Τα κορυφαία 10 καλύτερα βίντεο με διάρκεια 10 ωρών στο YouTube

Έχετε μια ολόκληρη μέρα για να χάσετε; Στη συνέχεια, παρακολουθήστε ένα από αυτά τα βίντεο

Από τη στιγμή που το YouTube αύξησε το μήκος βίντεο των 15 λεπτών το 2011, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από το γεγονός ότι θα μπορούσαν να αρχίσουν να φορτώνουν εξαιρετικά μεγάλα βίντεο. Στην πραγματικότητα, εάν ο λογαριασμός σας έχει καθαρό αρχείο και επαληθεύεται, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τη μεταφόρτωση βίντεο για 11 ώρες.

Το 10ωρο βίντεο παρωδία είναι μια επέκταση της προηγούμενης 10λεπτης έκδοσης προτού επεκταθεί το όριο μήκους βίντεο. Όταν ένα ιογενές βίντεο , ένα πιασάρικο τραγούδι ή μια ξεκαρδιστική μνήμη απογειώνεται, οι χρήστες του YouTube θα το κάνουν συχνά ως μια ευκαιρία να εντείνουν την επιρροή και το χιούμορ του, παίρνοντας ολόκληρο το πράγμα ή εναλλακτικά επιλέγοντας ένα σύντομο κλιπ για να παίξετε ξανά και ξανά ένα βίντεο 10 ωρών.

Είναι πολύ απίθανο οι περισσότεροι θεατές να κάθονται εκεί για να παρακολουθήσουν εντελώς ένα από αυτά τα εξαιρετικά μεγάλα βίντεο, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά το σημείο. Το θέμα είναι ότι μια έκδοση 10 ωρών ενός δημοφιλούς βίντεο ή μιμού απλώς υπάρχει, και αυτό είναι που το καθιστά τουλάχιστον δέκα φορές πιο αστείο από το πρωτότυπο.

Εάν το τραγούδι ή το βίντεο είναι αρκετά ευχάριστο, κάποιοι μπορεί να αφήσουν να παίζουν στο παρασκήνιο καθώς δουλεύουν ή κάνουν κάτι άλλο. Εκτός από όλα τα διαφορετικά μνήματα και παρωδίες που έχουν γίνει σε 10-ωρες εκδόσεις, υπάρχουν και τόνοι 10-ωρών βίντεο που βασίζονται σε χαλαρωτική μουσική ή πιασάρικα κτυπά που οι άνθρωποι μπορούν απλώς να ακούνε καθώς τους αφήνουν να παίζουν στο πρόγραμμα περιήγησης.

Ακολουθεί μια σύντομη αναδρομή 10 από τα πιο αστεία 10ωρα βίντεο για έλεγχο. Αυτό είναι 100 ώρες απόσπασης του Διαδικτύου, εάν τα παρακολουθούσατε όλα.

Συνιστάται επίσης: 10 Παλαιές λειτουργίες διάταξης του YouTube και τάσεις για να θυμάστε το Fondly

01 από 10

Nyan γάτα για 10 ώρες

Φωτογραφία από το YouTube.com

Θυμηθείτε την γάτα Nyan; Το 8-bit κινούμενο βίντεο μιας ιπτάμενης γάτας με Pop-Tart για το σώμα του και ένα ουράνιο τόξο που ρέει από πίσω του φορτώθηκε το 2011 και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ιό του χτυπήματα του έτους. Το animation συνδυάζεται με ένα γελοία πιασάρικο τραγούδι χωρίς άλλους στίχους αλλά η λέξη "nyan" τραγουδιέται ξανά και ξανά. Φυσικά, έπρεπε να γίνει μια έκδοση 10 ωρών, η οποία έχει πλέον πάνω από 44 εκατομμύρια προβολές. Περισσότερο "

02 από 10

Τραγούδι He-Man «HEYEAYEA» για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Ο Τραγουδιστής (άλλως απλά γνωστός ως "HEYEAYEA") διαθέτει το αστέρι της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής " He-Man " των 80's και των Masters of the Universe που τραγουδούν και χορεύουν σε μια φανταστική διαρρύθμιση του τραγουδιού What's Up? από 4 μη ξανθιά. Το αρχικό βίντεο είναι μεγαλύτερο με εισαγωγή και outro, ενώ μια άλλη συντομότερη έκδοση περιλαμβάνει μόνο το κύριο τραγούδι (καθώς και περίπου 60 εκατομμύρια προβολές). Η έκδοση 10 ωρών έχει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές. Περισσότερο "

03 από 10

'Trololo' τραγούδι για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Ένα παλιό βίντεο του Ρώσου τραγουδιστή Eduard Anatolyevich Khil που εκτελεί Είμαι χαρούμενος, γιατί επιστρέφω τελικά πίσω Το σπίτι έγινε γνωστό ως ο τύπος Trololo από τον υπόλοιπο κόσμο της αγγλόφωνης όταν έγινε ιογενής το 2009. Η αρχική πλήρης έκδοση έχει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές, με διάφορες 10-ωρες εκδόσεις που μεταφορτώνονται αφού έγινε τόσο δημοφιλής στο διαδίκτυο. Μια έκδοση 10 ωρών έχει περίπου 4,6 εκατομμύρια προβολές, ενώ η άλλη έχει 2,5 εκατομμύρια.

