Μια αναθεώρηση του Zumba Exhilarate 7-DVD Workout Set με κονσέρβες τόνερ

Πόσα θερμίδες μπορεί να κάψετε με το Zumba Exhilarate;

Συγκρίνετε Τιμές

Το σετ προπόνησης Zumba Exhilarate 7-DVD σάς προσφέρει 350 λεπτά ρουτίνες για την άντληση καρδιάς για να προσθέσετε στο πρόγραμμα άσκησης. Αυτό το σετ προπόνησης Zumba δεν είναι όπως τα προηγούμενα DVD που εστιάζουν αποκλειστικά στον λατινικό χορό. Αυτό που παίρνετε αντ 'αυτού είναι ένα μείγμα μουσικών γεύσεων, το οποίο σας χορεύει σε όλα από το hip hop μέχρι την ταλάντευση. Αν ψάχνετε να πάρετε μια από τις καλύτερες προπονήσεις για τις γυναίκες, ανακαλύψτε περισσότερα σε αυτή την πλήρη αναθεώρηση του σετ προπόνησης Zumba Exhilarate 7-DVD.

Ο ιστότοπος του κατασκευαστή

Zumba.com

Τι είναι το κουτί

Πλεονεκτήματα του Zumba Exhilarate DVDs

Μειονεκτήματα του Zumba Exhilarate DVD

Παρακολούθηση θερμίδων καψίματος Χρησιμοποιώντας το DVD Zumba Exhilarate

Η ανασκόπηση κάθε DVD που περιλαμβάνεται στο σετ προπόνησης Zumba Exhilarate 7-DVD περιέχει τις θερμίδες που έκαψα. Οι μετρήσεις θερμίδων λήφθηκαν με τη χρήση του Mio Motiva Strapless Heart Rate Monitor σε κάθε προπόνηση. Οι μετρήσεις θερμίδων θα ποικίλουν ανάλογα με την ένταση της προπόνησής σας, το ύψος, το βάρος και το επίπεδο φυσικής κατάστασης, έτσι ώστε οι θερμίδες που καίγονται να εμφανίζονται εδώ πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως γενικός οδηγός.

Για να συγκρίνουν τις θερμίδες που καίγονται, αυτές οι ασκήσεις μίας ώρας επίσης μετρήθηκαν και οι μετρήσεις θερμίδων εντοπίστηκαν:

Η τάξη Zumba στο γυμναστήριο
Θερμίδες καμένη: 489

Kickboxing
Θερμίδες καμένη: 597

Αερόμπικ βημάτων
Θερμίδες καμένη: 498

Κλάση περιστροφής
Θερμίδες καμένη: 643

Ελλειπτικός
Θερμίδες καμένη: 658

Pilates
Θερμίδες καμένη: 268

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ
Θερμίδες καμένη: 670

Αναθεώρηση του Zumba Exhilarate DVDs

Βήμα-βήμα DVD

Μήκος: 55 λεπτά
Θερμίδες καμένη: 598

Θα είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε όταν φτάσουν τα DVD σας Zumba Exhilarate και αυτό το DVD σπάει τις κινήσεις που θα χρησιμοποιήσετε για το merengue, το salsa, το reggaeton, το calypso, το cumbia και τον χορό της κοιλιάς. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις του Zumba, το Exhilarate έχει ενσωματωμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να δείτε τις κινήσεις των εκπαιδευτών από το μπροστινό ή το πίσω μέρος. Απλά χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο DVD για να αλλάξετε από μπροστά προς τα πίσω.

Αν και βήμα-βήμα αισθάνεστε αργά, θα κάψετε έναν τόνο θερμίδων στα 55 λεπτά σας. Το καρδιακό ρυθμό μου ήταν πάνω και κάτω, πάνω και κάτω κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Συνέχισα να περπατώ στη θέση μου για να διατηρήσω τον καρδιακό μου ρυθμό ανυψωμένο, αντί να σταθώ γύρω από το χρονικό διάστημα που οι εκπαιδευτές εξήγησαν τις κινήσεις και τις έδειξαν πραγματικά. Η έκκληση του Step-by-Step έσπασε γρήγορα γιατί ήθελα μια συνεχή προπόνηση που δεν περιλάμβανε τις κινήσεις στάσης / εκκίνησης που κάνει αυτό το DVD.

Είναι ένα τέλειο DVD για να σας παρουσιάσω το Zumba. Παρόλα αυτά, πολλές από τις κινήσεις που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο στο DVD ενεργοποίησης.

Ενεργοποιήστε το DVD

Μήκος: 40 λεπτά
Θερμίδες καμένη: 390

Ενεργοποίηση είναι ένα άλλο καλό DVD εκκίνησης. Οι κινήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα πιο γρήγορα ρυθμιζόμενα DVD όπως Exhilarate, Mix και Fitness Concert.

Οι εκπαιδευτές Gina Grant και Tanya Beardsley, οι οποίοι σας διδάσκουν τις κινήσεις στο DVD Step-by-Step Zumba, σας καθοδηγούν και στο Activate. Πρόκειται για μια διασκεδαστική προπόνηση που δεν είναι τόσο έντονη όσο κάποια από τα άλλα DVD του σετ, αλλά ακόμα θα κάψετε αρκετές θερμίδες σε 40 λεπτά. Merengue, tropipop, τσεκούρι, σάμπα ποπ, salsa, λατινικό ποπ, hip hop, χορός της κοιλιάς και cumbia είναι μερικοί από τους τύπους των χορών που θα εκτελέσετε.

Zumba Rush DVD

Μήκος: 20 λεπτά
Θερμίδες καμένη: 267

Παρόλο που είναι μόνο 20 λεπτά, το Rush είναι μια προκλητική προπόνηση Zumba. Γρήγορα θερμαίνετε και μέχρι το τέλος του βίντεο, είστε τόσο κουρασμένοι όσο είστε όταν γυμνάζεστε σε ένα DVD με διάρκεια μιας ώρας.

Οι εκπαιδευτές Kass Martin και Loretta Bates είναι τόσο διασκεδαστικοί στην προπόνηση με αυτό που θα θέλατε να ήταν σε περισσότερα από τα DVD. Σας μεταφέρουν σε πολλά στυλ μουσικής στα 20 λεπτά σας, όπως techno, Charleston, flamenco, rumbia, calypso, merengue και samba.

Zumba Exhilarate DVD

Μήκος: 60 λεπτά
Θερμίδες καμένη: 649

Η Exhilarate θα περάσει πολύ χρόνο στο DVD player σας. Χρησιμοποιήστε το πάτωμα, δουλεύετε σε υψηλή ένταση και έχετε ιδρώτα χυτεύοντας το πρόσωπό σας καθώς χορεύετε με funk fusion, merengue, reggaeton, salsa, cumbia, tango, swing και πολλά άλλα.

Η χημεία μεταξύ του δημιουργού Zumba Beto Perez και του εκπαιδευτή Melissa Chiz είναι ηλεκτρική. Ο δολοφόνων τους δολοφόνος σας παροτρύνουν να σηκωθείτε και από τον καναπέ.

Σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, η ενέργειά τους και ακόμη και τα χαμόγελά σας κρατούν σε κίνηση και διασκέδαση μαζί τους. Γι 'αυτό το Exhilarate είναι το αγαπημένο μου DVD των επτά που περιλαμβάνονται στο σετ.

Ripped DVD

Μήκος: 60 λεπτά
Θερμίδες καμένη: 601

Αυτό είναι το μόνο DVD που χρησιμοποιεί τα Zumba Toning Sticks. Χρησιμοποιούνται μόνο στα πρώτα 30 λεπτά του τμήματος του Zumba Toning αυτού του DVD.

Οι Beto Perez και Jani Roberts χρησιμοποιούν τα βαρύτερα sticks των 2,5 λιβρών, τα οποία σας λένε να προχωρήσετε στην ιστοσελίδα για να αγοράσετε προτού καν ξεκινήσετε την προπόνηση σας. Η Pamela Socorro χρησιμοποιεί τα μπαστούνια ενός λιβρών. Μερικοί από τους χορευτές Zumba στο παρασκήνιο χρησιμοποιούν βαρύτερα Toning Sticks και μερικοί χρησιμοποιούν τα ελαφρύτερα.

Αισθάνεσαι σαν να βλέπεις τα δροσερά παιδιά με τα μοβ βαρύτερα βάρη τους, ενώ στέκεσαι εκεί με τα ραβδιά σου. Αμέσως ένιωσα σαν να ήθελα τα βαρύτερα βάρη, αλλά αυτό θα ήταν άλλο 25 δολάρια για περόνη πάνω.

Σε μία λίβρα η κάθε μία, τα Τόνικα που περιλαμβάνονται στο κουτί είναι πολύ ελαφριά. Ακόμα κι αν ξεκινάτε απλά ένα πρόγραμμα γυμναστικής, δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν ξεπεράσετε αυτά τα βάρη. Αλλά επειδή χρησιμοποιείτε αυτά μόνο για 30 λεπτά από τα 350 λεπτά της προπόνησης σε ολόκληρο το σετ, είναι εύκολο να κρατήσετε τα μπαστούνια μιας λίρας και τα μετρητά σας.

Κάνουν ένα θόρυβο τύπου ραβδί βροχής όταν τους κουνάτε. Αλλά επειδή δεν κάνουν πολλά για την προπόνηση μου, τους έδωσα στους τέσσερις χρονών μου. Τους αγαπά πολύ περισσότερο από ό, τι κάνω.

Το Ripped είναι ένα ενδιαφέρον DVD επειδή δεν νιώθεις σαν να δουλεύεις σκληρά. Αλλά ο μετρητής θερμίδων δεν βρίσκεται. Μια ώρα από αυτό το DVD και έκαψα περισσότερες από 600 θερμίδες.

Για το τμήμα Sentao της προπόνησης, θα χρειαστείτε μια καρέκλα. Θα χορέψετε γύρω από την καρέκλα σας και θα καθίσετε σε αυτό για μέρος της προπόνησης. Θα είστε πάνω-κάτω, που είναι ένας καλός τρόπος για να αλλάξετε την προπόνησή σας.

Μερικά από τα στυλ μουσικής που χορεύετε στο Zumba Ripped είναι η λατινική ντίσκο, η μπερνέ, η κουμπία, η σάλσα, η κονγκ και η κούνια.

Zumba Mix DVD

Μήκος: 55 λεπτά
Θερμίδες καμένη: 520

Το Mix τρέχει ένα δευτερόλεπτο πίσω από το Exhilarate ως το αγαπημένο μου DVD σε αυτό το σετ. Αυτή η συλλογή μουσικής σε όλο τον κόσμο σας χορεύει σε πολλές χώρες.

Είναι ένα εξαπατητικό DVD που σας κάνει να σκεφτείτε: "Ω, αυτό το τραγούδι δεν θα μου δώσει μεγάλη προπόνηση επειδή είναι πολύ αργή". Ξαφνικά, δουλεύεις τόσο σκληρά που λυπάσαι τη σκέψη.

Ο δημιουργός της Zumba Beto Perez ή ο δάσκαλος Tanya Beardsley χορεύουν με έναν επισκέπτη του οποίου οι ρίζες είναι αυθεντικές. Προπόνηση με έναν πραγματικό χορευτή φλαμένκο και έναν χορευτή της κοιλιάς, για παράδειγμα. Η σύντηξη Bollywood, το hip hop, το sino, η σύντηξη και η αφρικανική είναι μόνο μερικά από τα άλλα είδη μουσικής που θα χορέψετε στο Mix.

Zumba Γυμναστήριο Συναυλία DVD

Μήκος: 60 λεπτά
Θερμίδες καμένη: 626

Εκατοντάδες λάτρεις της Zumba συγκεντρώνονται για ένα γιγαντιαίο χορευτικό πάρτι στο Fitness Concert. Είναι μια όμορφα παραγόμενη ζωντανή έκδοση μιας προπόνησης Zumba.

Η χορογραφία είναι η ίδια με το Exhilarate DVD, αλλά δεν το καταλαβαίνεις, γιατί είναι τόσο λαμπερή παραγωγή. Ο Beto Perez παίρνει το επίκεντρο με άλλους επαγγελματίες του Zumba σε προβολή 360 μοιρών.

Το κοινό συμμετέχει και ο ενθουσιασμός τους είναι μολυσματικός. Νιώθεις ότι είσαι μέρος της δράσης.

Το Fitness Concert DVD είναι ένας καλός τρόπος για να διαλύσετε τη ρουτίνα της προπόνησής σας. Αντί να παρακολουθείτε τους εκπαιδευτές, κοιτάξτε τη φωτογραφική μηχανή για να σας καθοδηγήσει μέσα από την προπόνησή σας, γίνετε ένας σε ένα πολύ δυναμικό πλήθος.

Οδηγός προγράμματος Zumba Exhilarate

Ο οδηγός προγράμματος είναι ένα φυλλάδιο 49 σελίδων που περιλαμβάνεται στο σετ προπόνησης Zumba Exhilarate 7-DVD. Περιέχει συμβουλές εκπαίδευσης, εβδομαδιαίο προγραμματισμό προπόνησης, παραδείγματα εκτάσεων, πρόγραμμα επιτάχυνσης λίπους 10 ημερών με συνταγές και πολλά άλλα.

Συγκρίνετε Τιμές

Αποποίηση ευθύνης - Το Zumba Fitness Exhilarate: Το σετ DVD Ultimate Experience αγοράστηκε για αναθεώρηση από έναν διαδικτυακό έμπορο λιανικής πώλησης. Το συνολικό κόστος με τη ναυτιλία ήταν $ 98.94.