Βασικά στοιχεία της υπηρεσίας Spotify Music

Ιστορία του Spotify

Η μουσική υπηρεσία Spotify ιδρύθηκε το 2006 από τους Martin Lorentzon και Daniel Ek. Η Spotify AB που λειτουργεί στη Στοκχόλμη, η Σουηδία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008, αλλά έχει πλέον εξελιχθεί σε μια πολύ μεγαλύτερη υπηρεσία online streaming μουσικής με έδρα το Λονδίνο και γραφεία πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Μπορώ να πάρω Spotify;

Η Spotify αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες της σε όλο τον κόσμο. Τη στιγμή της συγγραφής, οι χώρες στις οποίες έχει ξεκινήσει είναι:

Σχέδια υπηρεσιών

Όπως και άλλες ανταγωνιστικές μουσικές υπηρεσίες , το Spotify διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη μουσικής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές της. Η επιλογή του σωστού επιπέδου υπηρεσιών που ταιριάζει στις ανάγκες σας είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μουσική υπηρεσία. Με αυτό το σκεπτικό και για να πάρετε μια ιδέα για το τι προσφέρει το Spotify, διαβάστε αυτό το τμήμα. Θα δείτε τα διάφορα επίπεδα προσφοράς που προσφέρονται - από την επιλογή δωρεάν έως την πληρωμή για premium.

  1. Spotify Free - αν είστε ελαφρός χρήστης που δεν ακούει πολλή μουσική κάθε μήνα, τότε το Spotify Free μπορεί να είναι επαρκές για τις ανάγκες σας. Όπως θα περιμένατε, για να έχετε μουσική δωρεάν, υπάρχουν κάποιες περιορισμοί στη χρήση αυτού του επιπέδου. Το κύριο είναι οι διαφημίσεις που έρχονται με τα τραγούδια που παίζετε - αυτά μπορεί να είναι είτε οπτικά είτε ακουστικά. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν σας πειράζει αυτές οι σύντομες διακοπές, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια πλήρους μήκους τραγούδια δωρεάν. Όπως και τα streaming τραγούδια, το Spotify Free σας επιτρέπει επίσης να οργανώσετε και να αναπαράγετε την υπάρχουσα μουσική σας συλλογή στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή υπολογιστή . Υπάρχει επίσης καλή υποστήριξη για υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης αν θέλετε να μοιράζεστε μουσική με τους φίλους σας.
    1. Ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο, μπορεί να υπάρχει κάποιο όριο για το πόσο μπορείτε να κάνετε ροή κάθε μήνα. Αυτήν τη στιγμή είναι απεριόριστη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά για κάπου αλλού είναι 10 ώρες το μήνα. Επιπλέον, αν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στη Γαλλία, υπάρχει και ο μέγιστος αριθμός φορές που μπορείτε να αναπαραγάγετε το ίδιο κομμάτι - αυτό έχει οριστεί σε 5.
    2. Για το φως χρήστη, το Spotify Free είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά αν θέλετε περισσότερο από αυτό, τότε η πληρωμή μιας συνδρομής θα σας φέρει πολύ περισσότερα χωρίς περιορισμούς (βλ. Παρακάτω).
  1. Spotify Unlimited: Αυτό είναι το βασικό επίπεδο συνδρομής του Spotify που σας δίνει απεριόριστη ροή μουσικής χωρίς διαφημίσεις. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή εάν θέλετε να μεταφέρετε μουσική στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας, αλλά δεν χρειάζεστε καμία πρόσβαση μέσω κινητού τηλεφώνου. Αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και θέλετε να έχετε πρόσβαση στο Spotify, τότε αυτή η επιλογή δεν έχει κανένα όριο (αντίθετα με το Spotify Free).
  2. Spotify Premium: - αυτό το επίπεδο είναι η κορυφαία βαθμίδα συνδρομής και είναι σχεδιασμός για μέγιστη ευελιξία. Αν θέλετε μουσική μέσω κινητού τηλεφώνου μέσω της φορητής συσκευής σας, τότε θα πρέπει να εγγραφείτε στο Spotify Premium για τη ροή τραγουδιών. Για να ακούσετε ενώ δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, το Spotify παρέχει επίσης μια λειτουργία χωρίς σύνδεση, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά τα τραγούδια σας στη συσκευή σας ή στον υπολογιστή σας. Η ποιότητα του ήχου είναι επίσης υψηλότερη με βελτιωμένα ποσοστά δυαδικών ψηφίων μέχρι 320 Kbps. Το Spotify Premium εξυπηρετεί επίσης δημοφιλή οικιακά στερεοφωνικά συστήματα όπως το Squeezebox, το Sonos και άλλα. Η εγγραφή στο κορυφαίο επίπεδο εγγραφής της Spotify σας δίνει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στους χρήστες Spotify Free and Unlimited.