Πώς να συγχρονίσετε ένα iPad Με iTunes

Τώρα που μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPad στο iCloud, δεν είναι τόσο σημαντικό να συγχρονίσετε τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγχρονίσετε το iTunes για να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας και να βεβαιωθείτε ότι το iTunes στον υπολογιστή σας και το iPad σας έχουν την ίδια μουσική, ταινίες κλπ.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εφαρμογές στο iTunes και να τις συγχρονίσετε στο iPad σας. Αυτό είναι τέλειο αν το iPad χρησιμοποιείται από τα παιδιά σας και έχετε ρυθμίσει γονικούς περιορισμούς σε αυτό . Χρησιμοποιώντας το iTunes ως ένα go-between σας δίνει πλήρη έλεγχο του τι είναι στο iPad και τι δεν επιτρέπεται σε αυτό.

  1. Πριν να συγχρονίσετε το iPad με το iTunes, πρέπει να συνδέσετε το iPad με τον υπολογιστή σας ή το Mac χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο όταν αγοράσατε τη συσκευή σας.
  2. Εάν το iTunes δεν ανοίγει όταν συνδέετε το iPad, ξεκινήστε το με το χέρι.
  3. Το iTunes θα πρέπει να συγχρονίζει αυτόματα το iPad με βάση τις επιλογές που έχετε ορίσει ή τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
  4. Αν το iTunes δεν ξεκινήσει αυτόματα τη διαδικασία συγχρονισμού, μπορείτε να το ξεκινήσετε με το χέρι επιλέγοντας το iPad σας από το τμήμα των συσκευών του μενού στην αριστερή πλευρά του iTunes.
  5. Με το iPad που έχετε επιλέξει, επιλέξτε Αρχείο από το επάνω μενού και Sync iPad από τις επιλογές.

01 από 04

Πώς να συγχρονίσετε τις εφαρμογές στο iTunes

Φωτογραφία © Apple, Inc.

Ξέρετε ότι μπορείτε να συγχρονίσετε μεμονωμένες εφαρμογές στο iTunes; Μπορείτε να αγοράσετε και να κατεβάσετε εφαρμογές στο iTunes και να τις συγχρονίσετε στο iPad σας. Και δεν χρειάζεται καν να συγχρονίσετε κάθε εφαρμογή στο σύστημά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές να συγχρονίζονται και ακόμη και να επιλέξετε να συγχρονίζονται αυτόματα νέες εφαρμογές.

  1. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το iPad με τον υπολογιστή σας ή με Mac και να ξεκινήσετε το iTunes.
  2. Μέσα στο iTunes, επιλέξτε το iPad από τη λίστα Devices (Συσκευές) στο αριστερό μενού.
  3. Στο επάνω μέρος της οθόνης υπάρχει μια λίστα επιλογών που κυμαίνονται από τη σύνοψη σε τις εφαρμογές σε ήχους κλήσης σε φωτογραφίες. Επιλέξτε Εφαρμογές από αυτήν τη λίστα. (Επισημαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.)
  4. Για να συγχρονίσετε εφαρμογές στο iTunes, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο Συγχρονισμός εφαρμογών.
  5. Στην παρακάτω λίστα, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Συγχρονισμός εφαρμογών, τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε μεμονωμένες εφαρμογές που θέλετε να συγχρονίσετε.
  6. Θέλετε να συγχρονίσετε αυτόματα νέες εφαρμογές; Κάτω από τη λίστα με τις εφαρμογές υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού νέων εφαρμογών.
  7. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε έγγραφα μέσα σε εφαρμογές, μεταβαίνοντας προς τα κάτω τη σελίδα, επιλέγοντας την εφαρμογή και επιλέγοντας τα έγγραφα για συγχρονισμό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των εργασιών που έγιναν στο iPad σας.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να οργανώσετε τις εφαρμογές στο iPad σας από αυτήν την οθόνη; Λειτουργεί παρόμοια με την οργάνωση εφαρμογών στο iPad σας . Απλά μεταφέρετε και αποθέστε εφαρμογές από την απεικονιζόμενη οθόνη. Μπορείτε να επιλέξετε μια νέα οθόνη παρακάτω και ακόμη να αποθέσετε εφαρμογές σε μία από αυτές τις οθόνες.

02 από 04

Πώς να συγχρονίσετε μουσική Από το iTunes στο iPad

Φωτογραφία © Apple, Inc.

Θέλετε να μεταφέρετε μουσική από το iTunes στο iPad σας; Ίσως θέλετε να συγχρονίσετε ένα μεμονωμένο playlist ή ένα συγκεκριμένο άλμπουμ; Ενώ το iPad επιτρέπει την κοινή χρήση στο σπίτι για να ακούτε μουσική από το iTunes χωρίς να κατεβάζετε τα τραγούδια στο iPad σας, είναι επίσης πρακτικό να συγχρονίζετε κάποια μουσική στο iPad σας. Αυτό σας επιτρέπει να ακούτε μουσική στο iPad σας ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι.

  1. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το iPad με τον υπολογιστή σας ή με Mac και να ξεκινήσετε το iTunes.
  2. Μέσα στο iTunes, επιλέξτε το iPad από τη λίστα Devices (Συσκευές) στο αριστερό μενού.
  3. Επιλέξτε Μουσική από τη λίστα επιλογών στο πάνω μέρος της οθόνης. (Επισημαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.)
  4. Επιλέξτε δίπλα στο στοιχείο Συγχρονισμός μουσικής στο επάνω μέρος. Ο συγχρονισμός ολόκληρης της βιβλιοθήκης σας θα πρέπει να είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση. Αν θέλετε να συγχρονίσετε μεμονωμένα playlist ή άλμπουμ, κάντε κλικ δίπλα στην επιλογή αυτή ακριβώς κάτω από το πλαίσιο ελέγχου Συγχρονισμός μουσικής.
  5. Αυτή η οθόνη έχει τέσσερις κύριες επιλογές: Λίστες αναπαραγωγής, Καλλιτέχνες, Είδη και Άλμπουμ. Αν θέλετε να συγχρονίσετε μια μεμονωμένη λίστα αναπαραγωγής, τοποθετήστε ένα σύμβολο επιλογής δίπλα στην επιλογή Playlists. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο για μεμονωμένους καλλιτέχνες, είδη και άλμπουμ.

03 του 04

Πώς να συγχρονίσετε ταινίες Από το iTunes στο iPad

Φωτογραφία © Apple, Inc.

Το iPad κάνει μια μεγάλη συσκευή για την παρακολούθηση ταινιών και, ευτυχώς, η διαδικασία συγχρονισμού ταινιών από το iTunes είναι σχετικά απλή. Ωστόσο, επειδή τα αρχεία είναι τόσο μεγάλα, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να συγχρονιστούν μεμονωμένες ταινίες και θα μπορούσε να πάρει αρκετό χρόνο για να συγχρονιστεί ολόκληρη η συλλογή σας.

Ξέρετε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στο iPad χωρίς να τις κατεβάσετε από το iTunes; Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση στο σπίτι για να παρακολουθήσετε ταινίες .

  1. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το iPad με τον υπολογιστή σας ή με Mac και να ξεκινήσετε το iTunes.
  2. Μόλις ξεκινήσει το iTunes, επιλέξτε το iPad από τη λίστα Devices (Συσκευές) στο αριστερό μενού.
  3. Με το iPad σας επιλεγμένο, υπάρχει μια λίστα με τις επιλογές στο πάνω μέρος της οθόνης. Επιλέξτε Ταινίες. (Επισημαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.)
  4. Τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής δίπλα στο Sync Movies.
  5. Για να συγχρονίσετε ολόκληρη τη συλλογή σας, ελέγξτε αυτόματα όλες τις κινήσεις. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε "όλα" στις πιο πρόσφατες ταινίες σας. Αλλά αν έχετε μια μεγάλη συλλογή, ίσως είναι καλύτερο να μεταφέρετε απλά μερικές μεμονωμένες ταινίες.
  6. Όταν δεν έχει επιλεγεί η επιλογή να συμπεριληφθούν αυτόματα όλες οι ταινίες, θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε μεμονωμένες ταινίες από την παρακάτω λίστα. Κάθε μεμονωμένη επιλογή ταινιών θα σας πει πόσο καιρό είναι η ταινία και πόσο χώρο θα πάρει στο iPad σας. Οι περισσότερες ταινίες θα είναι περίπου 1,5 συναυλίες, θα δώσουν ή θα πάρουν κάποια ανάλογα με το μήκος και την ποιότητα.

04 του 04

Πώς να συγχρονίσετε φωτογραφίες στο iPad Από το iTunes

Φωτογραφία © Apple, Inc.
  1. Πρώτα, συνδέστε το iPad με τον υπολογιστή σας ή το Mac και εκκινήστε το iTunes.
  2. Μόλις τρέξει το iTunes, επιλέξτε το iPad από τη λίστα Devices (Συσκευές) στο αριστερό μενού.
  3. Με το iPad σας επιλεγμένο, υπάρχει μια λίστα με τις επιλογές στο πάνω μέρος της οθόνης. Για να ξεκινήσετε τη μεταφορά φωτογραφιών, επιλέξτε Φωτογραφίες από τη λίστα.
  4. Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε την επιλογή Συγχρονισμός φωτογραφιών από ... στο επάνω μέρος της οθόνης.
  5. Ο προεπιλεγμένος φάκελος για συγχρονισμό φωτογραφιών είναι οι εικόνες μου σε υπολογιστή με Windows και εικόνες σε Mac. Μπορείτε να το αλλάξετε κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού.
  6. Αφού επιλέξετε τον κύριο φάκελο, μπορείτε να συγχρονίσετε όλους τους φακέλους κάτω από αυτόν τον κύριο φάκελο ή να επιλέξετε φωτογραφίες.
  7. Όταν επιλέγετε επιλέγοντας φακέλους, το iTunes θα εμφανίσει τον αριθμό των φωτογραφιών που περιέχει ο φάκελος στα δεξιά του ονόματος του φακέλου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επαληθεύσετε ότι έχετε επιλέξει το φάκελο με φωτογραφίες.

Πώς να γίνει το αφεντικό του iPad σας