Κορυφαίες εφαρμογές iPhone για γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δαχτυλίδι στο νέο έτος με τη βοήθεια του iPhone σας

Όταν σκέφτομαι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έρχομαι στο μυαλό μερικά πράγματα: σαμπάνια, πάρτι και τοστ, αλλά κυρίως μόνο σαμπάνια. Αυτές οι εφαρμογές iPhone της Πρωτοχρονιάς θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το πάρτι σας, να συνθέσετε ένα τοστ ή να επιλέξετε την καλύτερη σαμπάνια για τις γιορτές σας. Βρήκα μάλιστα μια εφαρμογή που θα αναπαράγει τους πιο δημοφιλείς νυχτερινές παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα:
Top 8 Εφαρμογές Διακοπών για το iPhone
Top 5 Ευχαριστιών Cookng Εφαρμογές

01 του 06

Γαλλικά κρασιά

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Βρείτε το τέλειο μπουκάλι σαμπάνιας για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Νέου Έτους με την εφαρμογή Γαλλικών Οίνων ($ 0.99). Είναι από τους κατασκευαστές του οδηγού Hachette des Vins, ένας πολύ γνωστός οδηγός για τα γαλλικά κρασιά, και περιλαμβάνει ποιοτικές αξιολογήσεις για πάνω από 700 κρασιά, συμπεριλαμβανομένων πολλών διαφορετικών ποικιλιών σαμπάνιας. Εάν δεν γνωρίζετε πολλά για το κρασί ή τη σαμπάνια, το χρήσιμο γλωσσάρι της εφαρμογής θα σας κάνει να φτάσετε γρήγορα στην ταχύτητα. Περισσότερο "

02 του 06

Νέα Χρονιά Αντίστροφη μέτρηση 2014 HD

Θέλετε μια γρήγορη, δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει μια ακριβή αντίστροφη μέτρηση στην αλλαγή του έτους; Στη συνέχεια, δοκιμάστε το New Years Countdown 2014 HD (Δωρεάν). Δεν προσφέρει πολύ περισσότερο από ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης και κάποια κινούμενα σχέδια πυροτεχνημάτων όταν κάνει το ντεμπούτο του για το 2014, αλλά κάνει τη δουλειά του. Περισσότερο "

03 του 06

Ο θόρυβος του νέου έτους

Η εφαρμογή του θορύβου της Πρωτοχρονιάς ($ 0,99) μετατρέπει το iPhone σας σε συσκευή θορύβου. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θορύβων από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων ένα κέλυφος, κόρνο κόμματος, κέρατο αέρα και σειρήνα. Εάν θέλετε απλώς να κάνετε πολύ θόρυβο χωρίς να περιηγηθείτε στο μενού, μπορείτε να σφίξετε το iPhone σας για να παίξετε ένα νέο ήχο. Το σκηνικό Times Square είναι ένα άλλο εορταστικό άγγιγμα.

04 του 06

Ψηφίσματα 2014

Το Νέο Έτος δεν φέρνει μόνο πάρτι και χαμόγελο και πυροτεχνήματα. Είναι επίσης μια εποχή που πολλοί από εμάς κοιτάζουμε το επόμενο έτος και κάνουμε ψηφίσματα για το τι θέλουμε να αλλάξουμε ή να ολοκληρώσουμε εκείνο το έτος. Οι Αναλύσεις 2014 (Ελεύθερη) μπορούν να κάνουν εύκολη την παρακολούθηση των ψηφισμάτων σας και αν τους επιτυγχάνετε. Μια αναβάθμιση $ 1.99 αφαιρεί τις διαφημίσεις και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε απεριόριστο αριθμό ψηφισμάτων. Περισσότερο "

05 του 06

Απλή Soiree

Σχεδιάζοντας ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Η εφαρμογή Simple Soiree ($ 1.99) περιλαμβάνει πλήθος λειτουργιών που θα κάνουν τη διαδικασία σχεδιασμού λίγο πιο εύκολη. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις προσκλήσεις απευθείας από την εφαρμογή, να δημιουργήσετε μενού και λίστες αγορών και να διαχειριστείτε τη λίστα υποχρεώσεων. Η εφαρμογή θα παρακολουθεί επίσης τα RSVP σας. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή όλο το χρόνο - όχι μόνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

06 του 06

Χρόνος Πλατεία Επίσημης Πρωτοχρονιάς Ball App - 2014

Δεν μπορεί να φτάσει στην Times Square για το τεράστιο πάρτυ, αλλά θέλει να νιώθει σαν μέρος της δράσης; Ελέγξτε την επίσημη εορτή της Πρωτοχρονιάς (δωρεάν). Προσφέρει μια ζωντανή ροή των επίσημων εορτασμών, η οποία περιλαμβάνει μουσικές παραστάσεις και εμφανίσεις διασημοτήτων. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της εφαρμογής για την περιοχή σας και, βεβαίως, να παρακολουθήσετε την πτώση της μπάλας όταν έρθει η ώρα. Περισσότερο "