Πώς να κρύψετε τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί σε έναν λογαριασμό IMAP

Απόκρυψη μηνυμάτων που έχουν σβηστεί σε αρχικούς φακέλους με το Windows Mail

Οι παλαιότερες εκδόσεις των Windows Mail και του Outlook Express θα εξακολουθήσουν κατά καιρούς να εμφανίζουν τα διαγραμμένα μηνύματα από ένα λογαριασμό IMAP μέσα στο φάκελο από τον οποίο τα διαγράψατε. Αντί να τα μεταφέρετε απλά στο φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία" και να μην τα εμφανίζετε πλέον στα Εισερχόμενα ή σε άλλους φακέλους, τα μηνύματα θα εμφανίζονται με κόκκινη περικοπή. Αυτό μπορεί να αποσπάσει την προσοχή.

Το Windows Mail χρησιμοποιεί το οικείο φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " με λογαριασμούς IMAP. Μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση μέσω του Εργαλεία | Επιλογές ... Προηγμένη | Χρησιμοποιήστε το φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " με λογαριασμούς IMAP .

Αν και τα μηνύματα που επισημαίνονται καθιστούν εύκολη την απενεργοποίηση, ίσως προτιμάτε να αποκρύψετε τα διαγραμμένα μηνύματα, ώστε να εμφανίζονται μόνο στο φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία".

Απόκρυψη μηνυμάτων που έχουν διαγραφεί σε λογαριασμό IMAP στα Windows Mail ή στο Outlook Express

Για να αποκρύψετε μηνύματα που έχουν επισημανθεί για διαγραφή από προβολή σε ένα φάκελο στο Windows Mail ή το Outlook Express :

Βεβαιωθείτε ότι εκκαθαρίζετε τους φακέλους IMAP από καιρό σε καιρό με το χέρι ή αυτόματα.

Αυτές οι οδηγίες ισχύουν για ορισμένες εκδόσεις των Windows Mail πριν από την αλληλογραφία για τα Windows 10. Από την έκδοση αυτή, δεν υπάρχει μενού Εργαλεία.

Το Outlook Express σταμάτησε το 2007 και αντικαταστάθηκε από το Windows Mail.