Οι εφαρμογές Top Augmented Reality για το iPad

Συνδυάζοντας μια φωτογραφική μηχανή με ψηφιακή επεξεργασία για την επικάλυψη γραφικών ή πληροφοριών στην εικόνα, η Augmented Reality ακούγεται σαν κάτι από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δυστυχώς, η Αυξημένη Πραγματικότητα είναι μια τεχνολογία μπροστά από το χρόνο της, οπότε βλέπουμε μόνο στην αρχή της ζωής της. Αλλά τουλάχιστον, το iPad μας δίνει μια κορυφαία κορυφή στα επόμενα πράγματα και ενώ δεν είμαστε ακόμα στο σημείο όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας για να ψάξουμε σε μια βάση δεδομένων όπως το Tom Cruise στην έκθεση για τα μειοψηφία, μπορούμε τουλάχιστον να παγιδευτούμε φαντάσματα στο σαλόνι μας.

Star Chart

Μια από τις πρώτες εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας για το iPad, αλλά εύκολα το καλύτερο, το Star Chart σας δίνει μια εγκυκλοπαίδεια του χώρου που μπορείτε να προσεγγίσετε απλά δείχνοντας το iPad σας στον νυχτερινό ουρανό. Μπορείτε να μάθετε σχετικά με τους αστερισμούς, να αποκτήσετε το όνομα ενός αστεριού ή ενός πλανήτη απλώς αγγίζοντας το στην οθόνη και ακόμη και να εξερευνήσετε τον Άρη. Περισσότερο "

ARBasketball

Ποιος χρειάζεται να σπάσει ένα κομμάτι χαρτί και να τοποθετήσει ένα δοχείο για να παίξει ένα μικρό μπάσκετ γραφείου; Το ARBasketball απαιτεί ένα παιχνίδι μαρκαρίσματος, το οποίο είναι κομμάτι χαρτιού που εκτυπώνεται έξω (δωρεάν) για να επισημάνει τη θέση του καλαθιού. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad για να παίξετε λίγο βελτιωμένο μπάσκετ ή ίσως να προκαλέσετε έναν φίλο σε ένα εικονικό παιχνίδι του HORSE. Περισσότερο "

Ghostbusters Παραφυσική έκρηξη

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το σπίτι σας μπορεί να στοιχειωθεί; Τώρα μπορείτε να κάνετε κάτι γι 'αυτό. Ghostbusters Το Paranormal Blast είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια με αυξημένη πραγματικότητα για να χτυπήσει το iPad, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αποστολές από μια διεπαφή που μοιάζει με Χάρτες Google και στη συνέχεια να αντιμετωπίσετε την αποστολή στην επαυξημένη πραγματικότητα, που σας επιτρέπει να αναζητάτε και να καταγράφετε φαντάσματα στο σαλόνι σας, και ακόμα και στο ντους, αν και προτείνω να μην τρέχει το νερό, ενώ εντοπίζει τον υπολοχαγό του εμφυλίου πολέμου.

Spyglass

Η απόδειξη της επαυξημένης πραγματικότητας δεν είναι μόνο για διασκέδαση και παιχνίδια, αλλά το Spyglass σας δίνει μια εικονική πυξίδα που μπορεί να επικαλυφθεί σε ένα δορυφορικό χάρτη, που σας δίνει μια πολύ καλύτερη εικόνα για το πού βρίσκεστε. Η λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας σάς επιτρέπει να επισημάνετε και να παρακολουθείτε τοποθεσίες και ακόμη να παρακολουθείτε τη θέση του ήλιου, του φεγγαριού και των αστεριών. Περισσότερο "

Spider-Man AR Βιβλίο HD

Θέλατε ποτέ να γίνετε μέλος της ιστορίας του Peter Parker; Το βιβλίο Spider-Man AR σας φέρνει στη δράση, επιτρέποντάς σας να βάλετε τη δική σας μάσκα Spider Man, να συλλέξετε εικονικές αράχνες και να δοκιμάσετε το Spidey Sense από πρώτο χέρι. Σχεδιασμένο με τα παιδιά στο μυαλό, η εφαρμογή έχει μια ποικιλία από ιστορίες και μίνι-παιχνίδια για να κρατήσει ένα εκκολαπτόμενο superhero διασκεδάσει.

Real Strike

Το Real Strike σας δίνει ένα προσομοιωμένο πυροβόλο όπλο, ώστε να μπορείτε να τρέξετε σαν να ήσαστε μέσα σε ένα shooter πρώτου προσώπου. Το οπλοστάσιο περιλαμβάνει 25 διαφορετικά όπλα και το παιχνίδι έρχεται με λειτουργία φακού και θερμική λειτουργία, ώστε να μπορείτε να βγάλετε στόχους στο σκοτάδι. Για να μην συγχέεται με ένα πραγματικό παιχνίδι, αυτή η εφαρμογή είναι ένας προσομοιωτής, οπότε μην περιμένετε να κόψετε κάποιους κακούς. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο της δράσης. Περισσότερο "