Αποκτήστε περισσότερη βοήθεια για τα τεχνικά σας προβλήματα

Ακόμα προβλήματα που αντιμετωπίζετε; Εδώ είναι περισσότεροι τρόποι για να λάβετε βοήθεια

Πιθανότατα βρήκατε τον τρόπο σας σε αυτή τη σελίδα ψάχνοντας για περισσότερη βοήθεια μετά την ανάγνωση ενός από τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων, λίστες λογισμικού ή κάποιο άλλο κομμάτι στον ιστότοπό μου. Αν όχι, φροντίστε να αναζητήσετε στον ιστότοπό μου μια λύση στο πρόβλημά σας (που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας το μεγάλο πλαίσιο αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας) πριν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε περισσότερη βοήθεια με ένα πρόβλημα υπολογιστή ή άλλη τεχνολογική ερώτηση είναι να συμμετάσχετε στη συζήτηση στο Facebook, όπου δημοσιεύει καθημερινά "Help Me!" Q & A νήμα. Η απόσπαση σε ένα σεβαστό φόρουμ τεχνικής υποστήριξης είναι μια άλλη ιδέα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις δύο παραπάνω ιδέες παρακάτω.

Αποκτήστε προσωπική βοήθεια στο Facebook

© pearleye / Ε + / Getty Images

Αρχίζω μια νέα συζήτηση κάθε μέρα στο Facebook που ονομάζεται Help Me! . Είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε δωρεάν, one-on-one βοήθεια με το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Απλώς αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση, περιγράφοντας το θέμα σας με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες και θα κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω. Ελέγχω για νέα σχόλια καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως και τουλάχιστον ένας άλλος εμπειρογνώμονας που προσκαλώ. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε αν σας αρέσει.

Τελευταία έκδοση: Βοήθησέ με! (Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018)

Ξεκινώ συνήθως μια νέα Βοήθεια! στο Facebook το πρωί. Εάν δεν βλέπετε ακόμα ένα για σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χθες. Οι παλαιότερες αναρτήσεις δεν λήγουν, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε όσο χρειάζεται, μέχρι να λυθεί το πρόβλημά σας.

Σημαντικό: Να είστε συγκεκριμένοι και λεπτομερείς όταν αφήνετε το σχόλιό σας. Βλ. Πώς να περιγράψετε το πρόβλημά σας σε έναν επαγγελματία επισκευής PC για περισσότερα σχετικά με το να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζητούμενη βοήθεια.

Ενώ το Facebook είναι το σημείο στο οποίο αλληλεπιδρούν περισσότερο με τους αναγνώστες μου, επίσης, δημοσιεύω τακτικά σχετικά με θέματα σχετικά με την υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Twitter και το Google+.

Δημοσίευση σε Φόρουμ τεχνικής υποστήριξης

Συνήθιζα να κρατάω ένα φόρουμ εδώ στο site υποστήριξης του υπολογιστή μου, αλλά το συνταξιοδοτήθηκα το 2013. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά ελεύθερα και καλά στελεχωμένα φόρουμ τεχνικής υποστήριξης εκεί έξω, τα οποία είναι μεγάλες επιλογές εάν προτιμάτε να πάρετε αυτή τη διαδρομή.

Μερικά από τα αγαπημένα μου φόρουμ βοήθειας για υπολογιστές είναι το Bleeping Computer, το Φόρουμ Τεχνικής Υποστήριξης, ο Τεχνικός Φορέας Υποστήριξης και το PC Help Forum. Όλοι φαίνεται να είναι απασχολημένοι και καλά στελεχωμένοι, σημαντικοί παράγοντες αν θέλετε να βλέπετε την ερώτησή σας και να απαντάτε από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Όπως ανέφερα στην παραπάνω ενότητα, παρακαλώ διαβάστε το πώς να περιγράψω το πρόβλημά σας σε έναν επαγγελματία επισκευής PC πριν από την απόσπαση σε οποιοδήποτε από αυτά τα φόρουμ.

Σημαντικό: Να γνωρίζετε ότι δεν συμμετέχω τακτικά σε αυτά τα φόρουμ. Εάν χρειάζεστε βοήθεια μετά από να εργαστείτε σε έναν από τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων ή οδηγιών από το συγκεκριμένο ιστότοπο , η απόκτηση μου στο Facebook (παραπάνω) είναι μάλλον μια καλύτερη ιδέα.

Μπορώ να σας στείλω e-mail;

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε βοήθεια από μένα με μια ερώτηση σε υπολογιστή. Τα κοινωνικά δίκτυα (όπως το Facebook) είναι τόσο ταχύτερα και επιτρέπουν σε άλλους να με βοηθήσουν να σας βοηθήσω.

Μου αρέσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για πράγματα όπως η ανατροφοδότηση για τα άρθρα μου, τα αιτήματα για σχόλια λογισμικού και υπηρεσιών, σημειώσεις "ευχαριστώ" και γενικά σχόλια.

Με άλλα λόγια, οτιδήποτε δεν απαιτεί απάντηση λειτουργεί καλά για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Εάν αυτό ακούγεται περισσότερο όπως αυτό που θέλετε να μιλήσετε, μη διστάσετε να μου στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.