Πώς να διαγράψετε μια εφαρμογή από το iPad σας

Είτε έχετε κατεβάσει τόσες εφαρμογές που τώρα πρέπει να περιηγηθείτε σε μια ημι-ντουζίνα οθόνες για να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε, έχετε κατεβάσει μια λάθος εφαρμογή ή απλά πρέπει να ελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο , σε κάποιο σημείο θα χρειαστείτε για να διαγράψετε μια εφαρμογή από το iPad σας. Τα καλά νέα είναι ότι η Apple έκανε αυτό απίστευτα εύκολο. Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε τις ρυθμίσεις ή να σύρετε το εικονίδιο σε ένα ειδικό μέρος. Η διαγραφή μιας εφαρμογής είναι τόσο απλή όσο ένα-δύο-τρία.

  1. Τοποθετήστε την άκρη του δακτύλου σας κάτω στην εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε και κρατήστε την μέχρι να αρχίσουν να τρέμουν όλες οι εφαρμογές στην οθόνη. Αυτό τοποθετεί το iPad σε μια κατάσταση που σας επιτρέπει είτε να μετακινήσετε εφαρμογές είτε να τις διαγράψετε.
  2. Ένα γκρι κυκλικό κουμπί με ένα Χ στη μέση εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής. Αυτό είναι το κουμπί διαγραφής. Απλώς πατήστε για να καταργήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής από το iPad σας.
  3. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο μηνύματος που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε την εφαρμογή. Αυτό το παράθυρο διαλόγου περιέχει το όνομα της εφαρμογής, οπότε είναι πάντα καλή ιδέα να το διαβάσετε προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι διαγράφετε τη σωστή εφαρμογή. Μόλις επιβεβαιωθείτε, πατήστε Διαγραφή για να καταργήσετε την εφαρμογή.

Και αυτό είναι. Μπορείτε να διαγράψετε όσες εφαρμογές θέλετε, ενώ τα εικονίδια της εφαρμογής κουνώντας. Μπορείτε επίσης να τα μετακινήσετε στην οθόνη . Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί "Αρχική" για να εξέλθετε από την κατάσταση επεξεργασίας αρχικής οθόνης και να επιστρέψετε στην κανονική χρήση του iPad.

Τι γίνεται με τις εφαρμογές που δεν έχουν "& # 34; Κουμπί?

Τώρα μπορείτε να διαγράψετε τις περισσότερες εφαρμογές στο iPad, συμπεριλαμβανομένων πολλών από εκείνες που προ-εγκαταστάθηκαν στη συσκευή σας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί όπως οι Ρυθμίσεις, App Store, Safari, Επαφές και άλλα που δεν μπορούν να διαγραφούν. Αυτές είναι εφαρμογές με βασικές λειτουργίες που ενδέχεται να δημιουργήσουν κακή εμπειρία χρήστη αν διαγραφούν, οπότε η Apple δεν επιτρέπει την κατάργηση της εγκατάστασης αυτών των εφαρμογών. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να κρύψετε πολλές από αυτές τις εφαρμογές.

Εάν ενεργοποιήσετε γονικούς περιορισμούς ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατώντας Γενικά από το αριστερό μενού και επιλέγοντας Περιορισμοί , μπορείτε να ενεργοποιήσετε περιορισμούς. Μόλις ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για περιορισμούς - ο κωδικός πρόσβασης χρησιμοποιείται για την αλλαγή ή την απενεργοποίηση περιορισμών στο μέλλον - μπορείτε να αφαιρέσετε την πρόσβαση στο Safari, το App Store και μερικές από τις άλλες εφαρμογές που δεν μπορούν να απεγκατασταθούν πλήρως.

Ωχ! Διαγραφή της λάθος εφαρμογής! Πώς μπορώ να το πάρω πίσω;

Μια μεγάλη πτυχή του iPad είναι ότι μόλις αγοράσετε μια εφαρμογή που την έχετε για πάντα. Απλά πηγαίνετε πίσω στο App Store και το κατεβάστε ξανά - δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για δεύτερη φορά. Και μια εφαρμογή που έχει ένα σύννεφο δίπλα της με βέλος που δείχνει προς τα κάτω έχει ήδη αγοραστεί και μπορεί να γίνει δωρεάν λήψη.

Όταν ανοίγετε το App Store, μπορείτε να αγγίξετε το κουμπί Αγορά στο κάτω μέρος για να δείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει προηγουμένως. Αν πατήσετε το κουμπί που βρίσκεται στην κορυφή και διαβάζει το Not on This iPad , η λίστα θα περιορίζεται σε εκείνες τις εφαρμογές που έχετε είτε διαγραφεί είτε έχουν αγοραστεί σε άλλη συσκευή και δεν έχουν εγκατασταθεί σε αυτό το iPad.