Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad σας

Γυρίστε το iPad σε φορητή τηλεόραση

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το iPad είναι πόσα δροσερά τρόποι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tablet , και αυτό επεκτείνεται στην παρακολούθηση της τηλεόρασης. Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές που σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad σας, ώστε να μην χάνετε ποτέ τις αγαπημένες σας εκπομπές ή το μεγάλο παιχνίδι.

Καλωδιακή τηλεόραση / Δίκτυο εφαρμογές

Ας ξεκινήσουμε με τον ευκολότερο τρόπο να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad: Εφαρμογές. Όχι μόνο οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους παρόχους όπως το Spectrum, το FIOS και το DirectTV προσφέρουν εφαρμογές για το iPad που θα σας επιτρέψουν να μεταδώσουν κανάλια στο iPad σας, τα περισσότερα από τα πραγματικά κανάλια προσφέρουν εφαρμογές. Αυτό περιλαμβάνει τα μεγάλα κανάλια εκπομπής όπως το ABC και το NBC, καθώς και τα καλωδιακά κανάλια όπως το SyFy και το FX.

Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν όταν συνδεθείτε στον παροχέα καλωδίων σας για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας και να προσφέρετε επιλογές ροής τύπου DVR για τα λιγότερα επεισόδια των πιο δημοφιλών εκπομπών τους και σε ορισμένες περιπτώσεις για τη ζωντανή μετάδοση. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο premium περιεχόμενο μέσω εφαρμογών. HBO, Cinemax, Showtime και Starz έχουν εφαρμογές που λειτουργούν με τους περισσότερους παρόχους.

Ακόμη καλύτερα, το iPad περιλαμβάνει μια εφαρμογή τηλεόρασης που φέρνει όλα αυτά μαζί σε ένα ενιαίο περιβάλλον. Θα επεξεργαστεί ακόμη και την τηλεόραση Hulu για να συμπεριλάβει τις εκπομπές, τα καλώδια και τα premium κανάλια. Το iPad μπορεί να αποθηκεύσει ακόμη και τα διαπιστευτήριά σας για καλώδια, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον εφαρμογές καναλιών χωρίς να χρειάζεται να τοποθετείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του παροχέα καλωδίων κάθε φορά.

Καλώδιο μέσω Διαδικτύου

Το παραδοσιακό καλώδιο είναι νεκρό. Απλά δεν το γνωρίζει ακόμα. Το μέλλον της τηλεόρασης είναι μέσω του Διαδικτύου. Και το μέλλον είναι εδώ. Τα δύο μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του καλωδιακού δικτύου μέσω του Διαδικτύου είναι (1) η ανάγκη για πρόσθετα καλώδια ή ακριβά κουτιά καλωδίων πέραν εκείνων που απαιτούνται για πρόσβαση στο Internet και (2) η ευκολία ροής περιεχομένου σε συσκευές όπως το iPad. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν επίσης ένα DVR σύννεφο που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές μέχρι να είστε έτοιμοι να τους παρακολουθήσετε.

Αυτές οι υπηρεσίες είναι βασικά οι ίδιες με τις παραδοσιακές καλωδιακές, αλλά τείνουν να είναι ελαφρώς φθηνότερες με δερμάτινες δέσμες και δεν έχουν τις δεσμεύσεις των δύο ετών δημοφιλή με το παραδοσιακό καλώδιο.

TiVo Stream

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να κόψετε το καλώδιο και θέλετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα κανάλια σας, συμπεριλαμβανομένου του DVR σας, το TiVo μπορεί να είναι η καλύτερη συνολική λύση. Το TiVo προσφέρει κιβώτια όπως το Roamio Plus που περιλαμβάνουν streaming σε tablet και τηλέφωνα, καθώς και το TiVo Stream, το οποίο προσθέτει την υπηρεσία συνεχούς ροής για όσους διαθέτουν κιβώτιο TiVo που δεν υποστηρίζει streaming.

Το TiVo μπορεί να είναι ακριβό για τη δημιουργία επειδή αγοράζετε τον εξοπλισμό. Απαιτεί επίσης μια συνδρομή για να συνεχιστεί. Αλλά αν πληρώνετε 30 ή περισσότερα δολάρια το μήνα για να νοικιάσετε κιβώτια HD και DVR από τον παροχέα καλωδιακής τηλεόρασης, το TiVo ίσως να μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Slingbox Slingplayer

Για να μην συγχέεται με την Sling TV, το SlingPlayer του Slingbox λειτουργεί με την παρεμπόδιση του τηλεοπτικού σήματος από το κιβώτιο καλωδίων και στη συνέχεια "το σκίζει" στο οικιακό σας δίκτυο. Το λογισμικό SlingPlayer μετατρέπει το σύστημά σας σε έναν κεντρικό υπολογιστή που σας επιτρέπει να μεταδώσετε το τηλεοπτικό σήμα στο iPad σας τόσο μέσω Wi-Fi όσο και μέσω της σύνδεσης δεδομένων 4G του iPad. Με την εφαρμογή SlingPlayer, μπορείτε να συντονίσετε, να αλλάξετε κανάλια και να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σπίτι. Μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση στο DVR σας και να παρακολουθήσετε καταγεγραμμένες εκπομπές.

Πέραν του ότι είναι ένας καλός τρόπος να παρακολουθήσετε απομακρυσμένα, το Slingplayer είναι επίσης μια καλή λύση για όσους επιθυμούν την πρόσβαση στην τηλεόραση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού χωρίς καλωδίωση όλων των καλωδίων ή για πολλαπλές τηλεοράσεις. Ένα μειονέκτημα είναι ότι η εφαρμογή iPad πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά και να προσθέσει στη συνολική τιμή της συσκευής.

... Και περισσότερες εφαρμογές

Πέρα από τις επίσημες εφαρμογές από τον παροχέα καλωδίων ή τα premium κανάλια, υπάρχει μια σειρά από εξαιρετικές εφαρμογές για streaming ταινίες και τηλεόραση . Οι κορυφαίες δύο πιο δημοφιλείς επιλογές είναι η Netflix , η οποία προσφέρει μια ωραία επιλογή ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων για μια σχετικά χαμηλή τιμή συνδρομής, και το Hulu Plus , το οποίο δεν έχει την ίδια συλλογή ταινιών, αλλά προσφέρει κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές ακόμα μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Crackle είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για streaming ταινίες και δεν απαιτεί καμία συνδρομή τέλη.