Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες της Apple στην Apple TV

Μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο στην οθόνη της τηλεόρασής σας

Η εφαρμογή Appenzeller TV Maps ($ 2) είναι ένα χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τους Apple Maps - συμπεριλαμβανομένων των προβολών της πόλης Flyover - στην Apple TV σας. Η εφαρμογή είναι μια από τις πρώτες εφαρμογές χαρτογράφησης που εμφανίζονται για την Apple TV. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε διαδρομές και να χαρτογραφείτε πληροφορίες χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή iPhone που συνοδεύει το smartphone σας.

Τι είναι οι Χάρτες TV;

Οι τηλεοπτικοί χάρτες είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος πελάτης χάρτη. Περιλαμβάνει τους τυποποιημένους οδικούς χάρτες, τους 3D Χάρτες και το χαρακτηριστικό Flyover της Apple (όπου διατίθεται). Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παραλείψετε τον πλανήτη σε κανονική, δορυφορική και υβριδική προβολή. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία επίδειξης Flyover που σας επιτρέπει να βλέπετε χάρτες ορισμένων πόλεων ως προφύλαξη οθόνης.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις διαδρομές, τους χάρτες και τις τοποθεσίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της εφαρμογής Χάρτες τηλεόρασης που είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS.

Έρχεται στη δική του για ομάδες ανθρώπων που προσπαθούν να προγραμματίσουν ένα ταξίδι, ή για ανθρώπους που μπορεί να είναι έτοιμοι να επισκεφθούν κάπου εντελώς νέο. Είναι πολύ πιο εύκολο για οποιαδήποτε οικογένεια να συνεργαστεί χρησιμοποιώντας ένα χάρτη στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης παρά να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή.

Έλεγχοι

Οι τηλεοπτικοί χάρτες είναι κατασκευασμένοι για να λειτουργούν με το τηλεχειριστήριο Siri στο Apple TV 4. Θα λειτουργεί επίσης με οποιοδήποτε συμβατό τηλεχειριστήριο, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Remote στο iPad ή το iPhone.

Αυτό φέρνει όλα τα οφέλη της ευαισθησίας αφής, αλλά ορισμένοι έλεγχοι δεν είναι άμεσα προφανείς. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις καρφίτσες χαρτογράφησης ή να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση του χάρτη ή να μετακινήσετε την προβολή σας, πρέπει να πατήσετε το κουμπί Αναπαραγωγή / Παύση.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα χρησιμοποιώντας την επιφάνεια αφής στο τηλεχειριστήριό σας:

Η εφαρμογή εκτελείται πάντα σε προβολή οδού και μπορείτε να ολισθήσετε προς τα πάνω και προς τα κάτω κατά μήκος της άκρης του απομακρυσμένου δορυφόρου Siri για να μεγεθύνετε και να απομακρύνονται όσα συμβαίνουν στην οθόνη.

Αφού καταφέρετε να ελέγξετε τους ελέγχους, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τους χάρτες όπως ακριβώς μπορείτε ήδη να κάνετε χρησιμοποιώντας iOS σε iPhone ή MacOS σε Mac.

Εάν πιέσετε και κρατήσετε την επιφάνεια αφής, επιλέξτε το εικονίδιο με τα γρανάζια και, στη συνέχεια, επιλέξτε Demo Flyover, η εφαρμογή θα σας μεταφέρει σε έναν από τους χάρτες της Apple, πριν μετακινηθείτε σε άλλο προορισμό.

Δημιουργία και κοινή χρήση οδηγιών

Για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τις οδηγίες, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένη την επιφάνεια αφής στο Siri Remote και στη συνέχεια να πατήσετε το αριστερό περισσότερο κουμπί στο μενού που εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης της τηλεόρασης.

Τώρα θα σας ζητηθεί να ορίσετε και τα αρχικά και τα τελικά σημεία στο ταξίδι σας, μετά από τα οποία θα πρέπει να πατήσετε το Go.

Μετά από μια σύντομη καθυστέρηση, το σύστημα θα υπολογίσει τη διαδρομή σας για εσάς, την απόσταση, τη διάρκεια του ταξιδιού και θα σας προσφέρει δύο επιπλέον εικονίδια: ένα εικονίδιο τηλεφώνου που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη συσκευή σας iOS και ένα κουμπί Εμφάνιση οδηγιών για να μπορείτε ελέγξτε τη διαδρομή στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Μπορείτε επίσης να υπαγορεύσετε τοποθεσίες στα πεδία εισόδου χρησιμοποιώντας το απομακρυσμένο σας Siri, το οποίο λειτουργεί καλά όταν μιλάτε αργά και καθαρά.

Εάν υπάρχει μια αδυναμία είναι ότι αντί να προσφέρει οδηγίες σε μορφή λίστας, τις παρέχει ως ακολουθία κουτιών στην κορυφή της οθόνης της Apple TV. Ενώ είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για περιορισμό του tvOS, θα ήταν ωραίο να εκμεταλλευτούμε πλήρως τον διαθέσιμο χώρο στην οθόνη και να εξερευνήσουμε ολόκληρη τη διαδρομή σε μία ή περισσότερες απόψεις.

Λειτουργεί?

Ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, ενδέχεται να εμφανίσετε κάποιες καθυστερήσεις κατά καιρούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι τηλεοπτικοί χάρτες χρησιμοποιούν το MapKit της Apple για χαρτογράφηση, απόδοση και οδηγίες.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις στη φόρτωση των τμημάτων χάρτη και κάποιου τραυματισμού κατά την εξερεύνηση θέσεων σε λειτουργία flyover, αν και εν μέρει αυτό αντικατοπτρίζει τις εικόνες υψηλότερης ανάλυσης που προσελκύει η εφαρμογή από τους διακομιστές MapKit και iPhone και iPad της Apple.

συμπέρασμα

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα για τις πλατφόρμες της Apple είναι το φανταστικό κτίριο κοινότητας των developers για αυτούς. Οι τηλεοπτικοί χάρτες είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι προγραμματιστές έχουν την εξουσία να δημιουργούν λύσεις που χρειάζονται οι χρήστες χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που παρέχει η Apple.

Ο μεγαλύτερος ερεθισμός (αν και περιμένω να βελτιωθεί καθώς βελτιώνεται το υποκείμενο λειτουργικό σύστημα) με αυτήν την εφαρμογή είναι η καθυστέρηση που αντιμετωπίζετε κατά τη φόρτωση κάποιων εικόνων, αλλά γενικά αυτό φαίνεται να είναι μια πολύ μικρή λύση αν χρειαστεί να δείτε χάρτες στην τηλεόρασή σας.

Αποποίηση ευθυνών : Έλαβα κώδικα λήψης για αυτήν την εφαρμογή, αλλά την αγόρασα αντ 'αυτού.