Προσθέτοντας διάφορες μορφές ήχου στο Windows Media Player 12

Αναπαραγωγή περισσότερων μορφών πολυμέσων στο WMP 12 προσθέτοντας επιπλέον κωδικοποιητές στο σύστημά σας

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι να προσθέσετε υποστήριξη για ένα σωρό επιπλέον μορφές ήχου (και βίντεο) στο Windows Media Player 12 , έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο εγκαθιστώντας άλλους media player λογισμικού μόνο για να όλα τα αρχεία πολυμέσων σας για αναπαραγωγή.

Προσθήκη υποστήριξης ήχου και βίντεο στο Windows Media Player 12

  1. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης στο Web, μεταβείτε στη διεύθυνση www.mediaplayercodecpack.com και κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να κάνετε λήψη του πακέτου Codec Media Player.
  2. Μετά τη λήψη του πακέτου, βεβαιωθείτε ότι το Windows Media Player δεν εκτελείται και εγκαταστήστε το ληφθέν πακέτο.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Λεπτομερής εγκατάσταση , ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε όλα τα PUP (δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) που συνοδεύει το πακέτο. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  4. Διαβάστε τη συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη (EULA) και κάντε κλικ στο κουμπί I Agree .
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στην Προσαρμοσμένη εγκατάσταση (για προχωρημένους χρήστες) και αποεπιλέξτε όλο το λογισμικό που δεν θέλετε να εγκατασταθεί. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  6. Αν δεν θέλετε να είναι εγκατεστημένο το Media Player Classic, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο στοιχείο Πρόσθετος παίκτης . Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση .
  7. Στην οθόνη ρυθμίσεων βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή .
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή στην οθόνη ρυθμίσεων ήχου.
  9. Τέλος, κάντε κλικ στο OK .

Θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να ισχύσουν όλες οι αλλαγές. Μόλις ξαναρχίσει η λειτουργία των Windows, επαληθεύστε ότι έχουν εγκατασταθεί οι νέοι κωδικοποιητές. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να αναπαραγάγετε έναν τύπο αρχείου (όπως αυτά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Media Player Codec) που δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν πριν.