Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Κλείσιμο έναντι αναστολής Facebook

Για να κλείσετε το Facebook και να τερματίσετε μόνιμα τον λογαριασμό σας μπορεί να είναι δύσκολο επειδή υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να κλείσετε τους λογαριασμούς Facebook βάσει του αν θέλετε να διατηρήσετε την επιλογή επανενεργοποίησης του αναγνωριστικού χρήστη αργότερα.

Αλλά για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μια καθαρή, μόνιμη έξοδο και να διαγράψουν το Facebook από τη ζωή τους, εδώ είναι μια απλή περίληψη για το πώς να το κάνουμε και τι πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν βγάλουμε το βύσμα.

Κλείστε το Facebook εναντίον του Facebook

Η γλώσσα που χρησιμοποιεί το δίκτυο για να κάνει μόνιμη διακοπή λογαριασμού είναι η διαγραφή του λογαριασμού Facebook - με άλλα λόγια, το "delete" είναι το ρήμα που χρησιμοποιεί το Facebook για να περιγράψει ένα μη αναστρέψιμο κλείσιμο λογαριασμού. Όταν οι χρήστες "διαγράψουν" τους λογαριασμούς τους, δεν μπορούν να ανακτήσουν αργότερα κανένα από τα στοιχεία του λογαριασμού τους, φωτογραφίες ή δημοσιεύσεις. Για να επανέλθω στο Facebook, θα πρέπει να ξεκινήσει έναν εντελώς νέο λογαριασμό.

Για όσους θέλουν απλώς μια προσωρινή αναστολή ή που θέλουν να διατηρήσουν τη δυνατότητα να επανενεργοποιήσουν το αναγνωριστικό τους και τις πληροφορίες σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη αργότερα, το ρήμα που χρησιμοποιεί το Facebook είναι "απενεργοποίηση" και αυτή η διαδικασία είναι διαφορετική. (Δείτε τον ξεχωριστό οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του Facebook ή την προσωρινή αναστολή του λογαριασμού σας.)

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το υλικό που βάζετε στο διαδίκτυο ως επί το πλείστον καθίσταται απρόσιτο για τους "φίλους σας" καθώς και για όλους τους άλλους στο δίκτυο, είτε μόνιμα (αν διαγράψετε) είτε προσωρινά (αν απενεργοποιήσετε.) Κάθε διαδικασία έχει διαφορετική μορφή για να συμπληρώσετε. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να διαγράψετε ή να κλείσετε ένα λογαριασμό στο Facebook, όχι να το αναστείλετε.

Κλείνοντας το Facebook για καλό

Εντάξει, έτσι αποφάσισε ότι είχατε αρκετό από το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο. Πώς θα πρέπει να κλείσετε μόνιμα το λογαριασμό σας στο Facebook;

Λίγα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πρώτα:

Αποθηκεύστε τα πράγματά σας

Πόσες φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύσατε και έχετε αντίγραφα ασφαλείας αυτών είτε online είτε online; Εάν τα μοναδικά σας αντίγραφα είναι στο Facebook, θα σας ενοχλήσουν εάν πάνε όλα μακριά; Αν ναι, ίσως θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να αποθηκεύσετε ορισμένες από τις εικόνες χωρίς σύνδεση πριν κλείσετε το λογαριασμό σας. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κατεβάσετε το αρχείο σας στο Facebook. Μεταβείτε στις "ρυθμίσεις λογαριασμού", μετά "γενικές", στη συνέχεια "κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων μου στο Facebook", στη συνέχεια "ξεκινήστε το αρχείο μου".

Στοιχεία επικοινωνίας για τους φίλους

Έχετε πολλές επαφές / φίλους στο Facebook που δεν έχετε στη λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή σε άλλο δικτυακό τόπο όπως το LinkedIn; Αν ναι, μπορεί να θέλετε να μετακινηθείτε στη λίστα των φίλων σας και να δημιουργήσετε αντίγραφο των στοιχείων επικοινωνίας για τα άτομα που πιστεύετε ότι μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε ή να επικοινωνήσετε αργότερα. Και αν υπάρχουν πάρα πολλά, τότε ίσως να εξετάσετε την προσωρινή διαδρομή αναστολής και όχι τη διαδρομή μόνιμης διαγραφής, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Facebook για να δείτε ξανά τη λίστα επαφών σας εάν χρειάζεστε πρόσβαση. Τουλάχιστον, φροντίστε να κατεβάσετε το αρχείο του Facebook σας όπως περιγράφεται παραπάνω: θα περιλαμβάνει μια λίστα με όλους τους φίλους σας. Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε μια ανάρτηση που να ζητά από τους φίλους σας να σας ειδοποιήσουν με τις πληροφορίες επικοινωνίας τους και να συμπεριλάβουν τα γενέθλια τους. Γνωρίζοντας τα γενέθλια των φίλων είναι ένα πράγμα που οι άνθρωποι λένε ότι πραγματικά λείπουν μετά την αποχώρηση από το Facebook.

Εφαρμογές Web

Έχετε πολλές άλλες εφαρμογές στον Ιστό ή στο κινητό σας τηλέφωνο που χρησιμοποιούν σήμερα το αναγνωριστικό σας Facebook ως τη σύνδεσή σας; Παραδείγματα μπορεί να είναι το Instagram, το Pinterest ή το Spotify. Αν έχετε πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Facebook, ίσως είναι μια ταλαιπωρία να κλείσετε τον λογαριασμό σας σε μόνιμη βάση, επειδή θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τα στοιχεία σύνδεσης για κάθε εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τη σύνδεσή σας στο Facebook μεταβαίνοντας σε "ρυθμίσεις λογαριασμού" από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια επιλέξτε "APPS". Οι περισσότερες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να εισάγετε και να αλλάξετε τα στοιχεία σύνδεσης, αλλά όχι όλα. Απλά φροντίστε να το ελέγξετε πριν κλείσετε μόνιμα το Facebook.

Εύρεση και συμπλήρωση του & # 34; Διαγραφή & # 34; Μορφή

Εντάξει, έτσι τώρα έχετε αποφασίσει ότι είστε έτοιμοι να κλείσετε το λογαριασμό σας για το καλό και να σταματήσετε το Facebook.

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε, αλλά η φόρμα εξόδου μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί αφού το Facebook δεν το αναγράφει πλέον κάτω από τις "ρυθμίσεις του λογαριασμού σας". Μπορείτε πάντα να πάτε στη βοήθεια Facebook και να αναζητήσετε "διαγράψτε το Facebook" ή απλά χρησιμοποιήστε αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο για τη σελίδα "διαγράψτε το λογαριασμό μου" στο Facebook. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τη φόρμα αφού διαβάσετε τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες για τη "διαγραφή" του λογαριασμού σας.

Αρχικά, η σελίδα διαγραφής πρέπει να περιέχει την ακόλουθη προειδοποίηση: "Εάν δεν νομίζετε ότι θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θα θέλατε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας, μπορούμε να το φροντίσουμε για εσάς. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε να επανενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας να αποκτήσετε λογαριασμό ή να ανακτήσετε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που έχετε προσθέσει. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Διαγραφή του λογαριασμού μου".

Εάν αυτό είναι πράγματι αυτό που θέλετε - να εγκαταλείψετε μόνιμα το δίκτυο - τότε προχωρήστε και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Διαγραφή του λογαριασμού μου" για να ξεκινήσετε. Θα εξακολουθείτε να έχετε μια άλλη οθόνη όπου μπορείτε να αλλάξετε γνώμη.

Η επόμενη οθόνη θα σας ζητήσει μερικές ερωτήσεις προτού σας καλέσει να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας. Λάβετε υπόψη σας, αφού επιβεβαιώσετε, η διαγραφή δεν μπορεί να ανακληθεί.

Το Facebook λέει ότι χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να διαγραφεί ο λογαριασμός. Ενώ μερικά υπολειπόμενα ίχνη του αναγνωριστικού χρήστη σας μπορούν να παραμείνουν θαμμένα μέσα από τις βάσεις δεδομένων του Facebook, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν θα είναι προσβάσιμη σε εσάς, το κοινό ή οποιονδήποτε άλλο στο Facebook.

Περισσότερες Βοήθεια για την Άφιξη του Facebook

Το Facebook έχει τη δική του σελίδα βοήθειας για τη δημιουργία λογαριασμών και την έξοδο από το δίκτυο.

Εδώ είναι μερικοί συνηθισμένοι λόγοι για να διαγράψετε το Facebook που οι άνθρωποι συχνά αναφέρουν όταν φεύγουν.

Επτά προειδοποιητικά σημάδια του εθισμού στο Facebook