Πώς να το ορυχείο του αόρατου ιστού: Ο τελικός οδηγός

Αναζητήστε και ανακαλύψτε αναλλοίωτες αόρατες πηγές ιστού

Ο αόρατος ιστός αναφέρεται στο τεράστιο περιεχόμενο και τις πληροφορίες που δεν μπορούν εύκολα να ανακαλυφθούν σε ένα γενικό ερώτημα μηχανής αναζήτησης, όπως είναι οι βάσεις δεδομένων, τα ιδιωτικά δίκτυα ή οι πληροφορίες που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων αναζήτησης υψηλής ποιότητας για το Invisible Web, μηχανές αναζήτησης και καταλόγους που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό το φανταστικό πόρο που θεωρείται ότι είναι τουλάχιστον 500 φορές μεγαλύτερο από τον ορατό ιστό.

Οι ακόλουθοι πόροι του Αόρατου Ιστού θα σας συνδέσουν με ένα εικονικό χρυσό μυστήριο γνώσεων, από ιατρικά λεξικά μέχρι κινούμενα αρχεία εικόνων σε ακαδημαϊκά ελεγμένα άρθρα και περιοδικά. Κάθε ένας από αυτούς τους συνδέσμους σας συνδέει με έναν πόρο που θα σας βοηθήσει να βρείτε πληροφορίες που δεν βρίσκονται εύκολα με απλή, στοιχειώδη αναζήτηση. Αυτά τα εργαλεία σας βοηθούν να κάνετε μια βαθιά κατάδυση σε ανεκμετάλλευτους θησαυρούς πληροφοριών.

Ο αόρατος ιστός: μια σύντομη εισαγωγή

Ο αόρατος ιστός : Τι είναι ο αόρατος ιστός; Είναι ένα είδος Περιοχής 52-ish, X-Files που ασχολείται μόνο με εκείνους που έχουν σφραγισμένους αριθμούς στα μέτωπά τους; Λοιπόν, όχι ακριβώς. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το τι είναι πραγματικά ο Αόρατος ιστός, απλώς συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε μια γρήγορη επισκόπηση του πραγματικά αόρατου ιστού και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε πληροφορίες.

Αόρατες Μηχανές Αναζήτησης Ιστού

Πέντε μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη δουλειά του αόρατου ιστού : Υπάρχουν πολλά εργαλεία αναζήτησης αόρατου ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βουτήξετε σε αυτόν τον πλούτο των πληροφοριών, όπως θα δείτε από την παρακάτω λίστα ..... συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε τι αυτές οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να σας προσφέρουν.

Οι κορυφαίες δέκα πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα άλμα από το σημείο για ένα μεγάλο μέρος του Web είναι πιο δύσκολο να βρούμε πληροφορίες.

FactBites : Τα Factbites ανακτούν αποτελέσματα με ακαδημαϊκό προσανατολισμό, δηλαδή λεξικά, εγκυκλοπαίδειες, πανεπιστήμια και πολλά .org sites (συνήθως μη κερδοσκοπικές οργανώσεις).

Αόρατοι κατάλογοι και πύλες στο Web

Αόρατοι Κατάλογοι Ιστού : Πολλά άτομα και ιδρύματα έχουν βάλει μαζί τους αόρατους καταλόγους Ιστού, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ένα άλμα για να περιηγηθείτε στον Αόρατο Ιστό.

Ιατρικές πληροφορίες σχετικά με τον αόρατο ιστό : Ο αόρατος ιστός έχει ένα χρυσωρυχείο ιατρικών βάσεων δεδομένων και εξειδικευμένων ιατρικών χώρων που απλά δεν εμφανίζονται σε μια συνοπτική αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης. Το καλύτερο από όλα, αυτές οι πληροφορίες είναι δωρεάν.

Ανθρωπιστικές και λογοτεχνικές πηγές στον αόρατο ιστό : Υπάρχουν πολλοί ανθρωπιστικοί πόροι στον ιστό του Invisible Web, όπως τέχνες, λογοτεχνία και Ιστορία, που θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το τι μπορεί να διαβάζετε για μια τάξη ή να σας βοηθήσουμε σε μια ερευνητικό πρόγραμμα.

Αόρατες βάσεις δεδομένων έρευνας στο Web και εργαλεία αναφοράς

47 Εναλλακτικές λύσεις στη Wikipedia : Η Wikipedia είναι ίσως η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα αναφοράς, με εκατομμύρια άρθρα υψηλής ποιότητας διαθέσιμα σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα. Ωστόσο, υπάρχουν όρια σε ό, τι μπορεί να προσφέρει η Wikipedia.

Πώς να βρείτε αρχεία στον ιστό : Προσπαθείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με ένα ιστορικό γεγονός; Ψάχνετε για ηλεκτρονικά αρχεία για ειδήσεις, μουσική, λαϊκό πολιτισμό ή πληροφορίες ταινιών;

Google Scholar : Από έναν τόπο, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε πολλούς κλάδους και πηγές: δημοσιεύματα, διπλωματικές εργασίες, βιβλία, περιλήψεις και άρθρα από ακαδημαϊκούς εκδότες, επαγγελματικές εταιρείες, αποθετήρια προτύπων, πανεπιστήμια και άλλους επιστημονικούς οργανισμούς.

Βρείτε άτομα με τον αόρατο ιστό

Πόροι αναζήτησης αόρατου ιστού ανθρώπων : Οι παρακάτω πόροι μπορούν να σας βοηθήσουν να βυθίσετε βαθιά στον αόρατο ιστό, κάνοντας τους ανθρώπους σας να ψάχνουν ακόμα πιο πλούσιοι, λεπτομερείς και αυθεντικοί.

15 Μηχανές Αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να βρείτε κάποιον : Η εύρεση ανθρώπων στον ιστό καθίσταται ευκολότερη και ευκολότερη. Εδώ είναι δεκαπέντε άνθρωποι μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το άτομο που ψάχνετε στον Ιστό.

Πώς να βρεθεί κάποιος στον Ιστό, βήμα προς βήμα : Πρέπει να βρεθεί κάποιος; Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την εύρεση κάποιου στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας εργαλεία και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να βρίσκουν άτομα online.

Χρησιμοποιήστε τον αόρατο ιστό για να βρείτε δημόσιες εγγραφές

Οι κορυφαίες είκοσι βασικές κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ : Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες ιστότοποι της κυβέρνησης και των κυβερνήσεων που προσφέρουν ελεύθερη πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών.

Πώς να βρείτε δημόσιες εγγραφές : Εδώ είναι οι καλύτερες ελεύθερες βάσεις δεδομένων δημοσίων αρχείων σε απευθείας σύνδεση , από νεκρολογίες έως απογραφές απογραφής.

Πραγματοποιήστε έλεγχο ιστορικού στον ιστό : Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστό για να πραγματοποιήσετε έλεγχο ελεύθερου ιστορικού μέσω πληθώρας δωρεάν πηγών στον ορατό και αόρατο ιστό.

Βιβλία και τυπωμένα υλικά στον αόρατο ιστό

Πώς να βρείτε και να διαβάσετε πλήρη βιβλία on-line : Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ άλλοτε στην ιστορία χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως ελεύθερη βιβλιοθήκη και με βάσιμους λόγους: υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες δωρεάν βιβλία που μπορείτε να κατεβάσετε στο σύνολό τους, έκδοση audiobook ή απλά διαβάστε το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης .

Πώς να βρείτε έργα στον δημόσιο τομέα : Τα έργα δημόσιου τομέα είναι έργα των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα εκδόθηκαν πριν από το 1923 και έχουν πλέον περάσει στον δημόσιο τομέα , πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν, να αναπαραχθούν ή να ενσωματωθούν με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς περιορισμούς.

Πώς να βρείτε αρχεία PDF : Εάν προσπαθείτε να βρείτε αρχεία PDF (Adobe Acrobat) στον Ιστό, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το ολοκληρώσετε.