Τα 10 καλύτερα παιχνίδια ρόλων για το Android

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε αν έχετε τη συσκευή σας Android μαζί σας, υπάρχουν κόσμοι περιπέτειας για εξερεύνηση. Το Android διαθέτει έναν τόνο από εξαιρετικά RPG που μπορούν να προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένων κλασικών παλιών σχολών και εξαιρετικών νέων τίτλων. Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα.

01 από 10

Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας

Aspyr Games

Πριν από πολύ καιρό σε αυτόν τον γαλαξία, πολύ μακριά, μια εποχή ιστορία για Jedi, Sith, παλαίμαχοι πιλότοι και αξέχαστες droids διαδραμάτισαν, και οι Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας σας αφήνουν να το ζήσετε. Θα είσαι ηρωικός Τζένι για το Φως ή θα υποκύψεις στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης; Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που κάνετε. Ταξιδέψτε σε διαφορετικούς κόσμους, προσλάβετε μια δέσμη ενδιαφέροντων χαρακτήρων για την ομάδα σας και αναπτύξτε τις ικανότητές σας με τον τρόπο που θεωρείτε κατάλληλο. Το αρχικό παιχνίδι είναι ένα κλασικό παιχνίδι ρόλων και η θύρα Android είναι μεγάλη. Περισσότερο "

02 από 10

Final Fantasy 6

Πλατεία Enix

Η σειρά Final Fantasy είναι μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες RPG series στον κόσμο, και το Final Fantasy 6 είναι από τις καλύτερες του τσαμπιού. Με ένα τεράστιο cast από συναρπαστικούς χαρακτήρες και μια φανταστική ιστορία, το Final Fantasy 6 είναι μια περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσετε. Μην ξεχάσετε να παίξετε με την ένταση, ώστε να μην χάσετε μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών. Περισσότερο "

03 από 10

Χρυσά δαχτυλίδια 3

Πλατεία Enix

Όταν πρόκειται για κινητά RPG, είναι δύσκολο να φτάσετε σε οποιοδήποτε μεγαλύτερο ή καλύτερο από το Chaos Rings 3. Έχει ό, τι θα περίμενε κανείς από ένα πλήρες RPG Square Enix, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος βαθιάς ανάπτυξης χαρακτήρα, μια ιστορία με πολλές περιστροφές και στροφές, πλούσια γραφικά και ένα εξαιρετικό soundtrack. Αυτό το παιχνίδι μάλιστα γεμίζει και στα έξτρα, έτσι ακόμα και αφού έχετε χτυπήσει την κύρια ιστορία, υπάρχει ακόμα πολλά να κάνετε. Κάποιοι μπορεί να βρουν τη μετατόπιση του τόνος από τα προηγούμενα παιχνίδια για λίγο, αλλά τα Χρυσά Δαχτυλίδια 3 σίγουρα δεν έχαναν τίποτα από την άποψη της ποιότητας. Περισσότερο "

04 από 10

Πύλη του Baldur 2

Beamdog

Ένα βελτιωμένο λιμάνι ενός από τα καλύτερα PC RPG που έγινε ποτέ και ένα από τα καλύτερα RPG των Dungeons and Dragons , το Baldur's Gate 2: Enhanced Edition είναι το σπίτι στο Android. Συνεχίζοντας την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού, θα ξεκινήσετε το παιχνίδι μακριά από το θάνατο ενός νέου εχθρού και θα πρέπει να πολεμήσετε με τη βοήθεια των συντρόφων σας. Από εκεί, είναι μια άλλη μη γραμμική μεγάλη περιπέτεια στο περιβάλλον Forgotten Realms, με κλασικούς κανόνες και μοτίβα Dungeons & Dragons. Το οικόπεδο σε αυτό δεν είναι τόσο καλό όσο αυτό στο πρώτο παιχνίδι, αλλά το εξαιρετικό gameplay περισσότερο από το κάνει για αυτό. Περισσότερο "

05 από 10

Dragon Quest 5

Αμαζόνα

Το Dragon Quest 5 είναι αρκετά παραδοσιακό στο παιχνίδι του, αλλά η ιστορία του είναι μια ανάσα καθαρού αέρα. Παρακολουθείτε τη ζωή του κύριου χαρακτήρα από τη γέννηση έως την ενηλικίωση. Υπάρχουν σχεδόν τόσες τραγωδίες, όπως και οι θριάμβοι, και ολόκληρο το παιχνίδι παίζει με τις αντιλήψεις του ηρωισμού και τι ακριβώς αυτό σημαίνει. Πέτα σε έναν διασκεδαστικό τεράστιο μηχανικό που προλάβει τον Pokemon και έχετε ένα ταξίδι που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Επιπλέον, χάρη στο παιχνίδι που χρησιμοποιεί μια κατακόρυφη ευθυγράμμιση και όχι μια οριζόντια, μπορείτε εύκολα να γλιστρήσετε σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού για το πονηρό. Περισσότερο "

06 από 10

Final Tactics φαντασίας

Πλατεία Enix

Ένα από τα καλύτερα RPG στρατηγικής που έγιναν ποτέ, το Final Fantasy Tactics της Square Enix είναι ακόμα καλύτερο στις οθόνες αφής απ 'ό, τι στην αρχική του μορφή. Είτε βρίσκεστε σε RPG για τις ιστορίες τους είτε για συστήματα παιχνιδιού, θα βρείτε πολλά που σας αρέσουν σε αυτό το παιχνίδι. Μεταξύ της βαθιάς, ηθικά-σύνθετης πλοκής, του σχεδιασμού με προκλητικό σενάριο και του ευέλικτου συστήματος εργασίας, το Final Fantasy Tactics προσφέρει δεκάδες ώρες στρατηγικής απόλαυσης. Αυτό δεν μιλάει καν για τα δροσερά μυστικά, τα οποία περιλαμβάνουν την ικανότητα να προσλάβει κάποιον διάσημο ακανθώδη πρωταγωνιστή από άλλο διάσημο Final Fantasy. Περισσότερο "

07 από 10

Shadowrun: Dragonfall

Σκελεμένα συστήματα

Με όλα τα μεσαιωνικά RPG φαντασίας-themed RPGs εκεί έξω, είναι ωραίο να πάρετε ένα με ένα φρέσκο ​​περιβάλλον. Ο κόσμος cyberpunk του Shadowrun έχει μαγέψει ανεμιστήρες RPG για περισσότερα από 20 χρόνια, και Dragonfall φέρει την κληρονομιά του με την εκλεκτή παράδοση. Παίζεις ως Shadowrunner που έχει έρθει στο Βερολίνο για να βοηθήσει έναν παλιό φίλο με την είσοδό του στην ομάδα. Τα πράγματα πηγαίνουν τρομερά λάθος σε μια αποστολή, και θα πρέπει να ταξινομήσετε το χάος έξω. Όταν ξεσπάσει η μάχη, το παιχνίδι παίζει σαν παιχνίδι στρατηγικής με βάση την ομάδα, αλλά έξω από τη μάχη, θα έχετε ελεύθερο έλεγχο στον χαρακτήρα σας για να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας όπως εσείς το θεωρείτε κατάλληλο. Περισσότερο "

08 από 10

Το σαγιονάρικο

Stoic Studio

Ενώ το The Banner Saga χρησιμοποιεί ένα φανταστικό περιβάλλον, παίρνει έναν ελαφρώς πιο σκούρο τόνο από τα περισσότερα άλλα RPGs φαντασίας. Αυτό είναι ένα άλλο RPG στρατηγικής με μια υπέροχη ιστορία και gameplay περισσότερο από ικανό να το υποστηρίξει. Το Banner Saga είναι το πρώτο κομμάτι μιας προγραμματισμένης τριλογίας που ακολουθεί τους νορβηγικούς θρύλους του Ragnarok, αλλά ακόμα και μόνο ένα μέρος της συνολικής ιστορίας, υπάρχει ακόμα αρκετή απόλαυση εδώ. Οι τακτικές μάχες είναι πρόκληση και διασκέδαση για να καταλάβω, και μπορείτε ακόμη και να πάρει κάποιες επιλογές για την κατεύθυνση που το πλοίο κινείται in. Περισσότερα »

09 από 10

Aralon: Ξίφος και σκιά

Crescent Moon Games

Δεν υπάρχουν ακόμα παιχνίδια Elder Scrolls στο Android, αλλά αν τα 3D ανοιχτά RPGs είναι το πράγμα σας, θα θελήσετε να ελέγξετε το Aralon: Sword And Shadow. Το εντυπωσιακό ποσό των επιλογών, των αναζητήσεων πλευράς και των θέσεων που επισκέπτονται βοηθούν στην αντιστάθμιση μιας ελαφρώς ξεπερασμένης ιστορίας. Αλλά αν η εξερεύνηση είναι το πράγμα σας, αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στο Android. Οι αργότερες κυκλοφορίες από το Crescent Moon είναι επίσης καλές και φαίνονται πολύ καλύτερες, αλλά από την άποψη της καθαρότητας του παιχνιδιού ικανοποίησης, το Aralon: Sword and Shadow είναι αυτός που θα νικήσει. Περισσότερο "

10 από 10

Ήρωες χάλυβα

Οι αδελφοί Trese

Αυτό το αγωνιστικό RPG από τους Trese Brothers μπορεί να είναι λίγο πιο σκληρό από την άποψη της παρουσίασης από ό, τι τα άλλα παιχνίδια αυτού του καταλόγου, αλλά αντισταθμίζει σε καθαρή ποσότητα. Με εκατοντάδες μπουντρούμια, πολλαπλούς χαρακτήρες ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες, τόνοι θησαυρών για να βρείτε και ορδές κακών για να σκοτώσουν, οι Heroes Of Steel θα σας κρατήσουν απασχολημένους για πολύ καιρό ακόμα. Ακόμα καλύτερα, οι αδελφοί Trese εξακολουθούν να προσθέτουν όλο και περισσότερο περιεχόμενο σε αυτό. Περισσότερο "