Οι κορυφαίες εφαρμογές iPad για ταξιδεύουν οπουδήποτε

Βασικές εφαρμογές iPad για να κάνουν τις διακοπές σας ή τα επαγγελματικά σας ταξίδια αύριο

Το iPad είναι μια μεγάλη βελτίωση σε οποιοδήποτε σπίτι, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το σπίτι και να προσφέρετε τους απαραίτητους πόρους και ψυχαγωγία όταν είστε διακοπές ή ταξιδεύετε για δουλειά. Αυτές οι βασικές εφαρμογές ταξιδιού για το iPad σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα πάντα από την κράτηση του ταξιδιού σας στην εξεύρεση των καλύτερων εστιατορίων.

Μπορείτε ακόμη να μιλήσετε με τους φίλους σας, να μεταφράσετε άλλες γλώσσες και να υπολογίσετε ολόκληρη την εξίσωση των ξένων νομισμάτων. Μήπως κάποιος είπε τις καλύτερες εφαρμογές iPad για ταξίδια; Ναι. Και εδώ είναι;

Kayak.com

Οι συνδρομητές Condé Nast Traveler ψήφισαν το ξενοδοχείο Wailea, το Relais & Chateaux, το # 1 Best Hotel στο Maui, το οποίο ψήφισε # 1 στο Maui το 2014, το 2915 και το 2016. © Jordan Rosen

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε κατά τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού είναι να κάνετε κράτηση για το αεροπορικό σας εισιτήριο και το ξενοδοχείο σας, το οποίο καθιστά την Kayak.com την πρώτη ταξιδιωτική εφαρμογή που θα θέλετε να εγκαταστήσετε στο iPad σας.

Το Kayak σας προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο για να συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια, δωμάτιο ξενοδοχείου και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Το Kayak τροφοδοτείται από το Kayak.com, μια μηχανή ιστού που αναζητά ταξιδιωτικές ιστοσελίδες για να βρει τις καλύτερες προσφορές.

Η εφαρμογή για κινητά όχι μόνο σας επιτρέπει να βρείτε την καλύτερη προσφορά, αλλά και να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε κριτικές, δίνοντάς σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στα χέρια σας. Περισσότερο "

Ούρλιασμα

Αποτύπωση οθόνης

Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, πιθανότατα θα είστε πεινασμένοι. Αλλά πού πρέπει να φάτε; Είτε θέλετε να παίξετε ασφαλές σε διακοπές με φαγητό σε γνωστές αλυσίδες, είτε είστε ο τύπος του ταξιδιώτη που θέλει να εξερευνήσει τα τοπικά εστιατόρια, το Yelp θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο εστιατόριο.

Το Yelp είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε για οποιοδήποτε iPad, και όταν πρόκειται για εφαρμογές ταξιδιού, το Yelp είναι ένα όχι-brainer. Τροφοδοτείται από κριτικές χρηστών και ο Yelp κόβει ενεργά ψευδείς κριτικές από το σύστημα, οπότε παίρνετε ως επί το πλείστον σχόλια από άτομα που πραγματικά έτρωγαν στο εστιατόριο. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ματιά στο ίδιο το φαγητό και μια σύνδεση με το μενού ή / και την ιστοσελίδα για το εστιατόριο. Περισσότερο "

TripIt - Οργανωτής ταξιδιών

Οι παππούδες που ταξιδεύουν με τα εγγόνια θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα καθίσουν μαζί, τόσο καλύτερα να απολαύσετε την πτήση. Φωτογραφία © Westend61 | Getty Images

Μόλις έχετε όλα τα ταξιδιωτικά σας σχέδια καρφωμένα κάτω, θα θελήσετε έναν εύκολο τρόπο να τα οργανώσετε. Το TripIt είναι οργανωτής ταξιδιών, διατηρώντας όλα τα στοιχεία του ταξιδιού σας και επιβεβαιώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα σημείο.

Οι κρατήσεις αποθηκεύονται μεταβιβάζοντάς τις στα plans@tripit.com, τα οποία τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν μια ενιαία, λεπτομερή σελίδα με όλες τις ταξιδιωτικές σας πληροφορίες. Μπορείτε ακόμη να μοιραστείτε τις πληροφορίες με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Περισσότερο "

Συσκευασία (για να το κάνετε!)

Οι ταξιδιώτες συχνά συσκευάζουν τα πράγματα που δεν χρειάζονται / χρησιμοποιούν. Nía Talavera / Getty Images

Έχετε ξεκινήσει ποτέ ένα μακρύ ταξίδι μόνο για να διαπιστώσετε ότι αφήσατε πίσω την οδοντόβουρτσα σας; Ή αργότερα ανακάλυψε ότι άφησες το αγαπημένο σου πουκάμισο στο ξενοδοχείο;

Αυτή η εφαρμογή για τη συσκευασία και την λίστα εργασιών σας βοηθά να είστε οργανωμένοι έτσι ώστε να μπορείτε όχι μόνο να βεβαιωθείτε ότι φέρετε ό, τι χρειάζεστε, αλλά και για τις διακοπές που έχετε τρέξιμο από το ένα ξενοδοχείο στο επόμενο, η εφαρμογή παρέχει μια λίστα ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ' Μην αφήνετε τίποτα πίσω. (Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε πίσω από το iPad αλλιώς δεν μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα!)

Μπορείτε να υπολογίσετε πόσο συνολικό βάρος φέρνετε μαζί σας και να συγχρονίσετε τους καταλόγους σας μεταξύ των συσκευών χρησιμοποιώντας το iCloud . Περισσότερο "

Του TripAdvisor

Μια μεγάλη εναλλακτική λύση για Yelp είναι το TripAdvisor. Και ενώ και οι δύο παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες, μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν για να ενισχυθούν ο ένας τον άλλον συμπληρώνοντας τα κενά. Αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε με Yelp, το οποίο μπορεί να είναι καλό για την εύρεση εστιατορίων αλλά δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη δουλειά για την εξεύρεση άλλων μορφών ψυχαγωγίας, μπορείτε να δείτε το TripAdvisor.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση πτήσεων, εστιατορίων, ξενοδοχείων ή απλώς πράγματα που πρέπει να κάνετε, τα οποία πραγματικά λάμπει σε σύγκριση με άλλες ταξιδιωτικές εφαρμογές. Και όχι μόνο μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές των τόπων, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες της τοποθεσίας. Περισσότερο "

Waze

Waze Διαδρομή προς LACMA. Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Waze

Η Apple Maps διαθέτει ένα εξαιρετικό περιβάλλον και συνδέσεις με εξαιρετικούς πόρους όπως η σελίδα Yelp για εστιατόρια και επιχειρήσεις, αλλά δεν είναι πάντα καλύτερο με μια από τις πιο βασικές λειτουργίες: δίνοντάς σας οδηγίες. Δύο προβληματικές περιοχές για κάθε λογισμικό χαρτογράφησης είναι οι περιοχές κυκλοφοριακής συμφόρησης και κατασκευής. Το Waze λύνει αυτό το παζλ αφήνοντας άλλους οδηγούς να το λύσουν γι 'αυτούς.

Το Waze χρησιμοποιεί πληροφορίες που προέρχονται από σύννεφο, πράγμα που σημαίνει ότι άλλοι άνθρωποι στο δρόμο τον ειδοποιούν για τις συνθήκες κυκλοφορίας. Αυτό του επιτρέπει να αντιδράσει πιο γρήγορα και πιο ρευστά από πολλές άλλες εφαρμογές χαρτογράφησης.

Αυτό το καθιστά εξαιρετικό για ταξίδια. Οι περισσότεροι από εμάς είναι μακριά από τα μοντέλα κυκλοφορίας στην πατρίδα μας. Γνωρίζουμε πότε ορισμένες οδικές αρτηρίες θα είναι απασχολημένες και πότε θα τις αποφύγουμε. Το Waze βοηθά να φέρει τις ίδιες γνώσεις σε όλες τις πόλεις. Περισσότερο "

Νόμισμα XE

XE

Ταξιδεύετε έξω από τη χώρα; Είτε πρόκειται για τον Καναδά, το Παρίσι ή τη Μόσχα, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε ένα εργαλείο για τη μετατροπή των ποσών σε δολάρια σε οποιοδήποτε νόμισμα. Η εφαρμογή XE Currency όχι μόνο κατεβάζει την τρέχουσα μετατροπή για τα νομίσματα του κόσμου, αλλά και αποθηκεύει την πιο πρόσφατη για χρήση σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, οπότε δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο Internet για να την χρησιμοποιήσετε. Περισσότερο "

μεταφράζω

Μερικές φορές, ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσετε στο πλησιέστερο μπάνιο είναι να γνωρίζετε πώς να ζητήσετε οδηγίες σε αυτό σε οποιαδήποτε γλώσσα. Το iTranslate δεν παρέχει μόνο μετάφραση σε περισσότερες από 50 διαφορετικές γλώσσες, αλλά μπορείτε επίσης να ακούσετε τις μεταφράσεις πάνω από 20 από αυτές τις γλώσσες. Αυτό διευκολύνει τη διεξαγωγή μιας συνομιλίας όταν δολοφονούντε τελείως την προφορά. Περισσότερο "

Κανάλι καιρού

Κρύος καιρός (Φωτογραφία: Getty Images).

Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε την πρόγνωση καιρού για τον προορισμό σας. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σχεδιάσετε τις μικρές λεπτομέρειες, όπως ποια ημέρα είναι καλύτερο να πάτε στο Magic Kingdom στο Disney World και ποια είναι η καλύτερη μέρα για να αφιερώσετε σε εσωτερικές δραστηριότητες. Η εφαρμογή Weather Channel σάς παρέχει μια πρόγνωση καιρού για τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, την πιο πρόσφατη κάλυψη ειδήσεων και τους χάρτες γύρης των ΗΠΑ. Η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση υποστηρίζει την οθόνη αμφιβληστροειδούς iPad 3. Περισσότερο "

Skype

Το Skype είναι ένας τρόπος που οι παππούδες και οι γιαγιάδες πρέπει να μένουν κοντά στα εγγόνια τους. Φωτογραφία Εικόνες Portra | Getty Images

Θέλετε να κάνετε τηλεδιάσκεψη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ενώ βρίσκεστε μακριά ή τηλεφωνήστε έξω από τη χώρα χωρίς να χτυπήσετε με ένα τεράστιο τηλεφωνικό λογαριασμό; Το Skype είναι το εισιτήριό σας για την εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, διατηρώντας παράλληλα επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Προφανώς, οι χρήσεις ξεπερνούν τα ταξίδια, αλλά για τα ταξίδια εργασίας ή τις οικογενειακές διακοπές, το Skype είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε επαφή. Περισσότερο "

Κροτάλισμα

Αρχική σελίδα. Εικόνα οθόνης από τον Robert Silva - άδεια για να το

Έχετε πρόβλημα με τον ύπνο; Τίποτα στην τηλεόραση και απρόθυμος να πληρώσει τεράστια ποσοστά μόνο για να παρακολουθήσετε μια ταινία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας; Το Crackle παρέχει δωρεάν ταινίες και τηλεόραση από τα Universal Studios, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες όπως Talladega Nights, κλασικά όπως το Ghostbusters II ή ακόμα και τα παλαιότερα κλασικά όπως το 1941. Το Crackle διαθέτει επίσης μια σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Seinfeld, το ραδιόφωνο ειδήσεων και κλασικά όπως τα Three Stooges .

Περισσότερες μεγάλες εφαρμογές για streaming ταινίες και τηλεόραση Περισσότερα »