Πώς να Stream Android παιχνίδια

Διαφορετικές υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να κάνετε streaming με παιχνίδια

Τα βιντεοπαιχνίδια ροής γίνονται γρήγορα ένα πολύ δημοφιλές παρελθόν και ένας τρόπος για να εμπλακούν οι άλλοι σε κάτι που διαφορετικά θα μπορούσε να είναι μια μοναχική δραστηριότητα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με παιχνίδια PC ή κονσόλας: είναι δυνατή η ροή παιχνιδιών Android σε μυριάδες τρόπους και ορισμένες υπηρεσίες σας επιτρέπουν να κάνετε ροή από τη συσκευή σας χωρίς κάρτα λήψης.

Τράβηγμα

Τράβηγμα

Εάν διαθέτετε μια συσκευή Nvidia , μπορείτε να προβάλλετε το Twitch από αυτούς, αλλά διαφορετικά θα χρειαστείτε μια κάρτα λήψης για να κάνετε streaming. Οι προσπάθειες του Twitch σε ένα API έπεσαν στο πρόσωπό του, καθώς πολύ λίγα παιχνίδια τον υποστήριζαν στο iOS και δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει μια εφαρμογή Android με δυνατότητες συνεχούς ροής.

Χρησιμοποιώντας μια κάρτα λήψης δεν είναι εγγενώς κακό, αλλά στο Android, είναι ένα πρόβλημα επειδή δεν έχουν όλες οι συσκευές HDMI εξόδους μέσω θύρας HDMI, MHL ή SlimPort. Επίσης, ορισμένες συσκευές πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα HDCP - το Nexus 4 είχε αυτό το θέμα πίσω την ημέρα.

Επίσης, ο Twitch τρέχει στο ζήτημα της καθυστέρησης ροής. Ουσιαστικά, τα ρεύματα καθυστερούν αρκετά ώστε να καθιστά δύσκολη την έγκαιρη ανταπόκριση των συνομιλητών, καθώς έχουν περάσει μερικά δευτερόλεπτα πριν απαντήσετε σε αυτό που λένε. Το Twitch είναι μια αξιόπιστη κατάσταση αναμονής, αλλά δεν πρέπει να είναι το τελευταίο μέρος που ψάχνετε για να μεταδώσετε το gameplay σας. Περισσότερο "

YouTube Gaming

YouTube

Η επίσημη υπηρεσία ροής της Google διαθέτει μια πολύ κατάλληλη εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε όλα τα αγαπημένα streamers και παιχνίδια του YouTube για να τα παρακολουθήσετε ζωντανά. Και η ροή είναι πολύ βολική, πάρα πολύ: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο στις μεταγενέστερες εκδόσεις του Android για να κάνετε streaming παιχνίδια όπως θέλετε. Ενώ η ροή απευθείας από το Android δεν είναι ακόμα τέλεια, η λύση της Google είναι ίσως η πιο σταθερή και λειτουργική που μπορείτε να φτάσετε μέχρι τώρα.

Δεν τρέχει σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα για το Android, αν και: Για να εγγράψετε ήχο παιχνιδιού, πρέπει να εκκινήσετε την ένταση στα ηχεία, ώστε να αυξάνεται η ένταση του παιχνιδιού από το εσωτερικό μικρόφωνο. Ίσως να υπάρχουν λύσεις μέσω αναμικτών και εξωτερικού υλικού για να αναμειγνύονται στον ήχο του παιχνιδιού και οποιοδήποτε εξωτερικό μικρόφωνο, αλλά αισθάνεται τόσο περίεργα χαμηλή πιστότητα για μια επίσημη λύση της Google. Ίσως αργότερα οι εκδόσεις Android θα διορθώσουν αυτό το ζήτημα, αλλά τώρα δεν μιλάτε για την πιο αριστοκρατική εμπειρία streaming.

Επίσης, το YouTube Gaming εξακολουθεί να είναι ένα είδος εκκίνησης όσον αφορά τη ροή δεδομένων και είναι κοινό κονσόλας / υπολογιστή. Το gaming κινητής τηλεφωνίας μπορεί να έχει λίγο περισσότερο από ένα αποτύπωμα επειδή η ροή Android μπορεί να γίνει, αλλά μπορεί να είναι ένα περίεργο μείγμα ανάμεσα στο να έχεις ένα ισχυρό ακροατήριο και όχι. Η εφαρμογή είναι μεγάλη και ίσως να σας πείσει να την χρησιμοποιήσετε μόνο και μόνο επειδή η ροή από αυτήν λειτουργεί καλύτερα από εγγενή Android. Περισσότερο "

Mobcrush

Mobcrush

Αυτή η υπηρεσία συνεχούς ροής αποκλειστικά για κινητά είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα. Έχετε ένα κοινό που θέλει να παρακολουθήσει κινητά παιχνίδια, μερικοί κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί ρέουν τακτικά στην υπηρεσία και η υπηρεσία λειτουργεί πολύ καλά, ανεξάρτητα από το πώς το χρησιμοποιείτε. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι η εφαρμογή για να κάνει περισσότερα από απλά ροή ροής δεν είναι αυτή τη στιγμή στο Google Play (ούτε και στο App Store).

Επίσης, η ροή εξακολουθεί να είναι πολύ βήτα - ακόμα και το ικανό και κοντινό stock Nvidia Shield K1 έχει προβλήματα σταθερότητας. Και αν η συσκευή σας Android δεν υποστηρίζει ροή, δεν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας κάρτας λήψης αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμα κάποια βήματα που πρέπει να λάβει ο Mobcrush προκειμένου να γίνει το κυρίαρχο σπίτι για κινητά streaming, αλλά έχει δυναμικό. Περισσότερο "

Kamcord

Kamcord

Ήταν μία από τις πρώτες υπηρεσίες που πραγματοποίησαν την εγγραφή στο gameplay και έχουν περιστρέφεται αργά. Προσφέρουν μια εφαρμογή Android για ζωντανή ροή και ήταν μπροστά από την Mobcrush στην απελευθέρωσή της για Android, αν και ο Mobcrush έκανε ζωντανές ροές iOS πριν από το Kamcord. Το Kamcord, ωστόσο, παρέχει ένα κλειδί συνεχούς ροής, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε ροή μέσω μιας κάρτας συλλογής και λογισμικού όπως το OBS ή το XSplit ή ακόμα και χρησιμοποιώντας έναν απομακρυσμένο διακομιστή κατοπτρισμού στον υπολογιστή σας.

Ποια είναι η χρήση μεταξύ του Kamcord και του Mobcrush; Παρόλο που είναι βέβαια αμφισβητήσιμο το ποιος σχεδιάζει μεγαλύτερους αριθμούς - ούτε ο Mobcrush ούτε ο Kamcord αναγκάζονται να τραβήξουν απαραιτήτως τα τεράστια είδη ακροατηρίων που μπορούν να πάρουν δημοφιλή παιχνίδια και ρέματα στο Twitch - είναι το είδος της επιλογής του χρήστη ως προς ποιον να πάει. Το Kamcord έχει μερικές ακόμα επιλογές, αλλά η εφαρμογή του Mobcrush μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα ή η κοινότητα ίσως να είναι προτιμότερη εκεί.

Ίσως να προτιμάτε το ένα-όπως-ανά-ρεύμα του Mobcrush, ή όπως το Periscope της Kamcord-esque καρδιές. Ειλικρινά, μειώνεται η προτίμηση των χρηστών και συνιστάται η δοκιμή και των δύο. Περισσότερο "

Hitbox

Hitbox

Το Hitbox δεν έχει απαραιτήτως κανένα σχέδιο σχετικό με κινητά, το οποίο έχει κάνει δημόσια, αλλά αξίζει να σημειωθεί αν έχετε κάρτα λήψης επειδή υποφέρουν από ελάχιστη καθυστέρηση ροής. Αυτό είναι πολύτιμο όταν μιλάτε σε μια κοινότητα, επειδή μπορείτε πραγματικά να ανταποκρίνεστε στη συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, σε αντίθεση με την καθυστέρηση ροής που χρησιμοποιούν πολλές υπηρεσίες. Αν εστιάζετε στην απόδοση και αυτός ο παράγοντας είναι καθοριστικός για εσάς, το Hitbox είναι ίσως μια υπηρεσία που πρέπει να εξετάσετε. Περισσότερο "