Οδηγός για αρχάριους στο Badoo για το iPhone

01 από 09

Μενού και χαρακτηριστικά του Badoo App για το iPhone

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Αφού κατεβάσετε το Badoo για iPhone και ολοκληρώσετε την εγγραφή μέλους (μπορείτε να εγγραφείτε δημιουργώντας έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook), μπορείτε να αρχίσετε να συναντάτε φίλους και ρομαντικούς συνεργάτες.

Το Badoo για το iPhone μενού εξερευνήθηκε

Για να ανοίξετε το μενού Badoo , πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της εφαρμογής.

02 του 09

Το προφίλ σας στο Badoo App για iPhone

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Το προφίλ του Badoo για iPhone είναι το κέντρο ελέγχου για ολόκληρο το λογαριασμό σας. Προβάλετε το προφίλ σας πατώντας το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της εφαρμογής και στη συνέχεια αγγίζοντας το όνομα και την εικόνα στο επάνω μέρος του μενού.

Εκτός από τη δημιουργία μιας (ευτυχώς) μεγάλης πρώτης εντύπωσης για τους άλλους εδώ, με εικόνες και πληροφορίες, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε διάφορες λειτουργίες που είναι σημαντικές για τη χρήση αυτής της εφαρμογής iPhone.

Λειτουργίες του προφίλ του Badoo στο iPhone

Ακολουθεί μια γενική λίστα με τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε απευθείας από το προφίλ σας και πού:

  1. Προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο: Εδώ μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες στο προφίλ σας, καθώς και βίντεο. Οι πηγές περιλαμβάνουν τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του iPhone σας, καθώς και το Facebook και το Instagram. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία ή βίντεο για να κάνετε αποστολή με το τηλέφωνό σας.
  2. Αγοράστε Super Powers: Κάτω από το " Super Powers " μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο για να ξεκλειδώσετε χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας για να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε ανθρώπους.
  3. Παρακολούθηση πιστωτικών υπολοίπων: Πατήστε " Credits " για να δείτε το τρέχον υπόλοιπό σας και να ξαναγεμίσει τον πιστωτικό σας λογαριασμό για την αγορά χαρακτηριστικών premium.
  4. Αποσυνδεθείτε . Στο μενού "Λογαριασμός", μπορείτε να αποσυνδέσετε πλήρως το Badoo για iPhone , αποτρέποντας την παράδοση ειδοποιήσεων και μηνυμάτων μέχρι να συνδεθείτε ξανά.

Ολοκλήρωση του προφίλ σας για το iPhone για το iPhone

Ένα πλήρες προφίλ θα αποφέρει πάντα μια καλύτερη εμπειρία σε αυτή και σε άλλες υπηρεσίες συνομιλίας ή κοινωνικής δικτύωσης, οπότε αφιερώστε χρόνο για να συμπληρώσετε καθένα από αυτά τα τμήματα για να αυξήσετε τις νέες ευκαιρίες φίλων και χρονολόγησης.

Επαλήθευση προφίλ

Για να επαληθεύσετε το προφίλ σας, θα χρειαστεί να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας εκτελώντας μια χειρονομία που εμφανίζεται, όπως το κράτημα ενός σημείου ΟΚ με το χέρι σας. Η φωτογραφία που τραβήξατε δεν χρησιμοποιείται στο προφίλ σας και είναι μόνο για σκοπούς επαλήθευσης.

Η φωτογραφία επαλήθευσης θα πρέπει να είναι σαφής και αρκετά φωτεινή ώστε να βλέπει το πρόσωπό σας καθαρά.

Μια δεύτερη διαδικασία επαλήθευσης θα πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η επαλήθευση. Εκτός από τη φωτογραφία, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες επιλογές για επαλήθευση:

Ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο

Μπορείτε να ανεβάσετε ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο που μπορείτε να μοιραστείτε με επιλεγμένους χρήστες στο Badoo πατώντας στην επιλογή "Ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο" στο κάτω μέρος της οθόνης προφίλ.

Στο κάτω μέρος της οθόνης, μπορείτε να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στις ιδιωτικές σας φωτογραφίες και βίντεο πατώντας "Ποιος έχει πρόσβαση;"

03 του 09

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Στο Badoo για το iPhone, η λειτουργία "Άνθρωποι Κοντά" λειτουργεί ως ένας τρόπος αναζήτησης νέων φίλων και πιθανών ημερομηνιών στο διαδίκτυο.

Όταν πατήσετε το στοιχείο "Άτομα που βρίσκονται κοντά" στο μενού, εμφανίζεται μια οθόνη που εμφανίζει τα μέλη που βρίσκονται πιο κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας.

04 του 09

Το παιχνίδι Encounters στο Badoo iPhone App

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Το παιχνίδι Encounters στο Badoo είναι ένας άλλος τρόπος για να συναντήσετε νέους ανθρώπους για να συναντήσετε συναντήσεις με συναδέλφους και ρομαντικές ημερομηνίες. Αυτό το παιχνίδι διαθέτει κουμπιά στυλ "Hot-or-Not" που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε στα προφίλ άλλων κοριτσιών ή αγοριών του Badoo (ή και των δύο).

Πώς να παίξετε, Χρησιμοποιήστε συναντήσεις

Για να ξεκινήσετε να συναντάτε νέους ανθρώπους αμέσως, πατήστε Συναντήσεις στο μενού:

  1. Περιηγηθείτε στην πρώτη συνάντηση, αναστρέφοντας από αριστερά προς τα δεξιά για να δείτε επιπλέον φωτογραφίες (αν υπάρχουν) και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το όνομα, την ηλικία, την τοποθεσία του χρήστη, ποιοι αναζητούν και την τελευταία φορά που βρίσκονται.
  2. Πάρε μια απόφαση. Θέλετε να τα γνωρίσετε; Αγγίξτε το κουμπί καρδιά για ένα ναι, ή το κουμπί "X" για όχι. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη η επιλογή "crush" πατώντας το κουμπί διπλής καρδιάς στην αριστερή πλευρά της εικόνας. Αυτό θα ειδοποιήσει αμέσως το άτομο, που μπορεί επίσης να σας ελέγξει.
  3. Η επόμενη συνάντησή σας θα φορτωθεί αυτόματα. Επαναλαμβάνω.

05 του 09

Πώς να χρησιμοποιήσετε μηνύματα του Badoo

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Ελέγξτε τα μηνύματά σας στο Badoo αγγίζοντας το "Μηνύματα" στο μενού. Τα Εισερχόμενα μηνυμάτων είναι όπου όλα τα εισερχόμενα και τα απεσταλμένα μηνύματα παραδίδονται και αποθηκεύονται μέχρι να διαγραφούν.

Υπάρχουν τέσσερα τμήματα με καρτέλες για τα μηνύματα: όλα, μη αναγνωσμένα, σε απευθείας σύνδεση και αγαπημένα (αντιπροσωπεύονται από ένα εικονίδιο με αστέρι).

Πώς να ανοίξετε ένα μήνυμα στο Badoo

Για να συζητήσετε με κάποιον που σας έστειλε ένα άμεσο μήνυμα, πατήστε το μήνυμα. Τώρα μπορείτε να στείλετε μια απάντηση, να μοιραστείτε την τοποθεσία σας και άλλα.

Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Badoo

Για να καταργήσετε ένα μήνυμα από τα εισερχόμενά σας, πατήστε "Επεξεργασία" στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε. Πατήστε το κόκκινο κουμπί "Διαγραφή" που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης για να καταργήσετε τα επιλεγμένα μηνύματα από τα εισερχόμενά σας.

06 του 09

Συζήτηση με χρήστες του Badoo

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Αν βρείτε μια επαφή του Badoo που θέλετε να λάβετε μήνυμα, πατήστε το εικονίδιο "Chat" που βρίσκεται στο προφίλ του για να ανοίξετε μια νέα συνομιλία στο χρήστη. Εάν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, μπορούν να ανταποκριθούν σε πραγματικό χρόνο. Διαφορετικά, θα παραδοθεί στα εισερχόμενά του μηνυμάτων για παραλαβή αργότερα.

07 του 09

Αγαπημένα στο Badoo App για iPhone

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Κάνοντας κλικ στη λειτουργία "Αγαπημένα" εμφανίζονται όλα τα μέλη που έχετε επισημάνει ως αγαπημένα, είτε τα γνωρίσατε μέσω της αναζήτησης Badoo είτε του παιχνιδιού Encounters. Για να ανοίξετε ένα προφίλ, απλά κάντε κλικ στην καταχώριση και μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες προφίλ.

Πώς να αγαπήσετε ένα χρήστη του Badoo στο iPhone

Για να προσθέσετε κάποιον στη λίστα αγαπημένων σας, εντοπίστε το εικονίδιο "Αγαπημένο" στο προφίλ του μέλους - είναι ένα εικονίδιο με αστερίσκο στη δεξιά πλευρά απέναντι από το όνομά του, κάτω από τις εικόνες προφίλ του. Θα είναι άδειο όταν δεν προτιμάται. πατώντας το αστέρι θα γίνει ένα στερεό κίτρινο και θα προσθέσετε αυτό το άτομο στη λίστα αγαπημένων σας.

Κατάργηση ενός ατόμου από τη λίστα αγαπημένων σας

Για να καταργήσετε ένα μέλος από τη λίστα αγαπημένων σας, επισκεφτείτε το προφίλ του και πατήστε το κίτρινο εικονίδιο με το αγαπημένο αστέρι. Θα μετατραπεί από κίτρινο σε λευκό όταν το άτομο δεν είναι ευνοημένο.

08 από 09

Εμφάνιση Προφίλ Επισκεπτών στο Badoo για iPhone

Στιγμιότυπο οθόνης, 2012 © Badoo

Πατώντας "Επισκέπτες" στο μενού Badoo θα εμφανιστούν οι πιο πρόσφατοι χρήστες για να ελέγξετε το προφίλ σας. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα μέλη του μηνύματος που μπορεί να μοιράζονται κοινά συμφέροντα ή που φτάνουν στα μάτια σας.

Για να δείτε έναν επισκέπτη, πατήστε στην εικόνα του για να δείτε το πλήρες προφίλ του.

09 του 09

Μενού Ρυθμίσεων για την εφαρμογή Badoo

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή Badoo για το iPhone. Αγγίξτε το κουμπί μενού στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης της εφαρμογής. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο οδόντων που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά του μενού.

Οι ρυθμίσεις που μπορείτε να αλλάξετε περιλαμβάνουν: