Καλωδιακών παροχέων και τηλεοπτικών δικτύων Broadcast στο iPhone andiPad

Παρακολουθήστε την καλωδιακή τηλεόραση και την τηλεόραση Broadcast στο iPad σας με αυτές τις εφαρμογές

Χάρη σε πολλά καλωδιακά δίκτυα και τηλεοπτικά δίκτυα που μεταδίδονται στο iPhone και iPad, γίνεται ευκολότερη και ευκολότερη η μεταφορά των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών μαζί σας. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε πλήρη επεισόδια και ακόμη ταινίες μεγάλου μήκους. Πολλοί επίσης αλληλεπιδρούν με τη νέα εφαρμογή τηλεόρασης, η οποία σας δίνει ένα ενιαίο χώρο για να ψωνίσετε για το τι να παρακολουθήσετε.

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές απαιτούν να συνδεθείτε μέσω του παροχέα καλωδίων σας, ωστόσο, πολλοί σας δίνουν ένα επιλεγμένο αριθμό επεισοδίων που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Καλωδιακά / δορυφορικά δίκτυα

Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης διαθέτουν αντίστοιχη εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να δείτε ένα υποσύνολο των διαθέσιμων καναλιών στο πακέτο εκπομπής σας. Τα ακριβή χαρακτηριστικά της εφαρμογής ποικίλλουν ανάλογα με την εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης. Για παράδειγμα, το DirectTV είναι ένα από τα λίγα που σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε εκπομπές που έχετε εγγράψει στο DVR σας, αλλά οι περισσότεροι θα σας επιτρέψουν τουλάχιστον να προγραμματίσετε εγγραφές και να διαχειριστείτε το DVR σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το TIVO, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής TIVO. Αυτή η εφαρμογή ουσιαστικά μετατρέπει το iPhone ή το iPad σας σε φορητή τηλεόραση με δυνατότητα προβολής καναλιού στη συνδρομή σας. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα ειδικό πλαίσιο TIVO για να δείτε κανάλια εκτός του δικτύου Wi-Fi.

Δικτύα εκπομπής

Κόφτες καλωδίων χαίρονται! Τα περισσότερα δίκτυα εκπομπής σάς επιτρέπουν να προβάλλετε τα τελευταία επεισόδια χωρίς να ελέγξετε την συνδρομή σας μέσω καλωδίου. Δεν μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε ολόκληρη την εποχή, αλλά αυτό είναι αρκετά καλό για να λειτουργήσει ως DVR ή ίσως να αντικαταστήσει την ανάγκη για συνδρομή Hulu. Η εφαρμογή CBS είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες. Αντί να απαιτείται από εσάς να επαληθεύσετε την συνδρομή του καλωδιακού σας δικτύου για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο, απαιτούν μια συνδρομή CBS "All Access" για $ 6.99. Αν νομίζετε ότι είναι ακριβό, έχετε δίκιο. Δεν είναι αρκετά η τιμή του Netflix, αλλά βρίσκεται στο ίδιο πάρκο. Ωστόσο, η CBS σας δίνει πρόσβαση σε ένα μεγάλο κομμάτι της βιβλιοθήκης τους με εκπομπές όπως η αγάπη της Lucy και η ζώνη λυκόφωτος.

Καλώδιο Premium

Τα καλύτερα νέα για όσους είναι εθισμένοι στο Game of Thrones είναι ότι δεν χρειάζεστε πραγματικά συνδρομητική καλωδιακή τηλεόραση για να πάρετε το HBO. Το νεότερο πράγμα στην κοπή του καλωδίου είναι η δυνατότητα εγγραφής σε HBO, Showtime ή Starz χωρίς συνδρομή καλωδίου. Το HBO και το Showtime έχουν ξεχωριστές εφαρμογές για τους συνδρομητές καλωδίων τους, ενώ το Starz διαθέτει μια εφαρμογή "όλα σε ένα".

Καλωδιακά δίκτυα

Πολλά από τα καλωδιακά δίκτυα που δεν εκπέμπουν χρειάζονται καλωδιακή συνδρομή, αλλά μερικά προσφέρουν πρόσφατα δωρεάν επεισόδια. Και άλλοι, όπως το MTV Play, προσφέρουν ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομής. Για τους κόπτες σχοινιού, μια συνδρομή Hulu μπορεί να είναι ενδεδειγμένη εάν η αγαπημένη σας εκπομπή είναι σε κανάλι που δεν μεταδίδεται, αλλά ο Hulu δεν καλύπτει όλα τα κανάλια. Αυτή η λίστα περιέχει τους πιο δημοφιλείς σταθμούς.

Καλωδιακά Νέα και Αθλητισμός

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο να παρακολουθείτε ειδήσεις, παγκόσμια γεγονότα ή αθλήματα, αυτές οι εφαρμογές θα σας κρατήσουν καλυμμένες. Οι περισσότεροι δεν απαιτούν συνδρομή καλωδίου για χρήση, αλλά ορισμένοι όπως το ESPN απαιτούν συνδρομή για τη ζωντανή μετάδοση. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του ESPN για τους λάτρεις των σπορ κολλεγίων είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως DVR αν χάσετε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Καλώδιο Διαδικτύου

Η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή είναι το καλώδιο μέσω του Διαδικτύου. Αυτές οι υπηρεσίες λειτουργούν σαν μια παραδοσιακή καλωδιακή υπηρεσία με ένα σύνολο καναλιών και πακέτων που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά δεν απαιτούν εγκατάσταση στο σπίτι και γενικά δεν έχουν 2ετή δέσμευση. Είναι συνήθως φθηνότερα από τα παραδοσιακά καλώδια, με μερικούς σαν Sling TV που ειδικεύονται σε κοκαλιάρικα πακέτα. Οι περισσότεροι προσφέρουν τοπικούς σταθμούς σε ορισμένες περιοχές, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε με τη συγκεκριμένη περιοχή σας. Μια ψηφιακή κεραία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προβολή τοπικών καναλιών που δεν είναι διαθέσιμα σε αυτές τις υπηρεσίες.

Κόφτες καλωδίων

Εάν ενδιαφέρεστε να κόψετε πλήρως το καλώδιο, αλλά δεν θέλετε να παραιτηθείτε από την παρακολούθηση ταινιών ή εκπομπών, είναι όλο και πιο εύκολο να το κάνετε. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Netflix, το Hulu και άλλες μεγάλες εφαρμογές στη λίστα των κορυφαίων εφαρμογών συνεχούς ροής .