Οι καλύτερες οθόνες LCD 17 ιντσών

Χάρη στη βελτίωση της τεχνολογίας, οι οθόνες LCD ήταν σε θέση να πάρουν πολύ μεγαλύτερες και πολύ πιο προσιτές στο παρελθόν. Ως αποτέλεσμα, η κατηγορία των οθονών των 17 ιντσών έχει ουσιαστικά καταργηθεί από τους κατασκευαστές για επιτραπέζιες οθόνες, αντί να τις χρησιμοποιούν για μεγαλύτερους φορητούς υπολογιστές. Αν ψάχνετε για χαμηλότερο κόστος και σχετικά μικρή οθόνη, θα θελήσετε να ελέγξετε την επιλογή μου από τις καλύτερες οθόνες 24 ιντσών .

5 Δεκεμβρίου 2007 - Με τη μείωση των τιμών, οι οθόνες 17 ιντσών αρχίζουν τώρα να χάνουν τις προτιμήσεις τους με τους καταναλωτές στις μεγαλύτερες οθόνες LCD 19 ιντσών που χρησιμοποιούν την ίδια ανάλυση. Υπάρχουν ακόμα πολλές διαθέσιμες επιλογές για όσους αναζητούν μια μικρή οθόνη υπολογιστή και είναι εξαιρετικά φορητές για όσους χρειάζονται να μετακινήσουν την οθόνη. Εδώ είναι οι επιλογές μου για τις καλύτερες οθόνες LCD 17 ιντσών με βάση την έρευνα και την εμπειρία μου.

01 από 05

Samsung SyncMaster 740BX

SyncMaster 740BX. © Samsung

Η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς LCD πάνελ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι παράγουν μερικά εξαιρετικά υψηλής ποιότητας οθόνες. Το 740BX χρησιμοποιεί το παραδοσιακό σχέδιο αναλογίας διαστάσεων 4: 3 με ανάλυση 1280x1024. Είναι μια πολύ φωτεινή οθόνη για αυτό το εύρος μεγέθους με βαθμολογία 300cd / m ^ 2 και αναλογία 1000: 1 πολύ υψηλής αντίθεσης. Αυτό παρέχει μια εξαιρετικά φωτεινή και πολύχρωμη εικόνα. Οι χρόνοι απόκρισης είναι πολύ γρήγοροι επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο που κινείται γρήγορα. Τόσο ο VGA όσο και ο DVI-D με υποδοχές HDCP υποστηρίζονται από την οθόνη.

02 του 05

Dell UltraSharp 1708FP

Dell UltraSharp 1708FP. © Dell Inc.

Το Ultrasharp 1708FP της Dell είναι μία από τις λίγες οθόνες της σειράς μοντέλων που δεν χρησιμοποιεί πάνελ ευρείας οθόνης. Η ανάλυση 1280x1024 είναι χαρακτηριστική για το μέγεθος της οθόνης και είναι φωτεινή όπως η Samsung, αλλά με ελάχιστη καθαρότητα χρώματος. Αυτό κάνει για αυτό παρέχοντας μια εξαιρετική ρυθμιζόμενη βάση και ένα ενσωματωμένο τεσσάρων θυρών USB 2.0 hub. Υπάρχει επίσης μια έκδοση για τα συστήματα OptiPlex που έχει διαφορετικό περίπτερο που πρέπει να αποφεύγεται καθώς δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο και το πρότυπο σχέδιο. Υποστηρίζονται και τα δύο VGA και DVI-D με υποδοχές HDCP.

03 του 05

Hanns-G HW-173DBB

Hanns-G HW-173DBB. Φωτογραφία ευγενική προσφορά PriceGrabber

Η Hanns-G είναι μια αρκετά νέα είσοδος στην αμερικανική αγορά παρακολούθησης. Σε αντίθεση με τα περισσότερα πάνελ 17 ιντσών, το HW-173DBB διαθέτει ένα πάνελ ευρείας οθόνης και έχει ανάλυση 1440x900. Η φωτεινότητα και η αντίθεση δεν είναι τόσο υψηλές όσο πολλές από τις άλλες παραδοσιακές αναλογίες διαστάσεων 4: 3, αλλά είναι περισσότερο από αποδεκτή από τον μέσο χρήστη της επιφάνειας εργασίας. Τα ποσοστά ανανέωσης είναι λίγο πιο αργά αλλά ακόμα αποδεκτά για βίντεο και κίνηση. Αυτό που κάνει αυτή η οθόνη για το αν είναι το κόστος της. Είναι μια από τις λιγότερο ακριβές οθόνες 17 ιντσών στην αγορά. Υποστηρίζει και βύσμα VGA και DVI-D.

04 του 05

ViewSonic VA1721wmb

ViewSonic VA1721wmb. Φωτογραφία ευγενική προσφορά PriceGrabber

Το VA1721wmb της Viewsonic είναι επίσης ένα πάνελ LCD 17 ιντσών με ανάλυση 1440x900. Στην πραγματικότητα, η φωτεινότητα και η αντίθεση είναι σχεδόν ισοδύναμα με την οθόνη Hanns-G. Αυτό που προσφέρει το VA1721wmb πάνω από άλλες οθόνες αυτής της λίστας είναι ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 1,5 watt. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την ακαταστασία στην επιφάνεια εργασίας σας από αποσπασμένα ηχεία. Στο μειονέκτημα, αυτό είναι ένα πάνελ που διαθέτει μόνο έναν σύνδεσμο VGA και δεν υποστηρίζει ψηφιακές συνδέσεις.

05 του 05

LG Electronics L1733TR-SF

LG Electronics L1733TR-SF. © LG Eletronics

Η LG Electronics ισχυρίζεται ότι η οθόνη L1733TR-SF διαθέτει αναλογία αντίθεσης 3000: 1. Αυτή είναι μια υπερεκτίμηση της πραγματικής αντίληψης πραγματικού κόσμου για τον πίνακα, καθώς είναι περισσότερο σε σχέση με άλλες οθόνες προβολής διαστάσεων 17 ιντσών 4: 3 στη λίστα. Αυτό που κάνει το L1733TR-SF εξαιρετικά καλά είναι ο εξαιρετικά χαμηλός ρυθμός ανανέωσης από 2 γκρι έως γκρι. Αυτό επιτρέπει στην οθόνη να χειρίζεται την γρήγορη κίνηση από το βίντεο ή το PC gaming πραγματικά καλά. Το μειονέκτημα είναι ότι το χρώμα δεν είναι τόσο δυναμικό όσο κάποιες από τις άλλες οθόνες 17 ιντσών. Υποστηρίζει και τις βιντεοκάμερες VGA και DVI-D.