Οι 7 καλύτερες δερμάτινες θήκες iPhone για αγορά στο 2018

Κρατήστε τη συσκευή σας προστατευμένη με κομψό τρόπο

Όταν ψάχνετε για τον καλύτερο συνδυασμό εμφάνισης και λειτουργίας για να προστατέψετε τη συσκευή iPhone σας, μια δερμάτινη θήκη είναι πιθανώς αυτό που θέλετε. Επιπλέον, το δέρμα γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό καθώς ο χρόνος φθάνει, οπότε αν ψάχνετε για έναν σοβαρό παράγοντα στυλ, είναι επίσης ένας άλλος λόγος για να ανοίξετε για έναν. Για να βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις καλύτερες δερμάτινες θήκες iPhone για τα 6S, 7, 8 και X και έχουμε μερικές ποικιλίες που διπλώνουν ως πορτοφόλια και ακόμη επιτρέπουν την ασύρματη φόρτιση. Διαβάστε παρακάτω σε ποιον θέλετε να διατηρήσετε το iPhone σας προστατευμένο.

Με μεγάλη ευχαρίστηση ως μία από τις καλύτερες επιλογές δερμάτινης θήκης για το iPhone, η δερμάτινη θήκη Mujjo περιτυλίγει πλήρως το τηλέφωνο και έχει ένα λεπτό προφίλ που ακολουθεί τα μοναδικά περιγράμματα της συσκευής για να διαμορφώσει μια τέλεια εφαρμογή. Υπάρχει επίσης ένα εσωτερικό με επένδυση μικροϊνών για να βοηθήσει το πίσω μέρος του iPhone X να αποφύγει τις γρατζουνιές από την κανονική φθορά μέσα στη θήκη. Το γεμάτο δημητριακά φυσικό δέρμα είναι μαλακό, προσαρμόζεται στην αφή με την πάροδο του χρόνου και αποκτά τη δική του μοναδική πατίνα που βοηθάει στην επίτευξη μιας πιο παραδοσιακής εμφάνισης δέρματος με την πάροδο του χρόνου. Οι άκρες Mujjo ανυψώνονται 1 mm πάνω από το γυαλί για να σχηματίσουν μια προστατευτική στεφάνη ενώ επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στη θύρα κεραυνών στη βάση της συσκευής. Είναι επίσης διαθέσιμο για τα μοντέλα iPhone 7/8 και iPhone 7 και 8 Plus σε τέσσερα ξεχωριστά χρώματα: μαύρο, γκρι, μαύρισμα και ελιά.

Προσφέροντας ένα συνδυασμό vintage στυλ με την παραδοσιακή λειτουργία, η θήκη της κάρτας Dockem Exec iPhone X χτυπά όλες τις σωστές νότες με μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Οι δύο διαφορετικές υποδοχές καρτών για τις πιο σημαντικές πιστωτικές ή ταυτότητες σας δεν εμποδίζουν τον λεπτό παράγοντα μορφοποίησης του Exec. Το εσωτερικό της συσκευής αποτελείται από ένα εσωτερικό κέλυφος DuraFlex που είναι ανθεκτικό στις κρούσεις και είναι εύκολο να κουμπώνει και να αποσυνδέεται για γρήγορο καθαρισμό ή μετάβαση σε θήκη ή μανίκι. Το premium συνθετικό δέρμα φαίνεται καλό τόσο σε περιστασιακό περιβάλλον, όσο και στην αίθουσα συνεδριάσεων. Στα 14 χιλιοστά λεπτό, εξακολουθεί να είναι συμβατό με την ασύρματη φόρτιση μετά την αφαίρεση τυχόν αποθηκευμένων καρτών αναγνώρισης ή ταυτότητας.

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην ποιότητα αξεσουάρ της Apple, το βιβλίο Twelve South BookBook για τα iPhone 7 και 8 Plus έχει από καιρό χαιρετιστεί για το σχεδιασμό τριών σε ένα που προσφέρει τόσο προστασία όσο και λειτουργία. Με τέσσερις εσωτερικές υποδοχές για την αποθήκευση πιστωτικών καρτών, ένα δελτίο ταυτότητας και λίγα χρήματα, η θήκη προσφέρει ένα κέλυφος ολίσθησης που ασφαλίζει στη συσκευή, ώστε να μπορείτε να διαχωρίσετε το τηλέφωνο από το πορτοφόλι και να ασφαλίσετε με ασφάλεια το πορτοφόλι για να το αφήσετε ένα ντουλάπι ενώ στο γυμναστήριο.

Το πραγματικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Βιβλίου Βιβλίων είναι η ενσωματωμένη βάση ανοιχτής ακρόασης που το καθιστά απίστευτα εύκολο να ρυθμίσετε το τηλέφωνο και να κάνετε hands-free για κλήσεις FaceTime, να παρακολουθείτε ταινίες ή εκπομπές ή να χρησιμοποιείτε με το χρονοδιακόπτη της μηχανής βγάζω φωτογραφίες. Κρατώντας το τηλέφωνο ασφαλές είναι το κάλυμμα έξι όψεων που είναι κατασκευασμένο από χειροποίητο, γνήσιο δέρμα, ενώ μια εσωτερική επένδυση υφάσματος βοηθά στην αποφυγή τάνυσης ή τσακίσματος.

Αυτή η δερμάτινη θήκη iPhone 7 ή 8 της Apple iPhone έχει σχεδιαστεί με κομψό στυλ και έρχεται σε εννέα χρώματα, όπως taupe, μεσάνυχτα μπλε, γκρι άνθρακα και πολλά άλλα. Η θήκη προσαρμόζεται σφιχτά πάνω από τις καμπύλες του iPhone και προσθέτει ελάχιστο όγκο. Κατασκευασμένο από ειδικά δεψασμένο και τελειωμένο ευρωπαϊκό δέρμα, το εξωτερικό της θήκης αναπτύσσει μια φυσική πατίνα με την πάροδο του χρόνου, αλλά πάντα αισθάνεται απαλή στην αφή. Στο πλάι της θήκης είναι κατασκευασμένα κουμπιά από αλουμίνιο που ταιριάζουν με το τελείωμα της θήκης. Οι αγοραστές που ψάχνουν για την τέλεια δερμάτινη θήκη πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η επιλογή της Apple έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί καλά με την ασύρματη χρέωση, η οποία είναι μια μεγάλη προμήθεια αγοράς του iPhone 8.

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα με το iPhone 4,7 ιντσών 7 και 8, η χειροποίητη δερμάτινη θήκη TUCCH διαθέτει αρκετό χώρο για τρεις υποδοχές πιστωτικών καρτών ή ID και μία τσέπη χρήματος. Καλύπτοντας κάθε γωνιά της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων των ανυψωμένων άκρων για την προστασία της στεφάνης του iPhone, το TUCCH προσθέτει ένα πρόσθετο μπόνους αναδιπλώνεται και μετατρέπεται σε ενσωματωμένο περίπτερο για παρακολούθηση ταινιών ή κλιπ YouTube. Το εύκαμπτο κέλυφος TPU το διαχωρίζει από παρόμοιες περιπτώσεις με ένα εσωτερικό που προστατεύει το τηλέφωνο από προσκρούσεις ή γρατζουνιές. Η ακριβής τακτοποίηση του TUCCH διευκολύνει την πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα κουμπιά, συμπεριλαμβανομένων των θυρών και της φωτογραφικής μηχανής, ενώ η εγγύηση για όλη τη ζωή προσθέτει επιπλέον ξεκούραση.

Όταν πρόκειται για την τελική προστασία iPhone, το όνομα Otterbox δεν χρειάζεται εισαγωγή. Συμβατό με τα iPhone 7 και 8, η θήκη από δέρμα Otterbox STRADA προσφέρει ένα πολύ λεπτό προφίλ, αλλά ο σχεδιασμός διπλού υλικού προσθέτει επιπλέον προστασία από τις σταγόνες. Το εσωτερικό και το εξωτερικό κέλυφος συνδυάζονται για να παρέχουν ένα buffer ενάντια στις προσκρούσεις και η εγκατάσταση είναι απλή με μόνο ένα κομμάτι ολίσθησης πάνω και έξω από το iPhone. Το φύλλο περιτυλίγματος προστατεύει την οθόνη από τις γρατζουνιές και ένα μαγνητικό μάνδαλο το κρατά σταθερά στη θέση του όταν δεν χρησιμοποιείται. Όταν ανοίξει, το STRADA προσθέτει μια ενιαία υποδοχή για ένα αναγνωριστικό ή μια πιστωτική κάρτα που είναι ιδανική για όταν δεν θέλετε να μεταφέρετε ολόκληρο το πορτοφόλι σας έξω. Και μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεται από μια εγγύηση ζωής και ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στα αξεσουάρ της Apple.

Οι ιδιοκτήτες των iPhone 6 και 6S θα πρέπει να κοιτάξουμε με την υπόθεση του πορτοφολιού Dreem για να προσφέρουμε την απόλυτη λειτουργικότητα του σώματος. Διπλασιάζοντας το πορτοφόλι και το περίπτερο, το Dreem four-in-one έρχεται σε παρόμοιο στυλ τόσο για το iPhone 7 όσο και για το 8, καθώς και τα συν τους αδέλφια μεγέθους μεγέθους. Το flip-folio Dreem προσφέρει μαγνητικό σχέδιο με ασφαλή αποθήκευση ως θήκη πορτοφολιών. Έχει τρεις υποδοχές πιστωτικών καρτών με χώρο για μετρητά και η θήκη επίσης διπλασιάζεται ως ενσωματωμένη βάση για προβολή βίντεο ή κλήσεις FaceTime. Επιπλέον, το τμήμα snap-on μπορεί να αφαιρεθεί για να λειτουργήσει ως αυτόνομη θήκη και να λειτουργήσει με μαγνητικά στηρίγματα αυτοκινήτων, αυτοκόλλητα και προστατευτικά οθόνης. Η συνειδητή ασφάλεια θα εκτιμήσει την προστασία RFID για την πρόληψη της κλοπής ασύρματου σήματος.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .