Τα καλύτερα παιχνίδια VR του Google Cardboard για check out

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας για οποιοδήποτε τηλέφωνο Android.

Είμαστε ακόμα στις πρώτες μέρες του παιχνιδιού VR ως κάτι περισσότερο από διαδηλώσεις. Αλλά με το Google Cardboard, μπορείτε να παίξετε πραγματικά παιχνίδια VR αυτή τη στιγμή - ακόμα και από ένα smartphone . Ενώ ο αριθμός των μεγάλων, τεράστιων εμπειριών δεν είναι τεράστιος, υπάρχουν μερικοί κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι και παιχνίδια που έβαλαν μια νέα προοπτική στους οικείους κλασικούς που έπρεπε να έχουν μεταξύ των επιλογών των παιχνιδιών VR του Google Cardboard.

Caaaaardboard!

Dejobaan

Εύκολα το πιο cool παιχνίδι VR που μπορείτε να αποκτήσετε τώρα, Caaardboard! είναι μια έκδοση του AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA! από το Dejobaan Studios, το οποίο ήταν ήδη ένα εξαιρετικό κινητό παιχνίδι. Αυτό είναι ένα παιχνίδι ελεύθερης πτώσης, όπου πετάτε γύρω από τα εμπόδια στην ταχεία κάθοδο σας, και ράβετε ψηλά αποτελέσματα πετώντας από τις πύλες στο δρόμο προς τα κάτω. Είναι μια έντονη εμπειρία!

Τώρα, τράνταγμα στο Google Cardboard, και ξαφνικά Caaaaardboard! γίνεται ένα παράλογο συναρπαστικό πράγμα. Είναι ένας τόνος διασκέδασης σε 2D, αλλά σε 3D; Αυτή είναι μια υπερβατική εμπειρία και εάν διαθέτετε ένα τηλέφωνο Android και ένα σετ καρτών, θα πρέπει να το ελέγξετε. Περισσότερο "

Vanguard V

ZeroTransform

Αυτό το VR shoot 'em up ξεκινάει με τη μετα-παραπομπική γραμμή του πόσο περίεργο είναι να βλέπεις τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο. Το οποίο δεν είναι λάθος, αισθάνεται περίεργο! Αλλά μπορείτε να το συνηθίσετε, καθώς πετάτε μέσα σε πανέμορφα διαστημικά περιβάλλοντα, ανατινάζοντας όλους τους εχθρούς που φτάνουν στο δρόμο σας. Έχοντας την προοπτική τρίτου προσώπου σας επιτρέπει να έχετε μια αίσθηση τόπου και προοπτικής, ιδιαίτερα με τα αντικείμενα που πετούν πέρα ​​από σας. Όταν πετάτε μέσα από τις τρύπες μιας γιγαντιαίας διαστημικής δομής, είναι μια πολύ δροσερή στιγμή. Το ίδιο το παιχνίδι έχει φανταστικές τιμές παραγωγής για ένα δωρεάν παιχνίδι VR και είναι αρκετά υπέροχο.

InCell VR

Nival

Ο Nival, ένας εκδότης πολλών παιχνιδιών για κινητά, κατάφερε να παραδώσει ένα όμορφο μικρό παιχνίδι το οποίο καταφέρνει να συνδυάσει μια συναρπαστική εμπειρία 3D εικονικής πραγματικότητας με ένα κομμάτι της διαδραστικότητας. Στραγγίζετε τους σωλήνες, προσπαθώντας να συλλέξετε υλικά για να θεραπεύσετε το άτομο του οποίου το σώμα βρίσκεστε μέσα, να επιταχύνετε την ταχύτητα και να αποφύγετε τις επιβραδύνσεις. Μπορείτε να παίξετε αυτό έξω από το VR, αλλά παίζοντας σε λειτουργία VR σας δίνει μια πραγματικά συναρπαστική αίσθηση ταχύτητας και παρουσίας που δεν παίρνετε διαφορετικά με το παιχνίδι. Ίσως να μάθετε κάτι για το πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα και πώς επηρεάζουν οι ιοί. Εάν είστε συνδεδεμένοι για μετρητά, η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού, InMind, μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητά σας. Περισσότερο "

Παλμών πρωτονίων

Παλμών πρωτονίων

Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά ένα φανταστικό παράδειγμα των δυνατοτήτων του παιχνιδιού VR. Τα τρισδιάστατα τούβλα έχουν σίγουρα υπάρξει πριν, αλλά πάντα φαινόταν να λείπει κάποιο στοιχείο της δυνατότητας αναπαραγωγής. Ευτυχώς, το Proton Pulse το παραδίδει τοποθετώντας την εμπειρία στο VR, δίνοντάς σας ένα βάθος και μια προοπτική αίσθησης που πηγαίνει πολύ μακριά για να κάνετε το παιχνίδι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο. Οι γυμναστικές λήψεις απαιτούν κάποια πρακτική, δεδομένου ότι είστε συνηθισμένοι σε 2D breakers. Αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερη από ό, τι οποιαδήποτε άλλη λήψη 3D παιχνίδια Breakout, επειδή το βάθος, μαζί με ομαλή γυροσκοπική ελέγχους, σας δίνει το σημείο αναφοράς που πρέπει να απολαύσετε σωστά αυτό. Περισσότερο "

Τέλος διαστήματος VR

Τζούστιν Wasilenko

Τα VR και τα διαστημικά παιχνίδια είναι φυσικά κατάλληλα για το ένα το άλλο. Το τεράστιο άνοιγμα του χώρου μεταφράζεται όχι μόνο στο βάθος που προσφέρει το VR αλλά και στην αντίληψη των ελεύθερων αντικειμένων στο διάστημα που πετούν γύρω σας. Αυτό που τελειώνει ο χώρος είναι ιδιαίτερα να σας επιτρέψει να παίξετε ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να κοιτάξετε γύρω σας, πυροβολώντας εχθρικά πλοία. Τα παιχνίδια που σας επιτρέπουν να παίζετε σε 360 μοίρες, ακόμα και από πάνω προς τα κάτω, όπως το End Space, είναι μερικές από τις ισχυρότερες εμπειρίες του VR. Και επειδή η μηδενική βαρύτητα του χώρου επιτρέπει σε φυσικά σενάρια για τους παίκτες να διερευνήσουν τι μπορούν να κάνουν με το VR. Περισσότερο "

Αυτά τα παιχνίδια σας δίνουν μια γεύση από τα δυνατά σημεία της VR.

Ενώ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι VR σε κινητά για τη μαζική αγορά και όχι μόνο για τους χρήστες Samsung γίνεται, μπορείτε εύκολα να δείτε τι μπορεί να κάνει το δυναμικό του VR για τυχερά παιχνίδια δοκιμάζοντας αυτούς τους τίτλους έξω.