Τα καλύτερα παιχνίδια Android αποκαλύφθηκαν στις συμβάσεις παιχνιδιών της Άνοιξης

Από ενδιαφέρουσες indies σε τίτλους μεγάλου ονόματος

Οι εαρινές συμβάσεις, όπως το Game Developers Conference και το South by Southwest, αποκάλυψαν μερικά ενδιαφέροντα κινητά παιχνίδια που θα χτυπήσουν αργότερα φέτος. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

01 από 08

Κρυμμένοι λαοί

Adriaan de Jongh, Sylvain Tegroeg

Κρίναμε στο Big Indie Pitch πίσω στο GDC το 2014, και ήταν μια έντονη εμπειρία, παίρνοντας δεκάδες παιχνίδια σε ένα διάστημα δύο ωρών. Ήταν τρελός, αλλά ο Bounden από το Game Oven, ένα εκπληκτικό τοπικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες , έριξε το νικητή. Ο φούρνος παιχνιδιών δεν είναι τίποτα περισσότερο, αλλά ο Adriaan de Jongh του στούντιο εργάζεται τώρα σε ένα κομψό παιχνίδι του Waldo που ονομάζεται Κρυφό λαοί. Μόνο με την έννοια και το στυλ, φαίνεται μάλλον καλό. Αλλά κερδίζοντας το αργότερο Big Indie Pitch είναι ένα καλό σημάδι για τις προοπτικές του παιχνιδιού.

02 από 08

Το παιχνίδι Batman του Telltale

Πειραματικά παιχνίδια

Το Telltale είναι ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας σε επεισοδιακά αφηγηματικά παιχνίδια. Κανείς άλλος δεν πλησιάζει στο πεδίο. Ότι κάνουν μια σειρά βασισμένη στο Batman, ένας από τους πιο δημοφιλείς υπερήρωες με μια πλούσια ιστορία και μια τεράστια βάση χαρακτήρων για να αντλήσει από, είναι πολλά υποσχόμενη. Ότι κάνουν αυτό με μια βαθμολογία M ESRB φαίνεται πραγματικά συναρπαστικό. Το σκοτεινό και λιτό Batman έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του χαρακτήρα, και η λήψη του Telltale στον σκοτεινό ιππότη αξίζει να το παρακολουθήσετε, ειδικά μετά από τα footage που αποκάλυψαν στο SXSW.

03 του 08

Θησαυρός Buster

PixelLicker και ψυχαγωγία FDG

Το Slayin είναι ένα από τα καλύτερα ρετρό παιχνίδια εμπνευσμένα από το κινητό σας και η ομάδα ανάπτυξης επιστρέφει αρκετά χρόνια μετά την απελευθέρωση του παιχνιδιού για να ξεκινήσει τελικά ένα νέο τίτλο. Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του GDC και μπορεί να αναπαραχθεί στο περίπτερο του Clickteam στο πάτωμα της έκθεσης, αυτό φέρνει φλίπερ και Monster Strike-esque gameplay με χαρακτήρες αναπηδώντας από τους τοίχους, σε συνδυασμό με το crawling μπουντρουμιών σαν το αρχικό Zelda. Όλα αυτά αναμιγνύονται με ένα αστρικό στυλ pixel και ένα soundtrack για να πεθάνει από το τρέιλερ. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας φανταστικός τρόπος να χαθεί πολύς χρόνος, αν ο Slayin ήταν οποιαδήποτε ένδειξη.

04 του 08

Παρακαλώ μην αγγίζετε οτιδήποτε VR

BulkyPix

Το αρχικό PDTA είναι ένα ενδιαφέρον μικρό παιχνίδι, όπου μπορείτε να λύσετε γρίφους για να αποκαλύψετε τερματισμούς στο μυστηριώδες μηχάνημα του παιχνιδιού. Η έκδοση VR φαίνεται σαν μια ενδιαφέρουσα ανωμαλία, καθώς το παιχνίδι έχει ξαναχτιστεί σε 3D για να σας δώσει μια πολύ διαφορετική εμπειρία του παιχνιδιού. Ακόμη και ο διάλογος με φωνή έχει προστεθεί. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά για να γίνει ίσως το παιχνίδι περισσότερο σαν το The Stanley Parable, και τα footage του παιχνιδιού ήδη αποκαλύπτουν ότι πρόκειται να υπάρξουν νέες εκπλήξεις για τους ανθρώπους που έπαιξαν ήδη το πρωτότυπο. Αυτός είναι έτοιμος να χτυπήσει το Gear VR τον Απρίλιο.

05 του 08

Super Stickman Golf 3

Wikimedia Commons

Το Noodlecake, αν και ίσως είναι πιο γνωστό στο Android για τις εργασίες εκτύπωσης και δημοσίευσης, είναι δύσκολο να εργαστεί για την πιο πρόσφατη είσοδο στη σειρά που είναι πιο γνωστή. Θα πρέπει να φέρει περισσότερα από τα τρελά μαθήματα και τη δράση για πολλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου στοιχείου της Λιγκ, αλλά με μια φανταστική νέα δυνατότητα παιχνιδιού: την ικανότητα να βάλει το γύρισμα στην μπάλα. Είναι ένα χρήσιμο τέχνασμα από το Mario Golf, αλλά πρέπει να κάνει κάποια ενδιαφέρουσα δράση εδώ. Ειδικά με την εύχρηστη λειτουργία του μετρητή σπιν, που θα προσθέσει στην ποικιλία που έχετε εδώ.

06 του 08

Magic Mountain

Ομπρέλα

Η ομάδα της Umbrella έχει κάνει κάποιους διασκεδαστικούς κυνηγούς σκορ, συμπεριλαμβανομένων των Boom Dots και Down the Mountain, και έχουν περισσότερα στο έργο. Αλλά το Magic Mountain αντιπροσωπεύει την προσπάθειά τους να κάνουν ένα μεγαλύτερο παιχνίδι εμπνευσμένο από RPG. Είμαι περίεργος να δούμε πώς βγαίνει έξω, αλλά είναι σίγουρα η πιθανή εκπλήρωση της υπόσχεσης ότι οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές έχουν - κάνουν τα μικρής κλίμακας πράγματα που παίρνουν mega-δημοφιλή για να έχουν τη γείωση για να κάνουν κάτι που εκρήγνυται αργότερα.

07 του 08

Spellbinders

Spellbinders

Το Kiloo, εκδότης του αξιόλογου ατελείωτου δρομέα Subway Surfers , πρόκειται να πηδήξει στο γοργό κινητό πεδίο για πολλούς παίκτες το οποίο ο Clash Royale αρχίζει να εκλαϊκεύει. Μπορείτε να δημιουργήσετε τράπουλα με διαφορετικά minions και ξόρκια για να χρησιμοποιήσετε και να αναπτύξετε στις 3 διαφορετικές λωρίδες. Με περιόδους 2-4 λεπτών και μερικούς ήρωες που ονομάζονται titans για να παίξουν σαν να αντιμετωπίζουν ζημιές όταν είναι δυνατόν. Ο στόχος είναι να δοκιμάσετε και να πάρετε τον έλεγχο των σημείων ελέγχου στις διάφορες λωρίδες, ώστε να έχετε ένα στυλ παιχνιδιού push-and-pull που ταιριάζει περισσότερο με την Call of Champions ή με ένα παραδοσιακό MOBA. Αναμείνετε να βλέπετε πολλά άλλα παιχνίδια όπως αυτό που ξεκινάει στο εγγύς μέλλον, αλλά αυτό μοιάζει πολύ ελπιδοφόρο τώρα.

08 από 08

Minecraft Gear VR

Mojang

Αν κάτι πρόκειται να πουλήσει τις μονάδες Samsung Gear VR, πρέπει να είναι το Minecraft. Το παιχνίδι έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και συναρπαστικό ήδη, αλλά επιτρέψτε στους ανθρώπους να δουν τις δημιουργίες τους και τους κόσμους που εξερευνούν στην εικονική πραγματικότητα; Εάν αυτό δεν φαίνεται ελκυστικό, θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ακουστικό VR για τον εαυτό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή VR δολοφόνων, και ίσως ειδικά για κινητά, τι χρειάζεται να γίνει η πλατφόρμα ως κυρίαρχος παίκτης.