Τα 10 καλύτερα δώρα για αγορά για φοιτητές του κολλεγίου το 2018

Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν μια δήλωση στην πανεπιστημιούπολη με αυτά τα δώρα τεχνολογίας

Αντίστροφη σχετικά με το τι να πάρει το κολεγιακό άτομο στη ζωή σας; Είτε πρόκειται για δώρο που πηγαίνει μακριά, για δώρο γενεθλίων ή για συμπλέκτη για τις διακοπές, ένα καλά τοποθετημένο δώρο μπορεί να προχωρήσει αρκετά προς την κατεύθυνση της εστίασης των μαθητών, της εργασίας και της ακράτειας. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό δώρου για την πανεπιστημιακή συμμορία, συμπεριλαμβανομένων όλων, από ένα σακίδιο γενικής χρήσης σε ένα φορητό υπολογιστή που κάνει σχεδόν τα πάντα (εκτός από το να τους αποκτήσουν 4.0, θα πρέπει να το κάνουν αυτό από μόνοι τους).

Σε ένα δωμάτιο dorm, ο χώρος είναι περιορισμένος. Οι περισσότεροι φοιτητές δεν θα έχουν χώρο τόσο για οθόνη υπολογιστή όσο και για τηλεόραση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Acer R240HY είναι το τέλειο δώρο: Είναι μια οθόνη υπολογιστή που θα σας βοηθήσει με την εργασία (γνωρίζετε, γιατί είναι στην πραγματικότητα στο σχολείο), αλλά είναι επίσης ιδανική για χρήση ως τηλεόραση κατά τη ροή ταινιών. Γιατί; Λοιπόν, για αρχάριους, η υπερβολικά ζωντανή απεικόνιση ανάλυσης 1920 x 1080 θα ανταγωνιστεί τα περισσότερα σετ HD. Και η οθόνη προσφέρει σχεδόν πλήρη γωνία θέασης 180 μοιρών για εκείνες τις βραδινές νύχτες που συγκεντρώνουν τις κινήσεις με φίλους.

Ένα φορητό υπολογιστή είναι ο καλύτερος φίλος του μαθητή - θα το φέρνουν μαζί τους παντού. Αυτή η τσάντα laptop κάνει το τέλειο δώρο σε πολλά επίπεδα. Πρώτον, το προφανές: Έχει ένα καλαίσθητο, αφιερωμένο διαμέρισμα για φορητούς υπολογιστές που θα χωρέσει μέχρι 14 ιντσών φορητούς υπολογιστές. Στη συνέχεια, υπάρχει μια τσέπη με κορυφαία τσέπη, που έχει σχεδιαστεί για τσιμπήματα, όπως τα γυαλιά ή τα smartphones. Γύρω από αυτό, με επιπλέον παρεμβύσματα στα καπιτονέ λουριά και ένα πολύ δροσερό συγκρατητήρα για τη διαχείριση των ιμάντων σε κάθε πλευρά, έτσι ώστε τα πρόσθετα νάυλον αραίωσης να μην κολλάνε αδέξια και είναι ο απόλυτος σύντροφος της τάξης.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα σακίδια laptop μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τώρα για τη Mophie μέσω της σειράς πακέτων μπαταριών Juice Pack. Ως παιδί κολέγιο, το τηλέφωνό σας είναι σαν το παρελκόμενο σας, και παρόλο που τα πακέτα χυμών λειτουργούν πολύ καλά, οι περιπτώσεις κάνουν το τηλέφωνό σας λίγο ογκώδες. Η ανάδευση ενός Powerstation XL στο σακίδιο τους θα εξασφαλίσει ότι οποιοσδήποτε φοιτητής δεν θα υποφέρει από σύνδρομο θανάτου τηλεφώνου. Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει χωρητικότητα ισχύος 12.000 mAh, δίνοντας στους χρήστες έως οκτώ πλήρεις χρεώσεις, ανάλογα με τη συσκευή.

Τα ακουστικά Bose QuietComfort 35 αγκαλιάζουν το γεμάτο πακέτο ακουστικών πέρα ​​από το αυτί, μέσα από βαθύ, ισχυρό ήχο (που παρέχεται από αποκλειστικά σχεδιασμένα σχέδια Bose), ένα κεφαλές που μοιάζουν με μαξιλάρια και ακριβή περιστρεφόμενα μαξιλαράκια, μαζί με ένα σχεδόν υπερβολικά μακρύ καλώδιο inline remote. Ο παράγοντας που σε αρκετά σοβαρή απομόνωση θορύβου, και αυτά είναι τα τέλεια "ψύξη σε κρεβάτι κοιτώνα" ακουστικά. Υπάρχει 20ωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση (και 40 σε ενσύρματη λειτουργία) και ζυγίζουν μόλις 10,9 ουγκιές.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων ακουστικών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για να πάτε με τα μεγαλύτερα τηλέφωνα επάνω εκεί, είναι καλή ιδέα να πετάξετε σε κάτι λίγο πιο συμπαγές, σε σημείο τιμής που δεν θα λυπηθείτε εάν παραμείνουν πίσω στην τάξη. Οι μπουμπούκια Symphonize NRG 3.0 είναι εξαιρετικά μοναδικά, χειροποίητα ακουστικά από ξύλο με καλώδιο χωρίς καλώδια, χρυσό βύσμα και θόρυβο. Είναι το τέλειο ευτυχισμένο μέσο ανάμεσα στα ακουστικά που φαίνονται δροσερά, αλλά είναι και αρκετά καθολικά για να τρέξουν. Έξι ζευγάρια προσαρμοσμένων συμβουλών σιλικόνης προσαρμόζονται ώστε να παρέχουν τη βέλτιστη άνεση, ενώ το ενσωματωμένο μικρόφωνο διευκολύνει την προσαρμογή της έντασης του ήχου, την παράκαμψη κομματιών, την ενεργοποίηση του φωνητικού ελέγχου και την ανταπόκριση σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα ακουστικά μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το θέμα για το κολλέγιο είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για τους περισσότερους φοιτητές - την πρώτη φορά που βγαίνουν από μόνα τους και σχεδόν σίγουρα μαθαίνουν πόσο εύκολα χάνουν τα σημαντικά τους αντικείμενα. Για ένα δροσερό είκοσι δολάρια μπορείτε να τους δώσετε την ειρήνη του μυαλού για να μην χάσετε τα κλειδιά τους, το πορτοφόλι σας, κλπ. Απλά σπρώξτε το Tile Mate σε ένα μπρελόκ, σε ένα πορτοφόλι ή στο πίσω μέρος ενός σακιδίου και θα είστε σε θέση να επισημάνετε ένα σημείο GPS ακριβώς εκεί που είναι αυτό το πράγμα. Είναι πολύ άσχημο ότι δεν τους υπενθυμίζει να καλέσουν το σπίτι κάθε φορά.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τους καλύτερους βασικούς εύρεση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το Apple Watch έχει γίνει συνώνυμο της τάσης της smartwatch και για καλό λόγο. Αυτά τα πράγματα παρακολουθούν την κίνηση, μεταδίδουν εύκολα τις ειδοποιήσεις στον καρπό σας και προσφέρουν επεκτάσιμη λειτουργικότητα που περιορίζεται μόνο από το κατάστημα εφαρμογών ρολογιών. Για τα κολεγιακά παιδιά, μπορεί να είναι ένας ανεκτίμητος σύντροφος στο χρονοδιάγραμμα των τάξεων τους - υπενθυμίζοντάς τους τις ημερομηνίες λήξης των οικιακών εργασιών, ενημερώνοντάς τους για ηλεκτρονικά μηνύματα και περισσότερο. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ζώνες ρολογιών, έτσι ώστε να διπλασιάζεται ως δώρο στυλ και ένα δώρο τεχνολογίας.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο smartwatches .

Όταν ο χώρος είναι πλούσιος σε dorm δωμάτια, θα χρειαστείτε ένα μικρό φορητό ηχείο που συσκευάζει επίσης μια γροθιά. Αλλά, τόσα πολλά από τα ηχεία bluetooth έξω είτε είναι υπερτιμημένα ή υπο-ποιότητας. Το Crave τρέχει μια πραγματικά ωραία γραμμή, προσφέροντας έως και 88 dB ήχου και μπάσου μόλις 75 Hz. Επιπλέον, το πράγμα συνδέεται μέσω Bluetooth και Wi-Fi, οπότε δεν έχει σημασία πού βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη, σίγουρα θα είναι σε θέση να συνδεθούν και να χτυπήσουν μερικά κομμάτια. Τέλος, το πράγμα έρχεται με πολλές λειτουργίες εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του Chromecast, ενσωματωμένο σωστά.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα ηχεία bluetooth μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ένα τεράστιο μέρος της τοποθέτησης στο σχολείο είναι αυτό που ακούτε μουσική και ποιο καλύτερο δώρο να δώσετε σε ένα νέο φοιτητή απ 'ότι, καλά, βασικά όλα αυτά; Με πρόσβαση σε δεκάδες εκατομμύρια τραγουδιών, το Spotify είναι το βιομηχανικό πρότυπο για streaming και μια premium συνδρομή ξεκλειδώνει ακρόαση χωρίς διαφημίσεις και τη δυνατότητα λήψης τραγουδιών σε οποιαδήποτε συσκευή για χρήση εκτός σύνδεσης. Είναι το τέλειο add-on για σχεδόν οποιοδήποτε δώρο σε αυτόν τον κατάλογο.

Οι φορητοί υπολογιστές καταλαμβάνουν ένα δύσκολο τεχνολογικό τοπίο για να πλοηγηθεί, και με πολλούς λογαριασμούς, η σειρά της Apple κυριαρχεί στον κόσμο των φοιτητών. Αλλά $ 2.000 είναι μια απότομη τιμή για να πληρώσει για το φορητό υπολογιστή, ακόμα και αν είναι απαραίτητη για την επιτυχία των φοιτητών. Το Dell Inspiron 7000 δίνει στους μαθητές ένα tablet και ένα φορητό υπολογιστή στην ίδια δέσμη. Ακολουθεί μια γρήγορη περιγραφή των προδιαγραφών: επεξεργαστής Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM, μονάδα σκληρού δίσκου 225 GB και μετατρέψιμη οθόνη αφής με ανάλυση 1920 x 1080 pixel. Με άλλα λόγια, αυτό το πράγμα είναι το τέλειο μηχάνημα ψυχαγωγίας-συναντιέται-σχολείο σε μια όμορφη τιμή στομάχου.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Ο γύρος των καλύτερων φορητών υπολογιστών για φοιτητές κολλεγίων μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .