Οι καλύτερες εφαρμογές IPhone Travel

Το iPhone έχει μετατρέψει την οδήγηση. Μια ολόκληρη κατηγορία ταξιδιωτικών εφαρμογών είναι διαθέσιμη για να διευκολύνει τα ταξίδια σας, για να σας ενημερώσουμε από πού θα βρείτε το φθηνότερο κοντινό αέριο για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε ένα καλό εστιατόριο από μια επερχόμενη έξοδο. Εδώ είναι οι επιλογές μας για εκείνους που θα θέλετε να φέρετε στο επόμενο ταξίδι σας.

01 από 08

IExit

Metrocket LLC

Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πού να φάτε, να βρείτε αέριο ή πώς να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο όταν οδηγείτε σε μια περιοχή που δεν είστε εξοικειωμένοι με. Το iExit λύνει αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS του iPhone για να καθορίσει την τοποθεσία σας, τότε σας δείχνει μια λίστα με όλα τα είδη των ανέσεων γύρω από το ξενοδοχείο. Δεν προσφέρει τιμές αερίου, αλλά έχει μια λειτουργία εκτός σύνδεσης που επιτρέπει σε παλαιότερες συσκευές χωρίς GPS να λειτουργούν. Είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος ταξιδιού. Η έκδοση 9.1.2 απαιτεί iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση και θα λειτουργήσει και με το iPad ή το iPod Touch. Περισσότερο "

02 από 08

SmartFuel

Iridium Development LLC

Το SmartFuel διατίθεται με συνδρομή. Δεν έχει τόσες δυνατότητες όπως το iExit, αλλά η κύρια λειτουργία της - η εξεύρεση της χαμηλότερης τιμής του φυσικού αερίου σε κοντινή απόσταση - είναι η κορυφαία εγκοπή. Βρίσκει βενζινάδικα χρησιμοποιώντας το GPS του iPhone και καταγράφει τιμές ώστε να μπορείτε να πάρετε την καλύτερη προσφορά. Οι λίστες της είναι πλήρεις και οι τιμές είναι ακριβείς. Η έκδοση 2.1 απαιτεί iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

03 του 08

Exxon Mobile Fuel Finder

Ρόκα μπουκαλιών

Το Finder καυσίμων παρέχει την ίδια λειτουργικότητα με το SmartFuel, αλλά προσθέτει μια λειτουργία "On Fumes" που όχι μόνο βρίσκει το πλησιέστερο αέριο με μία μόνο πινελιά, αλλά παρέχει και αριθμούς τηλεφώνου για εκτεταμένο κατάλογο οδικής βοήθειας και άλλους παρόχους υπηρεσιών. Το Finder καυσίμων δεν έχει αρκετά τον αριθμό των καταχωρήσεων που κάνει το SmartFuel και έχει περιστασιακά σφάλματα τιμών, αλλά δεν απαιτεί συνδρομή. Η έκδοση 2.3 είναι συμβατή με iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση.

04 του 08

RoadAhead

RoadAhead Inc.

Το RoadAhead είναι παρόμοιο με το iExit, καθώς παρέχει πληροφορίες για το τι είναι διαθέσιμο από κοντινά εξόδους, από πρατήρια βενζίνης έως fastfood σε ξενοδοχεία και στάσεις ανάπαυσης. Έχει μερικά σφάλματα, ωστόσο, περιλαμβανομένων περιστασιακών συντριβών και δυσκολίας στην απόκτηση σήματος GPS, αλλά είναι αρκετά ελκυστική εν πάση περιπτώσει. Τα σχέδια είναι προς ενημέρωση της έκδοσης 2.52, η οποία λειτουργεί με iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

05 του 08

Χώρος ανάπαυσης

CLO Software LLC

Πρόκειται για μια παλαιότερη εφαρμογή που υποστηρίζεται από iOS 4.0 ή νεότερη έκδοση. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές που σας βοηθούν να βρείτε αυτό που βρίσκεται εκτός δρόμου, το Rest Area σας βοηθά να βρείτε μέρη για να σταματήσετε ενώ βρίσκεστε στην εθνική οδό. Χρησιμοποιεί το GPS για τον προσδιορισμό της θέσης σας και σας δείχνει τις πλησιέστερες περιοχές ανάπαυσης, τα κέντρα εξυπηρέτησης και τους χώρους υποδοχής. Κάθε κατάλογος ανάπαυσης περιλαμβάνει πληροφορίες για τις ανέσεις που υπάρχουν εκεί. Η λειτουργικότητα του Rest Area είναι αρκετά συγκεκριμένη και περιορισμένη, αλλά κάνει ό, τι θέλει να κάνει αρκετά καλά - και είναι δωρεάν.

06 του 08

GasBuddy

Οργανισμός GasBuddy Inc.

Όπως και οι άλλες εφαρμογές τιμών του φυσικού αερίου σε αυτόν τον κατάλογο, το GasBuddy εντοπίζει βενζινάδικα κοντά σας σε ένα χάρτη και παρέχει τιμές για να έχετε την καλύτερη δυνατή προσφορά. Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τις παροχές που υπάρχουν σε κάθε σταθμό. Δεν περιλαμβάνει όλους τους σταθμούς που κάνουν άλλες εφαρμογές και έχει περιστασιακό σφάλμα τιμής, αλλά είναι δωρεάν. Απαιτεί iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

07 του 08

Σταθμοί ξεκούρασης συν

AllStays.com

Το Rest Stops Plus είναι πολύ παρόμοιο με το Rest Area, καθώς εντοπίζει τις κοντινές στάσεις ανάπαυσης και παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτές. Η αρχική έκδοση υπέστη υπερβολικά περίπλοκες και εκτεταμένες επιλογές φιλτραρίσματος. Δεν πρόσφερε σαφή ένδειξη για το ποιο αυτοκινητόδρομο βρίσκεται μια συγκεκριμένη στάση ανάπαυσης. Στη συνέχεια, η έκδοση 5.0 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και έλυσε πολλές από τις συσπάσεις. Τώρα μπορείτε να δείτε κατευθυντική πρόσβαση στο χάρτη και πολλά από τα δεδομένα της εφαρμογής έχουν ξαναχτιστεί. Περισσότερο "

08 από 08

Περιοχή Finder

Clean Micro LLC

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που σας βοηθά να βρείτε κοντινούς χώρους ανάπαυσης σε αυτοκινητόδρομους. Παρόλο που η λίστα των χώρων ανάπαυσης και των ανέσεων είναι αρκετά εκτεταμένη και είναι δωρεάν, είναι μια παλαιότερη εφαρμογή που πάσχει από μια ασαφή διεπαφή. Δεν υπάρχει τρόπος να πείτε ποια είναι η ένδειξη της έγχρωμης κωδικοποίησης κάθε περιοχής ανάπαυσης και δεν μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης. Περισσότερο "