Πώς να τιμολογήσετε την εφαρμογή σας για κινητά

Οι προγραμματιστές εργάζονται για πολλές ώρες στη δημιουργία εφαρμογών για κινητά . Μόλις δημιουργηθεί μια εφαρμογή, οι περισσότεροι προγραμματιστές αντιμετωπίζουν αμφιβολίες σχετικά με την τιμολόγηση της εφαρμογής. Πώς μια τιμή μια εφαρμογή για κινητά;

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα "πρότυπο" ή "ιδανικό" διάγραμμα τιμολόγησης, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πωλήσετε την εφαρμογή σας καλύτερα. Εδώ είναι ένας τρόπος για την τιμολόγηση εφαρμογών.

Επιλέξτε τη μέθοδο σας

  1. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο με βάση το κόστος , υπολογίζετε πρώτα το μέσο ποσό που θα σας κοστίσει για να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας και να την προωθήσετε και στη συνέχεια να αποφασίσετε επίσης το ποσό των κερδών που θα θέλατε να κάνετε από αυτήν. Αυτό θα σας δώσει την τιμή που πρέπει να χρεώσετε τον πελάτη σας. Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος έχει περισσότερες αντιρρήσεις από τους επαγγελματίες. Ενώ αυτό λειτουργεί εάν ο υπολογισμός σας είναι απολύτως ακριβής, μπορεί να προκληθεί αμηχανία ακόμα κι αν πρέπει να γίνει μια μικρή προσαρμογή σε αυτό.
  2. Η μέθοδος προσανατολισμένη στη ζήτηση , όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ευέλικτη. Κατ 'αρχάς προσδιορίζετε τη ζήτηση για την εφαρμογή σας και ανακαλύψτε πόσο κάθε τμήμα του κοινού σας είναι διατεθειμένο να πληρώσει γι' αυτό. Φυσικά, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο σημαίνει ότι πρέπει να προσφέρετε πολλαπλά σχέδια τιμολόγησης στον πελάτη σας, κάθε σχέδιο που τους δίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι ο πελάτης σας μπορεί να μην γνωρίζει απαραίτητα ποιο σχέδιο να αναβαθμίσει σε, αν όχι καθόλου.
  3. Ακολουθώντας τη μέθοδο τιμολόγησης προσανατολισμένη στις αξίες, μπορείτε να υπολογίσετε το προϊόν σας ανάλογα με την πραγματική του αξία, όχι σε εσάς, αλλά στον δυνητικό πελάτη σας . Αν η εφαρμογή πρόκειται να ωφελήσει σημαντικά τον χρήστη, θα είναι πολύ πρόθυμη να ξοδέψει μερικά δολάρια περισσότερο γι 'αυτό. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι μπορεί να καταλήξετε να υπερτιμήσετε το προϊόν σας μόνο και μόνο επειδή είναι το μωρό σας!
  1. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του τιμολογίου ενός προϊόντος με βάση τον ανταγωνιστή , μπορείτε να τιμολογήσετε την εφαρμογή σας σε σχέση με τον υπάρχοντα ανταγωνισμό. Αυτό εξασφαλίζει δίκαιη τιμολόγηση για την εφαρμογή σας για κινητά και δίνει στο κοινό την εντύπωση ότι είστε ισότιμος με τον ανταγωνισμό. Αυτό είναι επίσης το νόμιμο πράγμα που πρέπει να κάνουμε σε μια ανοικτή αγορά. Βλέπετε όμως ότι δεν φουντώνετε τα φτερά ενός πιο έμπειρου αντιπάλου. Αυτό μπορεί τελικά να καταστρέψει την επιχείρησή σας. Η αύξηση της τιμής σας λίγο πάνω από τον ανταγωνισμό θα κάνει τους πελάτες να πιστεύουν ότι το δικό σας είναι ένα καλύτερο προϊόν. Μόνο να μην το υπερκαλύψουμε τόσο πολύ ώστε να κάνουν τους επισκέπτες σας να ξεφύγουν.

Συμβουλές

  1. Μην κολλήσετε με μια μόνο τεχνική τιμολόγησης εφαρμογών. Ανοίξτε να το δοκιμάσετε όλα.
  2. Μην ανησυχείτε αν οι πωλήσεις των εφαρμογών σας μειώνονται σημαντικά την πρώτη φορά. Χρειάζεται πρακτική και εμπειρία για να γίνει σωστό.
  3. Θυμηθείτε, είναι πάντα καλύτερα να υποβαθμίσετε ελαφρώς από το υπερβολικά υψηλό κόστος του προϊόντος σας.
  4. Ένα τακτοποιημένο τέχνασμα της αποτελεσματικής τιμολόγησης εφαρμογών είναι να χρεώνουν οι πελάτες ένα μηνιαίο τέλος αντί για ένα ετήσιο. Αυτό θα τους δώσει την εντύπωση ότι ξοδεύουν πολύ λιγότερο σε αυτό