Συνιστάται: 10 Εξαιρετικά αστεία βίντεο YouTube για να δείτε περισσότερα »

04 από 10

Το τραγούδι του 7ου στοιχείου από το VITAS για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Ένα πρόσφατο ρωσικό τραγούδι από τον τραγουδιστή Vitas έχει αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα αργά - και ίσως να φτάσει ακόμη και αρκετά μεγάλο ώστε να εκτρέψει τον Trololo guy. Αν και το αρχικό μουσικό βίντεο για το τραγούδι του Το 7ο στοιχείο μεταφορτώθηκε το 2010, δεν ανακάλυψε πραγματικά από την κοινότητα του YouTube μέχρι αργά. Μια 10ωρη έκδοση του Vitas που τραγουδάει το εικονικό κομμάτι του τραγουδιού όπου κάνει αυτό το απίστευτα ξεκαρδιστικό ήχο με μια φουντωτή κίνηση της γλώσσας του έχει κερδίσει πάνω από 400.000 εμφανίσεις τους πρώτους δύο μήνες που ήταν στο YouTube. Περισσότερο "

05 από 10

Epic Sax Guy για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Το Epic Sax Guy, γνωστό και ως Saxroll, είναι ένα clip του performance saxophonist στην Eurovision το 2010. Η ομαλή ηχηρή και γελοία κλιπ του που χορεύει μέσα από αυτό είναι συγκρίσιμη σε virality με το Rick Astley's Never Gonna Give You Up - αλλιώς γνωστό ως Rickroll . Η 10ωρη έκδοση του Epic Sax Guy έχει προβληθεί πάνω από 18 εκατομμύρια φορές. Περισσότερο "

06 από 10

Σφάλμα Remix Windows για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Το αρχικό σφάλμα Remix των Windows είναι ένα τραγούδι πέντε λεπτών που ενσωματώνει όλα τα είδη αναγνωρίσιμων ήχων σφάλματος από το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και το τραγούδι έχει προσελκύσει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές / ακρόαση από τότε που φορτώθηκε για πρώτη φορά το 2008. Οι άνθρωποι φάνηκαν να τους αρέσουν τόσο πολύ που φυσικά έπρεπε να δημιουργηθεί μια έκδοση 10 ωρών. Έχουν ακουστεί σχεδόν έξι εκατομμύρια φορές. Περισσότερο "

07 από 10

Στυλ Gangnam 'Eeey, Sexy Lady!' για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Το Gangnam Style είναι το νούμερο ένα που βλέπει το πιο πρόσφατο βίντεο στο YouTube όλων των εποχών και με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια απόψεις (ιεροί καπνιστές!), Δεν θα έπρεπε να είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι μια ποικιλία από διαφορετικές 10 ώρες εκδόσεις του μουσικού βίντεο στο σύνολό τους ή με συγκεκριμένα κλιπ, έχουν κάνει το δρόμο τους στο YouTube από τότε που το βίντεο ξεκίνησε να ανατίναξε το 2012. Το σύντομο τμήμα του τραγουδιού και του μουσικού βίντεο, όπου μιλούν σχεδόν οι μόνες αγγλικές λέξεις, είναι "Eeey, σέξι κυρία!" έχει μια δική της 10ωρη έκδοση, με περίπου 74.000 εμφανίσεις.

Συνιστάται: 10 διάσημοι τραγουδιστές παιδιών που έχουν ανακαλυφθεί στο YouTube

08 από 10

Ο Darth Vader αναπνέει για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ανεμιστήρες Star Wars που ξέρουν πώς να πάρουν τη εμμονή τους σε νέα επίπεδα και το βίντεο του Darth Vader που αναπνέει για 10 ώρες είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Απίστευτα, αυτό το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές και είναι πιθανότατα το πιο κοσμικό σε ολόκληρη τη λίστα. Είναι, ωστόσο, κάπως χαλαρωτικό να ακούσετε - και παρόλο που είναι η τρομακτική ανάσα ενός από τους πιο περιβόητους φανταστικούς κακοποιούς όλων των εποχών, θα μπορούσατε πιθανώς να το χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε.

09 από 10

Η κιθάρα του Miguel παίζει τη μουσική του Gerudo Valley της Zelda για 10 ώρες

Εικόνα από το KnowYourMeme.com

Η κιθάρα του Miguel είναι ένα κινούμενο GIF μίμωμα που χαρακτηρίζει τον κινούμενο χαρακτήρα που σφύζει απότομα στο εργαλείο του από την ταινία του 2000 Road to El Dorado . Κάποιος αποφάσισε έξυπνα να το χρησιμοποιήσει ως εικόνα για ένα 10ωρο βίντεο YouTube της μουσικής για την τοποθεσία Gerudo Valley που παρουσιάστηκε στο τηλεοπτικό παιχνίδι The Legend of Zelda . Η μουσική και το GIF φαίνεται να είναι το τέλειο ζευγάρωμα, το οποίο έχει βοηθήσει να προσελκύσει πάνω από 183.000 απόψεις.

10 από 10

Johnny T από γάντι και μπότες λέγοντας 'Ya Gotta Do It' για 10 ώρες

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Ο Johnny T είναι ένας χαρακτήρας μαριονέτας από το περίεργο YouTube show Glove and Boots που αποφάσισε να μοιραστεί τις ιδέες του στο blog με αυτό το πρωτότυπο βίντεο με έναν από τους κύριους χαρακτήρες, τον Fafa the groundhog. Το καλύτερο μέρος του συνόλου του βίντεο είναι όταν ο Johnny T αρχίζει να τσαλακώνει τη Fafa για να τον αφήσει να μιλήσει για την τελευταία μεγάλη ιδέα blog του, λέγοντας "πρέπει να το κάνεις" ξανά και ξανά στην πολύ ξεχωριστή της Νέα Υόρκη. Το κλιπ είναι τόσο ξεκαρδιστικό που οι δημιουργοί αποφάσισαν ότι απλά έπρεπε να κάνουν μια έκδοση 10 ωρών.

Συνιστώμενη: 10 βίντεο που έφτασαν στον ιό πριν το YouTube ακόμα υπήρχε Περισσότερα »