Οδηγός βήμα προς βήμα για την εγγραφή ενός αρχείου ISO σε ένα δίσκο

Ένα αρχείο ISO είναι μια "εικόνα" του τι πρέπει να είναι σε ένα δίσκο όπως ένα CD, DVD ή BD. Το ίδιο το αρχείο ISO είναι γενικά άχρηστο έως ότου μπορεί να γραφτεί (καίγεται) σε δίσκο.

Το λογισμικό εγγραφής δίσκων που έχετε ήδη στον υπολογιστή σας μπορεί να έχει μια επιλογή "γράψτε εικόνα" ή "κάψτε εικόνα" ειδικά σχεδιασμένη για την εγγραφή ISO και άλλων τύπων αρχείων εικόνας σε οπτικούς δίσκους.

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εγγραφή του λογισμικού εγγραφής σε αρχεία ISO ή προτιμάτε έναν λεπτομερή οδηγό χρησιμοποιώντας ένα ελεύθερα διαθέσιμο πρόγραμμα εγγραφής ISO, αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα θα σας βοηθήσει.

Οι οδηγίες που έχουμε συγκεντρώσει εδώ σας καθοδηγούν σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης του λογισμικού Free ISO Burner για να γράψετε ένα αρχείο ISO σε ένα δίσκο. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το σεμινάριο πριν ξεκινήσετε.

01 από 10

Κατεβάστε το Λογισμικό καυστήρα ελεύθερου ISO

Δωρεάν σύνδεσμος λήψης αρχείων καταγραφής ISO.

Το Free ISO Burner είναι ένα δωρεάν λογισμικό που εγκαθιστά δίσκους ISO CD, DVD ή BD, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Free ISO Burner ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας λήψης και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Κατέβασμα ελεύθερου ISO Burner (SoftSea Mirror) .

02 από 10

Περιμένετε να ξεκινήσει η λήψη

SoftSea.com Κατεβάστε Σελίδα για δωρεάν ISO Burner.

Αυτή η επόμενη οθόνη είναι στην πραγματικότητα σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται SoftSea. Το SoftSea φιλοξενεί φυσικά το πρόγραμμα Free ISO Burner, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε εδώ είναι να περιμένετε λίγα λεπτά πριν από τα όντα λήψης.

Προειδοποίηση: Υπάρχουν παντός είδους συνδέσεις "λήψης" σε αυτήν τη σελίδα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι απλώς διαφημίσεις που συγκαλύπτονται για να εμφανίζονται ως συνδέσεις λήψης για αυτό ή άλλα προγράμματα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ σε τίποτα εδώ. Απλά περιμένετε, το λογισμικό Free ISO Burner θα ξεκινήσει σύντομα λήψη.

03 από 10

Κατεβάστε τον ελεύθερο Καυστήρα ISO

Δωρεάν λήψη Καυστήρα ISO.

Αφού περιμένετε στη σελίδα λήψης του SoftSea.com στο τελευταίο βήμα, θα ξεκινήσει η λήψη του προγράμματος Free ISO Burner. Είναι μικρό, οπότε μπορεί να λήξει η λήψη, προτού καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει.

Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε Αποθήκευση ή Αποθήκευση ως ή Λήψη του προγράμματος - όχι απλά να το εκτελέσετε ή να το ανοίξετε από εδώ. Ενώ αυτό θα ήταν πιθανώς καλό, μερικές φορές απλώς περιπλέκει τα πράγματα.

Σημείωση: Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει την ερώτηση που ζητάει από πού να αποθηκεύσετε το Free ISO Burner στα Windows 10 , χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Αν πραγματοποιήσετε λήψη αυτού του αρχείου χρησιμοποιώντας άλλο πρόγραμμα περιήγησης ή διαφορετικό λειτουργικό σύστημα , ο διαχειριστής ή δείκτης προόδου λήψης μπορεί να φαίνεται διαφορετικός.

04 από 10

Ξεκινήστε το πρόγραμμα ελεύθερου καυστήρα ISO

Δωρεάν διασύνδεση προγραμμάτων καυστήρα ISO.

Μετά τη λήψη του Free ISO Burner, εντοπίστε το αρχείο και εκτελέστε το. Το Free ISO Burner είναι μια φορητή εφαρμογή, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί - απλά κάντε διπλό κλικ πάνω του και το λογισμικό τρέχει.

Συμβουλή: Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον εντοπισμό του αρχείου FreeISOBurner.exe που μόλις κατεβάσατε, ελέγξτε τους φακέλους του Desktop και Download , τις δύο πιο κοινές τοποθεσίες για την αποθήκευση των αρχείων που έχετε λάβει. Εάν σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο φάκελο κατά τη διάρκεια του βήματος 3, ανατρέξτε σε αυτόν το φάκελο.

05 από 10

Τοποθετήστε ένα κενό δίσκο στην οπτική μονάδα δίσκου

Λευκός δίσκος για την καύση εικόνας ISO.

Τοποθετήστε ένα κενό δίσκο στη μονάδα οπτικού δίσκου για την εγγραφή του αρχείου ISO.

Το Free ISO Burner υποστηρίζει όλους τους τυπικούς τύπους δίσκων CD, DVD και BD. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο μέγεθος κενού δίσκου ανά εικόνα ISO. Για παράδειγμα, ένα αρχείο ISO μεγαλύτερο από ένα CD αλλά μικρότερο από ένα BD θα πρέπει να εγγράφεται σε ένα DVD και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτόν τον πίνακα των δυνατοτήτων αποθήκευσης οπτικών μέσων εάν νομίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορεί να σας βοηθήσουν στην απόφασή σας.

06 από 10

Εντοπίστε το αρχείο ISO που θέλετε να κάψετε

Παράθυρο επιλογής αρχείου εικόνας εικόνας ISO.

Πίσω στο παράθυρο του προγράμματος Free ISO Burner, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα στα δεξιά του μεγάλου πλαισίου κειμένου, στο πλαίσιο του αρχείου ISO . Θα εμφανιστεί το παράθυρο " Άνοιγμα" που βλέπετε παραπάνω.

Περιηγηθείτε στις μονάδες δίσκου και στους φακέλους σας, αν είναι απαραίτητο, για να εντοπίσετε το αρχείο ISO που θέλετε να εγγράψετε σε ένα δίσκο.

07 από 10

Επιλέξτε και επιβεβαιώστε το επιλεγμένο αρχείο ISO

Επιλογή αρχείου ISO.

Τώρα που βρήκατε το αρχείο ISO που θέλετε να εγγράψετε, κάντε αριστερό κλικ πάνω του και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα .

Θα πρέπει να επιστρέψετε στο κύριο παράθυρο του κύριου προγράμματος εγκατάστασης του Free ISO Burner με τη διαδρομή του αρχείου ISO που έχει επικολληθεί στο πλαίσιο κειμένου ISO File .

08 από 10

Επιβεβαιώστε την επιλεγμένη μονάδα δίσκου

Δωρεάν επιλογή δίσκου καυστήρα ISO.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι η επιλογή Drive ... υποθέτοντας ότι έχετε ένα.

Εάν έχετε περισσότερες από μία μονάδες οπτικού δίσκου με δυνατότητες εγγραφής, μπορείτε να έχετε περισσότερες από μία επιλογές που αναφέρονται εδώ. Ελέγξτε για να δείτε ότι η μονάδα δίσκου που έχει επιλεγεί είναι αυτή που έχετε στην κατοχή σας το δίσκο.

09 από 10

Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να ξεκινήσετε την εγγραφή εικόνων ISO

Εικόνα εγγραφής ISO σε ελεύθερο καυστήρα ISO.

Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής του αρχείου ISO στο δίσκο στη μονάδα δίσκου.

Θα γνωρίζετε ότι η εγγραφή πραγματοποιείται επειδή η κατάσταση θα αλλάξει από IDLE σε WRITING , θα δείτε ένα ποσοστό δείκτη να αυξάνεται και θα δείτε τη γραμμή προόδου να κινείται.

Σημείωση: Έχω παρακάμψει τη συζήτηση των αντικειμένων στην επιλογή Επιλογές επειδή δεν είναι απαραίτητο να τα προσαρμόσετε αν δεν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη μονάδα οπτικού δίσκου ή το Free ISO Burner.

10 από 10

Περιμένετε έως ότου η εικόνα ISO ολοκληρώσει την εγγραφή

Ελεύθερη εγγραφή ISO εγγραφής έχει ολοκληρωθεί.

Ο ελεύθερος εγγραφέας ISO γίνεται κάνοντας εγγραφή του αρχείου ISO, όταν η κατάσταση αλλάζει ξανά στο IDLE και βλέπετε την εγγραφή της εικόνας ISO στο πλαίσιο Προόδου .

Μόλις συμβεί αυτό, ο δίσκος αφαιρείται αυτόματα από τη μονάδα δίσκου.

Σημείωση: Ο χρόνος που απαιτείται για να γράψετε την εικόνα ISO θα εξαρτηθεί κυρίως από το μέγεθος του αρχείου ISO και την ταχύτητα της μονάδας οπτικού δίσκου , αλλά η ταχύτητα του συνολικού υπολογιστή σας έχει επίσης αντίκτυπο.

Σημαντικό: Για βοήθεια σχετικά με την εγγραφή και τη χρήση αρχείων ISO, ανατρέξτε στην ενότητα "Βοήθεια" στο κάτω μέρος της σελίδας Πώς να γράψετε ένα αρχείο εικόνας ISO σε ένα δίσκο .