Πώς να καθορίσει Advapi32.dll Δεν βρέθηκαν ή λείπουν τα σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για σφάλματα Advapi32.dll

Το λογισμικό που εξαρτάται από τη χρήση του αρχείου DLL του advapi32 ενδέχεται να προκαλέσει σφάλματα advapi32.dll εάν το αρχείο έχει καταστραφεί κατά κάποιον τρόπο ή έχει διαγραφεί από τον υπολογιστή.

Είναι πιθανό ότι τα λάθη advapi32.dll θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με το μητρώο , ότι ένα κακόβουλο πρόγραμμα έχει παρεμποδίσει το αρχείο DLL ή ακόμα και ότι έχει υπάρξει αποτυχία υλικού .

Το σφάλμα που εμφανίζεται εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από το λόγο για το σφάλμα advapi32.dll, επομένως ενδέχεται να δείτε κάποιο από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:

Advapi32.dll Δεν βρέθηκε Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή το advapi32.dll δεν βρέθηκε. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ advapi32.dll Το αρχείο advapi32.dll λείπει. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαραίτητο στοιχείο: advapi32.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION]. Advapi32.dll Παραβίαση πρόσβασης

Σημειώνοντας ότι όταν δείτε το σφάλμα advapi32.dll είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

Ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα σφάλματος advapi32.dll κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ενός συγκεκριμένου προγράμματος λογισμικού ή όταν το λειτουργικό σύστημα των Windows εγκαθιστά, εκκινεί ή κλείνει.

Τα σφάλματα που σχετίζονται με το αρχείο advapi32.dll ενδέχεται να ισχύουν για όλα τα προγράμματα λογισμικού που χρησιμοποιούν το αρχείο, όπως αυτά στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000 της Microsoft.

Πώς να καθορίσει τα λάθη Advapi32.dll

Σημαντικό: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι μια κακή ιδέα . Δεν πρέπει ποτέ να κατεβάσετε το advapi32.dll από τις τοποθεσίες λήψης DLL . Η λήψη ενός αντιγράφου του αρχείου DLL από μια επικυρωμένη, αυθεντική πηγή είναι πάντα ο ασφαλέστερος τρόπος.

Σημείωση: Εάν τα Windows δεν ξεκινούν κανονικά λόγω του σφάλματος advapi32.dll, ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία .

  1. Επαναφέρετε το advapi32.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Εάν είστε τυχεροί, ένα αρχείο "missing" του advapi32.dll θα μπορούσε να είναι μόνο επειδή διαγράφηκε τυχαία, οπότε μπορείτε να το πάρετε πίσω από τον Κάδο Ανακύκλωσης.
    1. Αν νομίζετε ότι αυτό συνέβη, αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, ίσως μπορέσετε να ανακτήσετε το αρχείο με ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων αφού το άδειασμα του Κάδου Ανακύκλωσης δεν διαγράφει κατ 'ανάγκη το αρχείο.
    2. Σημαντικό: Θα πρέπει να ανακτήσετε μόνο ένα διαγραμμένο αρχείο advapi32.dll εάν είστε βέβαιοι ότι το αρχείο λειτουργεί κανονικά πριν να το διαγράψετε και ότι δεν ήταν διεφθαρμένο ή μολυσμένο από ιό και συνεπώς διαγράφεται από το λογισμικό προστασίας από ιούς .
  2. Σε ορισμένες εκδόσεις των Windows, το σφάλμα "CreateProcessWithTokenW δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης ADVAPI32.dll" μπορεί να επιλυθεί εγκαθιστώντας την ενημερωμένη έκδοση του Adobe Acrobat και του Reader.
  3. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Μπορεί να είναι η περίπτωση που ένα κακόβουλο πρόγραμμα ή λοίμωξη από ιό έχει βλάψει το advapi32.dll και το εμπόδισε να λειτουργήσει σωστά ή ότι έχει εγκατασταθεί ένας ιός στον υπολογιστή σας που ενεργεί σαν να είναι το πραγματικό αρχείο advapi32.dll.
    1. Εάν το αρχείο DLL δεν είναι αυθεντικό, τότε τα προγράμματα που πρέπει να το χρησιμοποιήσουν δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά και μπορεί να πετάξουν μερικά από τα σφάλματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.
  1. Εκτελέστε την εντολή sfc / scannow System File Checker για να αντικαταστήσετε ένα αρχείο που λείπει ή έχει καταστραφεί από το αρχείο advapi32.dll. Επειδή ορισμένες εκδόσεις των Windows χρησιμοποιούν το αρχείο advapi32.dll, ο Έλεγχος αρχείων συστήματος που παρέχεται με το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να είναι σε θέση να το επαναφέρει.
    1. Σημαντικό: Εάν τα πρώτα δύο βήματα δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν το advapi32.dll, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την εντολή sfc με το εργαλείο System File Checker πριν προχωρήσετε με αυτά τα βήματα. Αυτή η μέθοδος είναι πιο πιθανό να διορθώσει τα λάθη από αυτά που αναφέρονται παρακάτω.
  2. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Η χρήση της Επαναφοράς Συστήματος (System Restore) θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το advapi32.dll εάν το αρχείο τροποποιήθηκε ή διαγράφηκε ενώ τα σημαντικά αρχεία του συστήματος χειρίζονταν.
  3. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για συσκευές υλικού που ενδέχεται να σχετίζονται με το advapi32.dll. Εάν δείτε ένα σφάλμα όπως "Το αρχείο advapi32.dll λείπει" κατά την αναπαραγωγή ενός βιντεοπαιχνιδιού, για παράδειγμα, τότε πιθανόν να υπάρχει το πρόβλημα, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας .
    1. Σημείωση: Είναι πιθανό ότι το αρχείο advapi32.dll μπορεί να έχει κάτι να κάνει με τις κάρτες γραφικών, αλλά δεν μπορώ να είμαι θετικός - αυτό ήταν μόνο ένα παράδειγμα για να καταλάβω ότι είναι σημαντικό να παραμείνετε ενήμεροι για το τι συμβαίνει κατά τη στιγμή του σφάλματος προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα.
  1. Επαναφέρετε ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής σε μια προγενέστερη εγκατεστημένη έκδοση εάν υποπτευθείτε ότι τα λάθη advapi32.dll ξεκίνησαν μετά την ενημέρωση ενός συγκεκριμένου προγράμματος οδήγησης υλικού.
  2. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Επειδή τα Service Pack και άλλα εγκατεστημένα μέσω του Windows Update ενημερώσεις και αντικατάσταση πολλών από τα αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας, είναι πιθανό η ενημέρωση να αντικαταστήσει ή να ενημερώσει το αρχείο advapi32.dll που προκαλεί προβλήματα.
  3. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν έχετε κάνει αυτό σε αυτό το βήμα, τότε υποθέτω ότι η ατομική advapi32.dll συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων αρχείων από παραπάνω ήταν ανεπιτυχής. Η εκτέλεση μιας εγκατάστασης επιδιόρθωσης ή επισκευής εκκίνησης στο λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ενοχλητικών αρχείων advapi32.dll.
  4. Δοκιμάστε τη μνήμη του υπολογιστή σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Η μνήμη RAM και ο σκληρός δίσκος σας είναι εύκολο να δοκιμάσετε για σφάλματα και μπορεί να αποδειχθεί ο λόγος για τα λάθη advapi32.dll.
    1. Αν οποιαδήποτε από τις δοκιμές δείξει ότι το υλικό αποτυγχάνει, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τη μνήμη ή να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.
    2. Σημείωση: Έχω αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα παρακάτω.
  1. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε ζητήματα μητρώου που ενδέχεται να προκαλούν σφάλματα advapi32.dll. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την κατάργηση μη έγκυρων καταχωρήσεων μητρώου advapi32.dll που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σφάλματα.
    1. Σημαντικό: Σπάνια προτείνω τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου, αλλά έχω συμπεριλάβει την επιλογή εδώ ως απόπειρα "ύστατης λύσης" πριν από το επόμενο καταστροφικό βήμα.
  2. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Η εκτέλεση μιας πλήρους και καθαρής εγκατάστασης των Windows διαγράφει όλα τα αρχεία από τη μονάδα σκληρού δίσκου και στη συνέχεια εγκαθιστά ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν έχει διορθώσει το σφάλμα advapi32.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
    1. Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες στη μονάδα σκληρού δίσκου θα διαγραφούν κατά την καθαρή εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη προσπάθεια για να διορθώσετε το σφάλμα advapi32.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.
  3. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα ζήτημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα advapi32.dll.
    1. Η επανεγκατάσταση των Windows ανανεώνει τα πάντα στην πλευρά του λογισμικού, οπότε αν το πρόβλημα DLL παραμείνει ακόμη και μετά την καθαρή εγκατάσταση των Windows, τότε το πρόβλημα advapi32.dll πρέπει να σχετίζεται με το υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για το σφάλμα advapi32.dll, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι εξηγήσατε το ακριβές μήνυμα λάθους advapi32.dll που βλέπετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Δείτε πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; αν προτιμάτε να μην προσπαθήσετε να διορθώσετε μόνοι σας αυτό το ζήτημα DLL. Μέσω αυτής της σύνδεσης υπάρχει ένας πλήρης κατάλογος των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε το κόστος επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.