Πώς μπορώ να καταργήσω το ιστορικό του Google Chrome;

Αυτό το άρθρο προορίζεται για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome σε Chrome OS, iOS, Linux, Mac OS X, MacOS Sierra ή συσκευές Windows.

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google έχει αναπτυχθεί αρκετά από την αρχική κυκλοφορία του, με γρήγορες ταχύτητες και μια ελάχιστα ενοχλητική διεπαφή που επικαλύπτει τη λίστα δημοφιλών πτυχών. Εκτός από το στιβαρό σύνολο χαρακτηριστικών, το Chrome αποθηκεύει διάφορα στοιχεία δεδομένων κατά την περιήγηση στο Web. Αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία όπως το ιστορικό περιήγησης , την προσωρινή μνήμη, τα cookies και τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης μεταξύ άλλων. Τα δεδομένα του ιστορικού περιήγησης περιλαμβάνουν μια λίστα ιστοτόπων που έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν.

Εκκαθάριση ιστορικού Chrome

Το διεπαφές Clear Browsing Data του Chrome σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίσετε το ιστορικό, την προσωρινή μνήμη, τα cookies και άλλα μερικά απλά βήματα. Η επιλογή προσφέρεται για την εκκαθάριση του ιστορικού του Chrome από χρονικά διαστήματα που ορίζονται από το χρήστη, από την τελευταία ώρα μέχρι την αρχή της ώρας. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το ιστορικό όλων των αρχείων που ενδεχομένως έχετε κατεβάσει μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Πώς να καταργήσετε το ιστορικό του Google Chrome: Tutorials

Τα παρακάτω σεμινάρια παρουσιάζουν μια βήμα προς βήμα προσέγγιση σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης του ιστορικού στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Επαναφέρετε το Chrome

Σε ορισμένες πλατφόρμες, το Chrome προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων και των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης στην αρχική του κατάσταση. Το ακόλουθο σεμινάριο εξηγεί πώς γίνεται αυτό, καθώς και τους συναφείς κινδύνους.