Ένας οδηγός για την αναζήτηση Twitter και Tracking Trends

01 από 04

Ένας οδηγός για την αναζήτηση Twitter και Tracking Trends

(Εικόνα του Twitter).

Όλα για το Twitter

Το Twitter ξεκίνησε ως ιστότοπος microblogging με την ιδέα ότι οι άνθρωποι θα ενημερώσουν την κατάστασή τους καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ενημερώσουν τους φίλους τους και τον κόσμο για αυτό ακριβώς που κάνουν εκείνη τη στιγμή. Αλλά έχει αναπτυχθεί πολύ πέρα ​​από αυτές τις ρίζες και μετατράπηκε σε κάτι εθνικού χόμπι.

Με τη δημοτικότητά του έχουν έρθει πολλές διαφορετικές χρήσεις για την υπηρεσία. Μαζί με την εξυπηρέτηση ως μικρόβιο, είναι επίσης ένα εργαλείο κοινωνικής ανταλλαγής μηνυμάτων, ένα εργαλείο μάρκετινγκ, ένας αντικαταστάτης για τροφοδοσίες RSS, ένα όπλο στην πολιτική και ένας τρόπος για να παρακολουθείτε το τρέχον buzz.

Η αναζήτηση στο Twitter χρησιμεύει ως ένας εξαιρετικός τρόπος για να παρακολουθείτε τις τάσεις και να κρατάτε τις καρτέλες στις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Είτε πρόκειται για τις ειδήσεις, τις απόψεις πολιτικών ή διασημοτήτων, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος του iPhone, τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με το τελευταίο service pack των Windows ή απλά το buzz στην αγαπημένη σας ομάδα αθλημάτων, το Twitter μπορεί να σας ενημερώσει για τον κόσμο πιστεύει γενικά.

02 από 04

Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Twitter

(Εικόνα του Twitter).

Αναζήτηση Twitter

Ο ευκολότερος και πιο άμεσος τρόπος αναζήτησης Twitter γίνεται μέσω της σελίδας αναζήτησης Twitter που βρίσκεται στη διεύθυνση http://search.twitter.com. Δεν το γνωρίζουν όλοι, αλλά το Twitter έχει από καιρό μια ειδική σελίδα που έχει συσταθεί μόνο για την παρακολούθηση των tweets .

Όπως μπορείτε να δείτε, μοιάζει πολύ με την αρχική σελίδα της Google. Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια απλή αναζήτηση, μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε τον όρο σας και να πατήσετε το κουμπί αναζήτησης.

Το Twitter πρόσθεσε επίσης δυνατότητα αναζήτησης από το προφίλ σας στο Twitter, αλλά δεν έχει σύνδεση με τις δυνατότητες προηγμένης αναζήτησης.

Η κύρια σελίδα αναζήτησης περιέχει επίσης θέματα που αφορούν την τάση. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη αν κάτι πολύ δημοφιλές δημιουργεί πολλά buzz εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, εάν ο Πρόεδρος Ομπάμα δίνει μια ομιλία στην τηλεόραση, πρόκειται να εμφανιστεί ως δημοφιλής τάση, ώστε να μπορείτε εύκολα να το παρακολουθείτε.

Δυστυχώς, το Twitter έχει επίσης ανοίξει τον εαυτό του σε πολλούς ανθρώπους spamming θέματα με την ελπίδα να κάνει το δημοφιλή λίστα τάσεων. Έτσι, μπορείτε επίσης να πάρετε πολλές "ψευδείς" τάσεις στον κατάλογο.

03 του 04

Πώς να αναζητήσετε το Twitter από τη Σύνθετη αναζήτηση

(Εικόνα του Twitter).

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Σύνθετη αναζήτηση

Εάν θέλετε να πάρετε λίγο πιο περίπλοκο, πατήστε το κουμπί "Advanced Search".

Η προηγμένη αναζήτηση είναι πραγματικά ένα χρήσιμο εργαλείο για να οργανώσετε μια κανονική αναζήτηση. Για παράδειγμα, η αναζήτηση μιας ακριβούς φράσης γίνεται με την τοποθέτηση εισαγωγικών σημειώσεων γύρω από την ακριβή φράση. Η οθόνη σύνθετης αναζήτησης απλά μορφοποιεί αυτό για εσάς.

Η σύνθετη αναζήτηση είναι τέλεια αν θέλετε να αναζητήσετε μια ακριβή φράση ή βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης παραλείπουν οτιδήποτε με μια συγκεκριμένη λέξη. Για παράδειγμα, αν θέλετε να λάβετε τα τελευταία νέα για τους Dallas Cowboys, μπορείτε να βάλετε την ακριβή φράση στο πλαίσιο με τίτλο "Όλες αυτές οι λέξεις". Ωστόσο, εάν θέλετε να λάβετε νέα για το Dallas αλλά δεν έχετε τίποτα να κάνετε με τους Cowboys, Stars ή Mavericks, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε το "Dallas" ως όρο αναζήτησης και στο πλαίσιο κειμένου "Καμία από αυτές τις λέξεις" μπορείτε να αναφέρετε αυτά τα ονόματα ομάδων .

Εάν θέλετε να επαναφέρετε τυχόν tweets που αναφέρονται είτε σε δύο λέξεις και όχι σε δύο, μπορείτε απλά να βάλετε "OR" μεταξύ τους. Έτσι, το κουτί αναζήτησης μπορεί να μοιάζει με: Dallas OR Cowboys

04 του 04

Παρακολουθήστε τις τάσεις του Twitter χρησιμοποιώντας το "Τι είναι η τάση"

(Εικόνα του τι είναι η τάση).

Ποια είναι η τάση

Έτσι, αν θέλετε να συμβαδίσετε με το τελευταίο buzz, πώς λέτε τη διαφορά;

Τι είναι η Trend μια εξαιρετική ιστοσελίδα που παρακολουθεί τις πιο πρόσφατες τάσεις και προσπαθεί να σας πει γιατί αυτή τη στιγμή είναι μια καυτή τάση. Ο ιστότοπος δεν μπορεί πάντα να εντοπίσει τον λόγο, αλλά πιο συχνά, δεν μπορεί να σας πει γιατί κάτι δημιουργεί buzz.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα ξεχωριστό. Ο δικτυακός τόπος What the Trend θα εμφανίσει αυτόματα όλα τα τρέχοντα θέματα τάσης. Αν βρείτε κάτι που θέλετε να ακολουθήσετε, απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο και θα σας δείξει και τα τελευταία tweets και τα τελευταία νέα για το θέμα.

Τι είναι η Τάση είναι ένας πολύ δροσερός τρόπος για να ακολουθήσετε αυτό που τρέχει αυτή τη στιγμή.