Πώς να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple για ένα παιδί σε 4 βήματα

01 από 05

Δημιουργία αναγνωριστικού της Apple για ένα παιδί

Gary Burchell / Ταξί / Getty Images

Για χρόνια, η Apple συνέστησε στα παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών να χρησιμοποιούν τα αναγνωριστικά της Apple για τους γονείς τους για να αγοράζουν και να κατεβάζουν μουσική, ταινίες, εφαρμογές και βιβλία. Ήταν μια απλή λύση, αλλά όχι πολύ καλή. Αυτό σήμαινε ότι όλες οι αγορές του παιδιού θα γινόταν για πάντα συνδεδεμένες με το λογαριασμό των γονιών τους και δεν θα μπορούσαν αργότερα να μεταφερθούν στο δικό του ID της Apple.

Αυτό άλλαξε όταν η Apple εισήγαγε τη δυνατότητα για τους γονείς να δημιουργούν αναγνωριστικά της Apple για τα παιδιά τους. Τώρα, οι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν χωριστά αναγνωριστικά της Apple για τα παιδιά τους που τους επιτρέπουν να κατεβάζουν και να κατέχουν το δικό τους περιεχόμενο, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στους γονείς να παρακολουθούν και να ελέγχουν αυτές τις λήψεις. Οι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν αναγνωριστικά της Apple για παιδιά κάτω των 13 ετών. παιδιά μεγαλύτερα από αυτό και δημιουργούν τα δικά τους.

Η δημιουργία ενός αναγνωριστικού της Apple για ένα παιδί είναι επίσης μια βασική απαίτηση για τη ρύθμιση Family Sharing , η οποία επιτρέπει σε όλα τα μέλη της οικογένειας να κάνουν δωρεάν λήψη των αγορών τους.

Για να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple για άτομα κάτω των 13 ετών στην οικογένειά σας, κάντε τα εξής:

  1. Στο iPhone σας, πατήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις για να την εκκινήσετε.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού iCloud και πατήστε το.
  3. Αγγίξτε το μενού Ρύθμιση κοινής χρήσης οικογένειαςΟικογένεια, εάν έχετε ήδη ρυθμίσει την Κοινή χρήση οικογένειας).
  4. Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε το στοιχείο Δημιουργία αναγνωριστικού της Apple για μια σύνδεση παιδιού (είναι λίγο κρυμμένο, αλλά κοιτάξτε προσεκτικά και θα το βρείτε).
  5. Στην καρτέλα Δημιουργία αναγνωριστικού της Apple για μια θυγατρική οθόνη, πατήστε Επόμενο.
  6. Εάν έχετε χρεωστική κάρτα στο αρχείο στον λογαριασμό σας στο Apple ID / iTunes, θα πρέπει να την αντικαταστήσετε με μια πιστωτική κάρτα ( μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής iTunes εδώ ). Η Apple απαιτεί από τους γονείς να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες για να πληρώσουν για τις αγορές των παιδιών τους.
  7. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα γενέθλια του παιδιού για τον οποίο δημιουργείτε το αναγνωριστικό της Apple.

02 του 05

Εισαγάγετε το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για αναγνωριστικό Apple για παιδιά

Σε αυτό το σημείο, η Apple θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε ότι ελέγχετε στην πραγματικότητα την πιστωτική κάρτα που είναι αποθηκευμένη στο Apple ID σας. Κάνετε αυτό εισάγοντας τον CVV (τριψήφιο αριθμό) από το πίσω μέρος της πιστωτικής κάρτας που έχετε αποθηκεύσει.

Εισαγάγετε το CVV και πατήστε Επόμενο .

Ακολουθήστε αυτό, εισάγοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και στη συνέχεια πληκτρολογώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρόκειται να χρησιμοποιήσει με αυτό το αναγνωριστικό της Apple. Αν αυτός ή αυτή δεν έχει τη δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτήν τη στιγμή, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού μπορέσετε να συνεχίσετε. Μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το παιδί σας στο iCloud και σε άλλες υπηρεσίες.

Πατήστε Επόμενο όταν ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα.

03 του 05

Επιβεβαιώστε το ID της Apple και δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης

Μόλις καταχωρίσετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να δημιουργήσετε το αναγνωριστικό της Apple χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη διεύθυνση. Πατήστε Ακύρωση ή Δημιουργία .

Στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης για το Apple ID του παιδιού σας. Κάνετε αυτό κάτι που το παιδί μπορεί να θυμηθεί. Η Apple απαιτεί κωδικούς πρόσβασης της Apple ID για να καλύπτει ορισμένα επίπεδα ασφάλειας, επομένως μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να επιτευχθεί κάτι που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Apple και είναι εύκολο για το παιδί σας να θυμάται.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Ξέχασες τον κωδικό σου για την Apple ID; Οδηγίες για την επαναφορά του

Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για να το επιβεβαιώσετε και πατήστε Επόμενο για να συνεχίσετε.

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τρεις ερωτήσεις για να βοηθήσετε εσάς ή το παιδί σας να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση που χρειάζεται επαναφορά. Θα πρέπει να επιλέξετε από τις ερωτήσεις που παρέχει η Apple, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ερωτήσεις και απαντήσεις που θα μπορείτε να θυμάστε. Ανάλογα με το χρονικό όριο ηλικίας του παιδιού σας, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ερωτήσεις και απαντήσεις που είναι συγκεκριμένες για εσάς και όχι για το παιδί.

Επιλέξτε κάθε ερώτηση και προσθέστε την απάντηση και πατήστε Επόμενο μετά από κάθε μία.

04 του 05

Ενεργοποιήστε την ερώτηση αγοράς και την κοινή χρήση τοποθεσίας

Με τα βασικά στοιχεία του αναγνωριστικού της Apple ID, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να ενεργοποιήσετε δυο δυνητικά χρήσιμες λειτουργίες για το Apple ID του παιδιού σας.

Το πρώτο είναι η ερώτηση για αγορά. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε και να εγκρίνετε ή να απορρίψετε κάθε λήψη που το παιδί σας θέλει να κάνει από τα iTunes και App Stores. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τους γονείς των μικρότερων παιδιών ή των γονέων που θέλουν να παρακολουθούν τι καταναλώνουν τα παιδιά τους. Για να ενεργοποιήσετε την ερώτηση αγοράς, μετακινήστε το ρυθμιστικό στο πράσινο / πράσινο. Όταν έχετε κάνει την επιλογή σας, πατήστε Επόμενο .

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί σας την τοποθεσία του παιδιού σας (ή τουλάχιστον τη θέση του iPhone του / της). Αυτή η λειτουργία σάς δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε και πού είναι το παιδί σας και επίσης διευκολύνει την αποστολή διευθύνσεων και συναντήσεων μέσω μηνυμάτων, Εύρεση φίλων ή Εύρεση του iPhone μου. Αγγίξτε την επιλογή που προτιμάτε.

Και τελειώσατε! Σε αυτό το σημείο, θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη Family Sharing, όπου θα εμφανιστούν τα στοιχεία του παιδιού σας. Ίσως είναι καλή ιδέα να τον δοκιμάσετε να συνδεθεί με το νέο αναγνωριστικό της Apple για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί όπως αναμένεται.

05 του 05

Επόμενα βήματα

εικόνα copyright Hero Images / Getty Images

Με αυτό που έγινε, ίσως θέλετε να εμβαθύνετε στη μάθηση για τη χρήση του iPhone με τα παιδιά σας. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τα παιδιά και τα iPhone, δείτε: