Αντιμετώπιση προβλημάτων Ρυθμ

01 από 03

Ανοίξτε τη Λίστα φίλων σας στο Facebook

Screenshot, Facebook © 2011

Με τις ενημερώσεις υπηρεσιών και την προσθήκη νέων δυνατοτήτων, το Facebook Chat βελτιώνεται συνεχώς. Ωστόσο, με κάθε νέα βελτίωση, φαίνεται ότι προκύπτουν νέα προβλήματα, μερικά διαρκούν αρκετές ημέρες ενώ άλλα βελτιώνονται μέσα σε λίγες ώρες.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα συζήτησης στο Facebook που αναφέρθηκαν από τους χρήστες είναι η αδυναμία ρύθμισης του προγράμματος-πελάτη άμεσων μηνυμάτων χωρίς σύνδεση κατά τη χρήση του κοινωνικού δικτύου. Παρά το γεγονός ότι ο χρήστης Chat εκτός σύνδεσης στο Facebook , οι χρήστες δήλωσαν ότι ήταν ακόμη σε θέση να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα από επαφές.

Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, τα βήματα σε αυτό το σεμινάριο πρέπει να σας βοηθήσουν να αποκλείσετε τα ΑΜ στον λογαριασμό σας στο Facebook.

Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στην καρτέλα "Συνομιλία" που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τη λίστα φίλων Facebook Chat.

02 του 03

Ορίστε τις λίστες φίλων εκτός σύνδεσης στο Facebook

Screenshot, Facebook © 2011

Στη συνέχεια, εντοπίστε τις καρτέλες διαθεσιμότητας δίπλα σε κάθε ομάδα λίστας φίλων Facebook . Οι περισσότερες από αυτές τις καρτέλες θα εμφανιστούν σε ένα πράσινο ρυθμιστικό, με την πιθανή εξαίρεση μιας λίστας δεσμευμένων επαφών .

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα και κάντε κλικ για να ορίσετε την ομάδα εκτός σύνδεσης.

03 του 03

Πώς να μετατρέψετε τις λίστες φίλων του Facebook σε απευθείας σύνδεση

Screenshot, Facebook © 2011

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ρυθμιστικό για κάθε ομάδα συζήτησης φίλων στο Facebook που θέλετε να απενεργοποιήσετε.

Καθώς απενεργοποιείτε κάθε ομάδα λίστας, το ρυθμιστικό θα γίνει γκρίζο. Εάν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα, θα δείτε ένα μπαλόνι με τις λέξεις "Go Online". Για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συνομιλία για μια συγκεκριμένη λίστα φίλων στο Chat στο Facebook, κάντε ξανά κλικ στην καρτέλα.

Οι σε απευθείας σύνδεση ομάδες θα εμφανιστούν με μια πράσινη καρτέλα.