Πώς να εγγραφείτε σε ένα περιοδικό ή μια εφημερίδα στο iPad

Το iPad έχει προσφερθεί ως ένας μεγάλος αναγνώστης eBook, αλλά μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο να βλέπετε περιοδικά. Μετά από όλα, το πνεύμα ενός περιοδικού είναι συχνά η τέχνη της φωτογραφίας σε συνδυασμό με το ταλέντο της γραφής, γεγονός που τους κάνει τέλειο συνδυασμό με εκείνο το πανέμορφο " Retina Display ". Δεν γνωρίζετε ότι μπορείτε να εγγραφείτε σε περιοδικά στο iPad; Δεν είσαι μόνος. Δεν είναι ακριβώς ένα κρυφό χαρακτηριστικό, αλλά μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε.

Πρώτον, πρέπει να ξέρετε πού να πάτε για να εγγραφείτε σε περιοδικά και εφημερίδες.

Μπορεί να σας εκπλήξει να ξέρετε ότι το περιοδικό και οι εφημερίδες είναι διαθέσιμες στο App Store, όχι κάποιο ειδικό κατάστημα μόνο για συνδρομές. Ενώ η εφαρμογή iBooks υποστηρίζει την αγορά και την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων, τα περιοδικά και οι εφημερίδες αντιμετωπίζονται περισσότερο σαν εφαρμογές.

Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρήσης αγορών εντός εφαρμογής για την εγγραφή σε περιοδικό ή εφημερίδα. Μόλις κατεβάσετε ένα περιοδικό από το App Store, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό μέσα στην εφαρμογή του περιοδικού. Τα περισσότερα περιοδικά και εφημερίδες προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν θέμα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τι παίρνετε πριν κάνετε την αγορά σας.

Πού πηγαίνουν τα περιοδικά και οι εφημερίδες;

Εφημερίδες και περιοδικά τοποθετήθηκαν κάποτε σε ένα ειδικό φάκελο που ονομάζεται "Περίπτερο", αλλά η Apple έκλεισε τελικά αυτό το μάλλον συγκεχυμένο χαρακτηριστικό. Οι εφημερίδες και τα περιοδικά αντιμετωπίζονται τώρα όπως ακριβώς και κάθε άλλη εφαρμογή στο iPad σας. Μπορείτε να επιλέξετε να τα βάζετε όλα σε ένα φάκελο, αν θέλετε, αλλά δεν υπάρχουν πραγματικοί περιορισμοί σε αυτά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για προβολείς για να βρείτε το περιοδικό ή την εφημερίδα σας . Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε το περιοδικό χωρίς να κυνηγάτε σε κάθε σελίδα εικονιδίων για να το βρείτε.

Και ως εναλλακτική λύση στην εγγραφή σε εφημερίδες, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή News. Η Apple παρουσίασε την εφαρμογή News ως καλύτερος τρόπος για να διαβάσει τις ειδήσεις. Συγκεντρώνει άρθρα από διάφορες εφημερίδες και περιοδικά και τα παρουσιάζει με βάση το ενδιαφέρον σας. Και δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη των Ειδήσεων. Είναι ήδη εγκατεστημένο στο iPad σας, εφόσον έχετε την τελευταία ενημέρωση στο λειτουργικό σύστημα.

Πώς μπορώ να εγγραφώ σε περιοδικά;

Δυστυχώς, κάθε περιοδικό ή εφημερίδα είναι λίγο διαφορετικό. Στην ουσία, το περιοδικό που έχετε κατεβάσει είναι η δική του εφαρμογή, αλλά γενικά, αν πατήσετε ένα μεμονωμένο στοιχείο από την εφαρμογή - όπως η έκδοση του περιοδικού του Ιουνίου 2015 - θα σας ζητηθεί είτε να αγοράσετε αυτό το ζήτημα είτε να το Εγγραφείτε.

Η Apple χειρίζεται τη συναλλαγή, οπότε δεν θα χρειαστεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η αγορά είναι ακριβώς όπως την αγορά μιας εφαρμογής από το App Store.

Το πιο σημαντικό, πώς μπορώ να ακυρώσω μια συνδρομή;

Ενώ τα περισσότερα ψηφιακά περιοδικά και οι εφημερίδες καθιστούν εύκολη την εγγραφή, η Apple δεν έχει καταφέρει εύκολο να διαγραφεί. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό. Δεν είναι δύσκολο να εγγραφείτε αφού μάθετε πού να πάτε . Οι συνδρομές αντιμετωπίζονται στον λογαριασμό σας Apple ID, ο οποίος διαχειρίζεται μέσω του App Store. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτήν πηγαίνοντας στην καρτέλα Προτεινόμενα στο App Store, μεταβαίνοντας στο κάτω μέρος και πατώντας στο Apple ID.

Ταραγμένος? Λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση της συνδρομής!

Πρέπει να εγγραφώ;

Εάν δεν θέλετε να δεσμευτείτε για συνδρομή, τα περισσότερα περιοδικά και εφημερίδες θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε ένα μόνο θέμα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χωνέψετε τις πληροφορίες που θέλετε χωρίς να γεμίσετε το iPad σας με θέματα που δεν έχετε διαβάσει ποτέ.

Μπορώ να τα διαβάσω στο iPhone μου;

Απολύτως. Μπορείτε να κατεβάσετε περιοδικά, εφημερίδες, μουσική και εφαρμογές σε οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple. Εφόσον το iPhone και το iPad συνδέονται στον ίδιο λογαριασμό, μπορείτε να αγοράσετε ένα περιοδικό στο iPad σας και να το διαβάσετε στο iPhone σας. Μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες λήψεις και το περιοδικό θα σας περιμένει.

Υπάρχουν δωρεάν περιοδικά;

Εάν μεταβείτε στην κατηγορία "Όλα τα περίπτερα" του App Store και μετακινηθείτε προς τα κάτω, θα δείτε μια λίστα με τα "ελεύθερα" περιοδικά. Μερικά από αυτά τα περιοδικά είναι εν μέρει μόνο δωρεάν, πωλώντας ζητήματα "premium" παράλληλα με τα δωρεάν, αλλά το ελεύθερο τμήμα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPad σας