Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή μουσικής Apple

Αν δοκιμάσατε την υπηρεσία συνεχούς ροής της Apple Music και αποφασίσατε ότι δεν είναι για εσάς, θα θελήσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, ώστε να μην χρεωθείτε για κάτι που δεν θέλετε ή δεν χρησιμοποιείτε. Βγάζει νόημα. Αλλά η εύρεση των επιλογών για την ακύρωση της συνδρομής δεν είναι τόσο εύκολη. Οι επιλογές είναι κρυμμένες στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" του iPhone σας ή στο Apple ID σας στο iTunes.

Επειδή η συνδρομή σας συνδέεται με το αναγνωριστικό σας της Apple , η ακύρωσή της σε μια τοποθεσία την ακυρώνει σε όλες τις τοποθεσίες όπου χρησιμοποιείτε το αναγνωριστικό της Apple. Έτσι, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας, αν τερματίσετε τη συνδρομή σας στο iPhone, ακυρώνετε επίσης στο iTunes και στο iPad σας και αντίστροφα.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή της Apple Music, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ακύρωση της Μουσικής της Apple στο iPhone

Δεν τερματίζετε ακριβώς τη συνδρομή σας μέσα από την εφαρμογή Μουσική. Αντίθετα, χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή για να φτάσετε στο αναγνωριστικό της Apple, όπου μπορείτε να ακυρώσετε.

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Μουσική για να την ανοίξετε
  2. Στην επάνω αριστερή γωνία υπάρχει ένα εικονίδιο σιλουέτας (ή μια φωτογραφία, αν έχετε προσθέσει ένα). Πατήστε αυτό για να δείτε το λογαριασμό σας
  3. Πατήστε Προβολή ID της Apple .
  4. Αν σας ζητηθεί ο κωδικός σας Apple ID, πληκτρολογήστε τον εδώ
  5. Πατήστε Διαχείριση
  6. Αγγίξτε την ιδιότητα μέλους
  7. Μετακινήστε το ρυθμιστικό αυτόματης ανανέωσης στη θέση Απενεργοποίηση .

Ακύρωση της Μουσικής της Apple στο iTunes

Μπορείτε να ακυρώσετε την Apple Music χρησιμοποιώντας το iTunes στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας
  2. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Λογαριασμός μεταξύ του παραθύρου μουσικής και του πλαισίου αναζήτησης στο επάνω μέρος του προγράμματος (αν έχετε συνδεθεί στο Apple ID σας, το μενού έχει το πρώτο σας όνομα σε αυτό)
  3. Στο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Πληροφορίες λογαριασμού
  4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID
  5. Θα μεταβείτε στην οθόνη Πληροφορίες λογαριασμού για το αναγνωριστικό σας Apple. Στην οθόνη αυτή, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση στη γραμμή Συνδρομές
  6. Στη γραμμή για την ιδιότητα μέλους της Apple Music, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία
  7. Στην ενότητα Αυτόματη ανανέωση αυτής της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση

Τι συμβαίνει με τα αποθηκευμένα τραγούδια μετά την ακύρωση;

Ενώ χρησιμοποιούσατε την Apple Music, ίσως έχετε αποθηκεύσει τραγούδια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Στην περίπτωση αυτή, αποθηκεύετε τα τραγούδια που έχετε στη βιβλιοθήκη μουσικής του iTunes ή του iOS, ώστε να μπορείτε να ακούτε τα τραγούδια χωρίς να κάνετε streaming και χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα μηνιαία σας σχέδια δεδομένων .

Ωστόσο, έχετε πρόσβαση μόνο σε αυτά τα τραγούδια, ενώ διατηρείτε ενεργή συνδρομή. Εάν ακυρώσετε το σχέδιο της Apple Music, δεν θα μπορείτε πλέον να ακούτε αυτά τα αποθηκευμένα τραγούδια.

Μια σημείωση σχετικά με την ακύρωση και τη χρέωση

Αφού ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, η συνδρομή σας ακυρώνεται. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι η πρόσβασή σας στην Apple Music δεν έχει ολοκληρωθεί αμέσως στο σημείο αυτό. Επειδή οι εγγραφές χρεώνονται στην αρχή κάθε μήνα, θα έχετε ακόμα πρόσβαση μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Για παράδειγμα, αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στις 2 Ιουλίου, θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μέχρι το τέλος Ιουλίου. Την 1η Αυγούστου, η συνδρομή σας θα λήξει και δεν θα χρεωθείτε ξανά.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο iPhone / iPod.