόλο που μερικοί λατρεύουν ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Παρόλα αυτά, με την εύκολη επαναφόρτιση μέσω της θύρας στο κάτω μέρος, θα είστε έτοιμοι και πάλι χωρίς καθυστέρηση.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα φορητά ηχεία .

Ένα υπέροχο ζευγάρι εξωτερικών ηχείων θα πρέπει να κατασκευαστεί όχι μόνο για αντοχή, αλλά και για απόδοση, ενώ τα ηχεία Atrium 5 επιτυγχάνουν ακριβώς τη σωστή ισορροπία. Οι θόλοι από ανοδιωμένο αλουμινόχαρτο και τα ελαστικά περικαλύμματα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε νερό, αλάτι, ομίχλη, ακραίες θερμοκρασίες και πολλά άλλα. Λαμβάνοντας την απόδοση στο επόμενο επίπεδο, τα κεφαλικά των tweet phase εξομαλύνουν την απόκριση συχνότητας από 12KHz έως 20kHz, ενώ η τεχνολογία Dynamic Balance της Polk "αναλύει ολόκληρο το ηλεκτροακουστικό και μηχανικό σύστημα του ηχείου για βελτιωμένη επιλογή υλικού και αποδοτικότερη γεωμετρία". με άλλα ηχεία Polk Audio, το Atrium 5 επωφελείται επίσης από την τεχνολογία PowerPort, η οποία αναδιαμορφώνει τη ροή του αέρα για να επεκτείνει το βαθύ κτύπο των μπάσων μειώνοντας παράλληλα τη στρέβλωση. Συνολικά, τα ηχεία παράγουν υπέροχα μπάσα λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός τους.

Μετρώντας 6,75 x 7,75 x 10,25 ίντσες και ζυγίζοντας λιγότερο από 5 λίβρες, ενσωματώνουν ένα σύστημα στήριξης με σύστημα κλειδώματος ταχυτήτων που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τα ηχεία μόνο με ένα χέρι, ακόμη και σε δύσκολα σημεία. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα έρθει σε πρακτικό καθώς ισορροπείτε σε μια καρέκλα πισίνα έξω στο κατάστρωμα.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα εξωτερικά και οπίσθια ηχεία διαθέσιμα online.

Η σειρά TSi της Polk προσγειώνεται στο κέντρο της προσφοράς της, προσφέροντας μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες της σε προσιτές τιμές. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός τους, αυτά τα αμφίδρομα ηχεία για βιβλιοθήκες TSi100 παρουσιάζουν ένα όμορφο soundstage, με σταθερό βάθος και πλάτος και ακριβή απεικόνιση σε μια τεράστια ποικιλία από ηλεκτρικό και ακουστικό υλικό. Οι κορυφές συνδυάζονται ομαλά με τις μεσαίες σειρές, οι οποίες κάποιες φορές ακούγονται λίγο κοίλες, αλλά είναι ακόμα πολύ διακριτές. Όπως μπορείτε να περιμένετε από ένα συμπαγές ηχείο, το μπάσο είναι λίγο λείπει, αλλά όταν τοποθετείται κοντά σε έναν τοίχο θα πάρετε έναν ελαφρώς πληρέστερο ήχο.

Έρχονται εξοπλισμένα με ένα σύνθετο γούφερ δυαδικού δυναμικού ζυγοσταθμίσεως δυναμικής ισορροπίας 5,25 ιντσών και ένα tweeter θόλου με δυναμική ισορροπία θόλου / πολυμερούς σύνθετης μόνωσης και παρουσιάζουν απόκριση συχνότητας από 53Hz έως 25kHz. Σχεδιασμός-σοφός, δεν είναι τίποτα να γράψει το σπίτι για περίπου, αλλά έρχονται στην επιλογή σας από έβενο ή κερασιά τελειώματα ξύλου.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας ηχεία βιβλιοθηκών που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Οι σημερινοί ομιλητές τείνουν να είναι μικρότεροι και μικρότεροι, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα πανύψηλο ομιλητή. Η μέτρηση των 7,75 με 8,75 με 36,25 ίντσες, το αποτύπωμα της δεν είναι συντριπτική, αλλά θα δώσει δραματική ήχο με αστρικό δυναμικό εύρος, στερεοφωνική απεικόνιση και ισχύ μπάσων. Στεγάζεται σε μια μικρή βάση βάθρου και το φινίρισμα ξύλου με κόκκους δίνει μια εξαίρετα δαπανηρή εμφάνιση.

Το αμφίδρομο σχεδιασμό μπάσων αντικατοπτρίζει ένα tweeter με μεταξωτό θόλο μιας ίντσας, ένα σύνθετο μεσαίο πλαίσιο / γούφερ 6,5 ιντσών και δύο καλοριφέρ μπάσων 6,5 ιντσών, όλα ενισχυμένα από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Dynamic Balance της Polk. Έχει απόκριση συχνότητας από 38Hz έως 24kHz και ζεύγη καλά με άλλα ηχεία T της σειράς Polk. Ακόμη και από μόνη της, προσφέρει εξαιρετική εμφάνιση μεσαίων ζωνών και ελεγχόμενο μπάσο, καθιστώντας το τέλειο φίλε για την εγκατάσταση του home theatre.

Στερεώστε τα ηχεία RC80i γύρω από τον τοίχο ή το ταβάνι και θα έχετε μια εμπειρία ήχου surround ήχου που αξίζει να μένει στο σπίτι σας. Με απόκριση συχνότητας από 35Hz έως 20kHz, θα πετύχετε καθαρά και τραγανή σκαμπανεβάσματα, φανταστική διαύγεια μεσαίας εμβέλειας και αξιοσέβαστο μπάσο. Ο ήχος θα γεμίζει ευχάριστα μεσαία έως μεγάλα δωμάτια και είναι επίσης κατάλληλος για μπάνια και σάουνες χάρη στο ανθεκτικό στην υγρασία σώμα. Το ζευγάρι έρχεται εξοπλισμένο με έναν οκτώ ιντσών δυναμικό ισορροπία, ορυκτό γεμάτο πολυμερές-σύνθετο κώνο και ένα δυναμό-ζεύγος ενός-ιντσών tweeter με μια περιστροφική βάση 15-βαθμός. Οι αναθεωρητές του Amazon χαιρετίζουν επίσης το γεγονός ότι παίρνουν αρκετά δυνατά χωρίς παραμόρφωση και είναι εύκολο να εγκατασταθούν, αλλά παρά τα στοχευόμενα tweeters, έχουν μια μάλλον στενή περιοχή ήχου. Ακόμα, ακούγονται εξαιρετικά από μόνοι τους ή κάνουν μια καταπληκτική προσθήκη σε ένα μεγαλύτερο setup.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο των ηχείων στο τοίχο .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .