Καλύτερες υπηρεσίες μουσικής online για ροή τραγουδιών

Ακούστε εκατομμύρια τραγούδια στον υπολογιστή, στο smartphone ή στο tablet σας

Ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες ροής μουσικής;

Οι υπηρεσίες ροής μουσικής προσφέρουν συνήθως μια τεράστια βιβλιοθήκη τραγουδιών που μπορείτε να ακούσετε σε μια ποικιλία διαφορετικών συσκευών. Αυτή η ευελιξία σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε όλες τις συσκευές σας. Και με ορισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν έναν δωρεάν λογαριασμό, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέα μουσική με μηδενικό κόστος.

Οι περισσότερες υπηρεσίες ροής σάς επιτρέπουν να αναζητήσετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη ή τραγούδι, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε αμέσως την ακρόαση. Οι υπηρεσίες αυτού του τύπου έχουν συνήθως ενσωματωμένες μηχανές αναζήτησης μουσικής που συνιστούν παρόμοιους καλλιτέχνες που ταιριάζουν με τον τύπο της μουσικής στην οποία βρίσκεστε.

Εκτός από τη βασική ροή ήχου, μπορούν επίσης να προσφέρουν επιπλέον μουσικές επιλογές. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν: τη δημιουργία προσαρμοσμένων λιστών αναπαραγωγής. μουσική ροή βίντεο ? κοινοποιώντας τις ανακαλύψεις σας μέσω της κοινωνικής δικτύωσης. κάνοντας δικούς σας ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολλά άλλα.

01 από 05

Spotify

Spotify. Εικόνα © Spotify Ltd.

Το Spotify είναι μία από τις κορυφαίες σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες streaming μουσικής. Αυτό που κάνει την υπηρεσία αυτή εξαιρετική για την ακρόαση τραγουδιών σε φορητές συσκευές είναι η κατάσταση λειτουργίας χωρίς σύνδεση. Αυτό σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια από το Spotify και να τα ακούσετε χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο Internet.

Εκτός από την προσφορά προγραμμάτων εγγραφής, αυτή η υπηρεσία σας δίνει επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Spotify Free, το οποίο είναι ένας λογαριασμός που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Αυτό δεν λήγει, οπότε είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν από την εγγραφή σας.

Με τις δυνατότητες ροής μουσικής σε κινητές συσκευές και οικιακά στερεοφωνικά συστήματα, αυτή η υπηρεσία αποτελεί σοβαρό υποψήφιο στην αγορά μουσικής συνεχούς ροής. Περισσότερο "

02 του 05

Apple Music

Μουσική της Apple στο iPhone. Ευγενική εικόνα της Apple

Η Apple Music είναι μια πλήρης συνδρομητική υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής που συγκρίνεται ευνοϊκά με άλλες κορυφαίες υπηρεσίες μουσικής σύννεφων όπως το Spotify, το Pandora Radio κ.λπ. Διαθέτει εξαιρετική υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας και έχει επίσης καλές επιλογές για την ανακάλυψη μουσικής.

Αντί να βασιζόμαστε αποκλειστικά σε αλγόριθμους για να προτείνουμε νέα μουσική, η υπηρεσία χρησιμοποιεί επίσης εκτενώς λίστες αναπαραγωγής με εξειδίκευση για την εμφάνιση προτάσεων. Περισσότερο "

03 του 05

Slacker Radio

Slacker.com Σελίδα προορισμού

Το Slacker Radio είναι μια αστρική υπηρεσία μουσικής online που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ακούσετε εκατοντάδες κατανεμημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτή η υπηρεσία παρέχει μια διαδραστική εμπειρία, η οποία σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε γρήγορα προσωπικούς σταθμούς της δικής σας. Αν και αυτή η υπηρεσία είναι συνδρομητική, η Slacker προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό για να μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους χωρίς κόστος. Αυτό το freebie, που ονομάζεται Slacker Basic Radio, είναι εκπληκτικά πλούσιο σε χαρακτηριστικά και περιλαμβάνει ακόμη την κινητή υποστήριξη μουσικής, η οποία είναι συχνά μια πληρωμένη επιλογή. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για κινητά που προσφέρονται για να συνδέσετε τη φορητή συσκευή σας και μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις μουσικής σας σε δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως: Facebook, Twitter και MySpace.

Αν η κινητή μουσική είναι η δική σας, υπάρχει και μια λειτουργία εκτός σύνδεσης που σας επιτρέπει να ακούτε τους αγαπημένους σας σταθμούς, τραγούδια και άλμπουμ χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο Internet. Περισσότερο "

04 του 05

Ράντο Ράντορα

Νέο Ράντο Ράντορα. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Αν ψάχνετε για έναν απλό ιστότοπο ανακάλυψης μουσικής που εκπέμπει μουσική, τότε η Πανδώρα είναι μια καλή επιλογή. Η Πανδώρα είναι μια έξυπνη ραδιοφωνική υπηρεσία στο Internet που παίζει μουσική με βάση τα σχόλιά σας. Αφού εισαγάγετε όνομα καλλιτέχνη ή τίτλο τραγουδιού, η υπηρεσία προτείνει αυτόματα παρόμοια κομμάτια με τα οποία μπορείτε να συμφωνήσετε ή να απορρίψετε. Η Πανδώρα θα θυμάται τις απαντήσεις σας και θα καθορίζει τις μελλοντικές συστάσεις.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλμπουμ και μεμονωμένα κομμάτια από υπηρεσίες ψηφιακής μουσικής όπως το Amazon MP3 και το iTunes Store μέσω συνδέσμων που εμφανίζονται στην οθόνη. Περισσότερο "

05 του 05

Amazon Prime

Άποψη του καταστήματος λήψης αρχείων μουσικής του Αμαζονίου. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Μπορεί να υπάρχει ετήσια αμοιβή ($ 99 / έτος) για την Amazon Prime, αλλά αξίζει να πάρετε την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για μια περιστροφή πριν δεσμευθείτε για συμμετοχή. Θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αμέτρητα τραγούδια χωρίς διαφημίσεις καθώς και επιλεγμένα playlist. Περισσότερο "